у меня тоже есть фирма с одним учредителем, я там не буду делать базу "Учредители"aniri писав:я вот нужна ли база на одного учредителя (100% УФ)?
База персональных данных
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 997 разів
- Подякували: 1247 разів
думаю нужна, вы ведь используете его данные.aniri писав:я вот нужна ли база на одного учредителя (100% УФ)?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1291 раз
- Подякували: 1621 раз
где-то точно читала, что они только в киеве, если встречу еще раз, кину ссылкусотрудник писав:не пугайте.#swoon#Evelina писав:пишут, что только в Киевесотрудник писав:А в областных городах подразделения этой службы есть?
или регистрировать в Киеве?
может кто-то нашел эту службу в Запорожье?????????
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1291 раз
- Подякували: 1621 раз
я думаю, может люди выделяют базу "бух.учет", т.к. она в электронном виде, а все остальное в бумажном? или из-за того, что находятся в разных местах....ну, допустим, "сотрудники" в отделе кадров и т.д.Наталья__1982 писав:Ну по поводу "Бух.учета" не понятно...так я вот думаю, получается со всеми контрагентами, начиная с 01.01.11 года надо дописать допики, указав вот это "новшество"...я представляю реакцию людей, недавно только доказала, что в доверенностях нужно должность писать.Сколько головняка, блин. Ну в общем, я с вами согласна по поводу этих 3-х баз.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1164 рази
- Подякували: 2681 раз
АдресEvelina писав:где-то точно читала, что они только в киеве, если встречу еще раз, кину ссылкусотрудник писав:не пугайте.#swoon#Evelina писав: пишут, что только в Киеве
может кто-то нашел эту службу в Запорожье?????????
Отправляйте почтой
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1215 разів
- Подякували: 1826 разів
Діяльність підприємств, установ, організацій, незалежно від підпорядкування та форм власності, осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльністю, значною мірою пов’язана з обробкою персональних даних фізичної особи. При цьому, повинно забезпечуватись конституційне право кожної людини на невтручання в її особисте та сімейне життя. Персональні дані повинні оброблятися відповідно до встановлених Законом України «Про захист персональних даних» вимог обробки персональних даних, які часто називають принципами.
Підприємства, установи, організації та особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність, повинні привести свої процеси та процедури обробки ПД у відповідність до Закону України «Про захист персональних даних».
Більш детальну інформацію щодо організації обробки персональних даних можна знайти у проекті Типового порядку
Відповідно до пункту 1 частини 1 статті 22 Закону України «Про захист персональних даних» та підпунктів 12, 13, 14 пункту 4 Положення про Державну службу України з питань захисту персональних даних, затвердженого Указом Президента України від 06.04.2011 №390/2011, Державною службою з питань захисту персональних даних здійснюється контроль за додержанням законодавства про захист персональних даних.
Відповідно до вищезазначених нормативно-правових актів, Державною службою з питань захисту персональних даних затверджено План проведення перевірок володільців та (або) розпорядників баз персональних даних щодо дотримання ними вимог законодавства у сфері захисту персональних даних на IV квартал 2011 року.
ДЕВОЧКИ НА ГЛАВНОЙ СТРАНИЦЕ ЧЁТКО И ЯСТНО НАПИСАНО ДОВИДКА ДЛЯ ОРЗАНИЗАЦЫЙ - ПОЧЕМУ У ВАС ВОЗНИК ВОПРОС ПО КОНТРАГЕНТАМ???????????? ТАМ НАПИСАНО КАКИЕ ДАННЫЕ КОГО !!!!!!!!!!!
Підприємства, установи, організації та особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність, повинні привести свої процеси та процедури обробки ПД у відповідність до Закону України «Про захист персональних даних».
Більш детальну інформацію щодо організації обробки персональних даних можна знайти у проекті Типового порядку
Відповідно до пункту 1 частини 1 статті 22 Закону України «Про захист персональних даних» та підпунктів 12, 13, 14 пункту 4 Положення про Державну службу України з питань захисту персональних даних, затвердженого Указом Президента України від 06.04.2011 №390/2011, Державною службою з питань захисту персональних даних здійснюється контроль за додержанням законодавства про захист персональних даних.
Відповідно до вищезазначених нормативно-правових актів, Державною службою з питань захисту персональних даних затверджено План проведення перевірок володільців та (або) розпорядників баз персональних даних щодо дотримання ними вимог законодавства у сфері захисту персональних даних на IV квартал 2011 року.
ДЕВОЧКИ НА ГЛАВНОЙ СТРАНИЦЕ ЧЁТКО И ЯСТНО НАПИСАНО ДОВИДКА ДЛЯ ОРЗАНИЗАЦЫЙ - ПОЧЕМУ У ВАС ВОЗНИК ВОПРОС ПО КОНТРАГЕНТАМ???????????? ТАМ НАПИСАНО КАКИЕ ДАННЫЕ КОГО !!!!!!!!!!!
-
- Акула НКУ
ЭТО ВЫ ТАК РЕШИЛИ ИЛИ КАК???? ДЕВОЧКИ НО Я ПРОЧИТАЛА ВСЁ НА САЙТЕ ВСЁ ДЛЯ ОРГАНИЗАЦИЙ ПЛЮС ВОПРОСЫ С ОТВЕТАМИ !!!!!! БРЕД САМЫЙ НАТУРАЛЬНЫЙ КОТОРЫЙ ПОДНЯЛИ ТУТ ВЫ ЧТО ПЕРСОНАЛЬНЫЕ ДАННЫЕ - ЧИТАЕМ ОПРЕДЕЛЕНИЯ С ТОЧКИ ЗРЕНИЯ ЭТОГО ЗАКОНА , ВОТ И ВСЁ А ТУТ НЕПОНЯТНЫЙ КИПИШЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЭТО ВАШЕ ДЕЛО НО Я НЕ ХОЧУ ФАНТАЗИРОВАТЬ И СОЗДАВАТЬ СЕБЕ ПРОБЛЕМ НАПИСАНО СОТРУДНИКИ ЗНАЧИТ СОТРУДНИКИ ВСЁ!!!!!!!!! ПОЧИТАЙТЕ ДЕЙСТВИТЕЛЬНО ВСЁ ВНИМАТЕЛЬНОEvelina писав:ну у вас по контрагентам в договорах указаны их персональные данные, в бух.базах, базах менеджеров...поэтому и база "контрагенты"
-
- Акула НКУ
РЕКВИЗИТЫ ЮР ЛИЦА ЭТО НЕ ПЕРСОНАЛЬНЫЕ ДАННЫЕ, ФАМИЛИИ В ДОВЕРЕННОСТЯХ - ЭТО УЖЕ НЕ ВАШЕ А ЗАБОТА ПОСТАВЩИКА ВНЕСТИ В БАЗУ ЭТОГО СОТРУДНИКА ВОТ И ВСЁ
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 997 разів
- Подякували: 1247 разів
#cray# #-o а я не могу найти это, а слона и не заметил называется, дайте четкую ссылку, пожалуйстаВиктория 80 писав:Діяльність підприємств, установ, організацій, незалежно від підпорядкування та форм власності, осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльністю, значною мірою пов’язана з обробкою персональних даних фізичної особи. При цьому, повинно забезпечуватись конституційне право кожної людини на невтручання в її особисте та сімейне життя. Персональні дані повинні оброблятися відповідно до встановлених Законом України «Про захист персональних даних» вимог обробки персональних даних, які часто називають принципами.