· Виберіть пункт меню сайту "Створити заяву" та підпункт меню з відповідною назвою заяви ("Про реєстрацію БПД" або "Про надання витягу з реєстру"), яку необхідно створити.
· Заповніть відомостями всі поля форми заяви.
· Внесіть контрольні символи з зображення, що знаходиться нижче всіх полів форми заяви, та натисніть кнопку "Сформувати заяву".
· Якщо вказані на формі заяви відомості є коректними, та контрольні символи з зображення вказані вірно, відкриється сторінка "Збереження файлу заяви" з повідомленням про успішне формування файлу заяви."
Вот в том-то и дело,что после нажатия кнопки:"Сформувати заяву".-ничегошеньки не происходит,никакая сторінка "Збереження файлу заяви" з повідомленням про успішне формування файлу заяви."не відкриваеться и ошибки никакой не выдает
набираю заявку, а у меня в форме выскакивает все время неверный формат электронного адреса либо если не вбивать его - то помечает поле обязательным для заполнения. У кого то были такие проблемы?
· Виберіть пункт меню сайту "Створити заяву" та підпункт меню з відповідною назвою заяви ("Про реєстрацію БПД" або "Про надання витягу з реєстру"), яку необхідно створити.
· Заповніть відомостями всі поля форми заяви.
· Внесіть контрольні символи з зображення, що знаходиться нижче всіх полів форми заяви, та натисніть кнопку "Сформувати заяву".
· Якщо вказані на формі заяви відомості є коректними, та контрольні символи з зображення вказані вірно, відкриється сторінка "Збереження файлу заяви" з повідомленням про успішне формування файлу заяви."
Вот в том-то и дело,что после нажатия кнопки:"Сформувати заяву".-ничегошеньки не происходит,никакая сторінка "Збереження файлу заяви" з повідомленням про успішне формування файлу заяви."не відкриваеться и ошибки никакой не выдает
[/quote
Аналогично. Я думаю, может, сайт перегружен или еще чего. А может, у меня какая-нибудь Java не та стоит.
Banti писав:Я наверно повторюсь, но сил нету все страниці форума прочесть. Что нужно писать в строке:
1.Мета обробки персональних даних
2.Правові підстави обробки персональних даних.
Я наверное повторюсь, но сил нету уже отвечать на одно и то же:
1.Мета обробки персональних даних
2.Правові підстави обробки персональних даних
#ok# #laugh# #rolf#
Ну и народ, сил читать у них нету.... Разжуйте им, в рот положите. да еще и проглотить помогите......#g_haha#