База персональных данных

сотрудник
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 45 разів
Подякували: 83 рази

Повідомлення сотрудник »

Наталья__1982 писав:Оксана 1
Так это платные ключи?
ключи,которые получали ранее,напр.,для подачи электр.отчетности,подходят?
еще никто не подписывал заяву?

Лорик
Мудрец
Мудрец
Подякували: 1 раз

Повідомлення Лорик »

Vikar писав:Подскажите пожалуйста, правильно я понимаю, что регистрация базы провдится только в Киеве. Тоесть заявление отправлять почтой?
Подскажите, пожалуйста, кто знает, меня тоже интересует этот вопрос, Если только в Киеве, то по какому адресу отправлять или ехать??? У нас нет ключей.

Валюша с
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1530 разів
Подякували: 1615 разів

Повідомлення Валюша с »

Лорик писав:
Vikar писав:Подскажите пожалуйста, правильно я понимаю, что регистрация базы провдится только в Киеве. Тоесть заявление отправлять почтой?
Подскажите, пожалуйста, кто знает, меня тоже интересует этот вопрос, Если только в Киеве, то по какому адресу отправлять или ехать??? У нас нет ключей.
г.Киев ул.М.Расковои,15 каб 1205 т. 517-81-68

Лорик
Мудрец
Мудрец

Повідомлення Лорик »

Валюша с писав:
Лорик писав:
г.Киев ул.М.Расковои,15 каб 1205 т. 517-81-68
Спасибо. В понедельник позвоню, уточню интересующие меня вопросы, Хоть какая-то зацепка.

Оксана 1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 98 разів
Подякували: 644 рази

Повідомлення Оксана 1 »

Так это платные ключи?
Я не знаю, но скорее всего, что платные. Я буду отправлять по почте с уведомление.

Ир4ик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3704 рази
Подякували: 2325 разів

Повідомлення Ир4ик »

Оксана 1 писав:
Так это платные ключи?
Я не знаю, но скорее всего, что платные. Я буду отправлять по почте с уведомление.
Т.е. заполните заяву и отправите по этому адесу?

О.Е
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 5 разів

Повідомлення О.Е »

Как же быть с СПД без наемных работников???? Какие у него базы???
#wall#

Оксана 1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 98 разів
Подякували: 644 рази

Повідомлення Оксана 1 »

Ир4ик писав:
Оксана 1 писав:
Так это платные ключи?
Т.е. заполните заяву и отправите по этому адесу?
Заполню заяву, распечатаю, поставлю печать и отправлю по почте на ул. М.Расковой

Лилия-НИКА
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 968 разів
Подякували: 2125 разів

Повідомлення Лилия-НИКА »

з ОФЫЦІЙНОГО САЙТУ http://www.zpd.gov.ua питання 6 " Чи потрібно підприємствами, установами і організаціями отримувати документовану згоду від фізичних осіб (найманих працівників) відпоІідно до ч.5 статті 6 Закону України «Про захист персональних даних» для цілей обробки документації при здійсненні діяльності? " І ВІДПОВІДЬ :

Відповідно до пункту 1 статті 11 Закону України «Про захист персональнихданих» підставами виникнення права на використання персональних даних є:

згода суб'єкта персональних даних на обробку його персональних даних. Суб'єкт персональних даних має право при наданні згоди внести застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних, або

дозвіл на обробку персональних даних, наданий володільцю бази персональних даних відповідно до закону виключно для здійснення його повноважень.

Отримання згоди працівника підприємства, установи, організації щодо надання дозволу на обробку його персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки є підставою для виникнення права щодо обробки персональних даних найманих працівників. "
--------------------------
ТО ЕСТЬ НАШИ РАБОТНИКИ не обязательно дают згоду, а может быть и дозвіл - згода я так понимаю на все-все -все, а дозвыл - на использование моих данных в определенных межах, + может быть и отказ работника ( но если согл.Закона мы должны подать о нем данные в 1-ДФ или в ПФУ - то мы это делаем на законных основаниях и без згоди).
Но базу нужно регистрировать независимо от того згода чи дозвил... ( но вот чтоб не рассказывать органам ВСЕ о работниках - нужно разобраться и не спешить брать згоду, может нужно ограничится дозволом или где-то вообще отказом...)- далее будет больше разъяснений об оформлении внутренних документов у работодателя (и мы как всегда задним числом будемм дооформлять згоды,приказы, уведомления...).
А ПОКА ПРОСТО РЕГИСТРИРУМ БАЗЫ...

Лилия-НИКА
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 968 разів
Подякували: 2125 разів

Повідомлення Лилия-НИКА »

Еще цитата из ответа из того же офиц.сайта http://www.zpd.gov. : (выделения жирным мои)

"......Разом з цим, згідно частини четвертої статті 19 Закону органи державної влади та органи місцевого самоврядування мають право на безперешкодний і безоплатний доступ до персональних даних відповідно до їх повноважень.

Поширення персональних даних також передбачає дії щодо передачі відомостей про фізичну особу з баз персональних даних за згодою суб’єкта персональних даних.

Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини (стаття 14 Закону).

Водночас стаття 16 Закону передбачає, що порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди суб'єкта персональних даних, наданої володільцю бази персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

Доступ до персональних даних третій особі не надається, якщо зазначена особа відмовляється взяти на себе зобов'язання щодо забезпечення виконання вимог Закону або неспроможна їх забезпечити. ....."

Відповісти

Повернутись до “Виплати працівникам, кадровий облік”