Никак не пойму форму заявы. Из скольких листов она должна состоять. Во всех источниках (практически) после 4 роздила опять второй, потом опять четвертый. Это опечатка или что? Помогите, пожалуйста, разобраться.
utya писав:а артмастером можна підписати?? ... якщо можна то як??
Я позвонила на номер 08005024440 в Мастеркей. Оператор сказал скачать с их сайта программку (Програмный комплекс IIT...) . Находится в разделе Програмне забезпечення/ Инсталяции ПЗ. Когда сохраните ее на диск компьютера и установите, надо будет обязательно сертификаты (у меня они были на диске) скопировать в папку My Certificates and CRLS на диске C. Тогда в программе Подписать файли -появится запрос на ключ. Я вставила в диск ключ директора, ввела пароль. Выбрала файл который нужно подписать и подписала. (он сохранился рядом с неподписанным).
Возможно, это уже устаревшая информация.
Сегодня на сайте Мастеркея появилась их Инструкция. Там открылся Форум , где обсуждается как подписать Заявы. (Я еще не читала)
Заходите: https://www.masterkey.ua/page7.html
utya писав:а артмастером можна підписати?? ... якщо можна то як??
Я позвонила на номер 08005024440 в Мастеркей. Оператор сказал скачать с их сайта программку (Програмный комплекс IIT...) . Находится в разделе Програмне забезпечення/ Инсталяции ПЗ. Когда сохраните ее на диск компьютера и установите, надо будет обязательно сертификаты (у меня они были на диске) скопировать в папку My Certificates and CRLS на диске C. Тогда в программе Подписать файли -появится запрос на ключ. Я вставила в диск ключ директора, ввела пароль. Выбрала файл который нужно подписать и подписала. (он сохранился рядом с неподписанным).
Возможно, это уже устаревшая информация.
Сегодня на сайте Мастеркея появилась их Инструкция. Там открылся Форум , где обсуждается как подписать Заявы. (Я еще не читала)
Заходите: https://www.masterkey.ua/page7.html
у кого есть ключи и Медок (можно демо-версия) можно подписать без Мастеркея.
в Медке выбираем импорт "заявы" на регистрацию базы данных и подписываем
Меня интерисует :
Розділ ІІІ: Мета обробки персональних даних з посиланням на нормативно - правові акти, положення, установчі чи інші документи, які регулюють діяльність володільця бази персональних даних, та визначенням категорії обробки персональних даних відповідно до статей 6, 7 Закону України «Про захист персональних даних»
Что туда писать?
Я написала следующее:
1. Метою оброблення бази персональних даних співробітників є здійснення прав та виконання обов'язків у сфері адміністративних,
трудових, податкових правовідносин відповідно до закону, організації бухгалтерського обліку на Підприємстві, забезпечення реалізації
відносин у сфері економічних, фінансових послуг та страхування, виконання інших вимог діючого законодавства України, забезпечення
реалізації інших відносин, що вимагають обробки персональних даних.
2. Метою оброблення бази персональних даних засновників (учасників) та інвесторів є здійснення прав та виконання
обов'язків у сфері адміністративних, корпоративних, цивільних, інвестиційних та податкових правовідносин відповідно до закону,
організації бухгалтерського обліку на Підприємстві, виконання інших вимог діючого законодавства України, забезпечення реалізації
інших відносин, що вимагають обробки персональних даних.
3. Метою оброблення бази персональних даних клієнтів є ідентифікація клієнтів Підприємства з метою застосування
діючих систем знижок, проведення будь-яких акцій (розіграшів, нагороджень, привітань), забезпечення реалізації відносин у сфері
реклами та збору персональних даних у комерційних цілях, здійснення прав та виконання обов'язків у сфері законодавства про захист
прав споживачів, цивільного законодавства, організації бухгалтерського обліку на Підприємстві, виконання інших вимог діючого
законодавства України, забезпечення реалізації інших відносин, що вимагають обробки персональних даних.
4. Метою оброблення бази персональних даних постачальників є ідентифікація постачальників Підприємства з метою здійснення прав
та виконання обов'язків у сфері цивільного, господарського, податкового законодавства, організації бухгалтерського обліку на Підприємстві,
виконання інших вимог діючого законодавства України, забезпечення реалізації інших відносин, що вимагають обробки персональних даних.
Составлять одно заявление или четыре???
Что писать в раздел : Правові підстави обробки персональних даних (відповідно до статті 11 Закону України «Про захист персональних даних»)
Не могу сказать что добрый день, так как сидела на Украинском набирала заявление ....все было не плохо , завершающий момент - набираю кодовый символ , а в ответ -недопустимы символы на поле!!!!!!!!!!!!!Что делать ?????????Как все это исправить , а самое главное какие символы? Спасибо!!! Кто сдавал в электронном виде и заполнял на сайте пришлите текст , чтобы им угодить символами. cowa1968@ukr.net
Хочу сдать эту долбаную базу в бумажном виде и по почте. Сколько ни читала, не могу разобраться. Какие бланки мне нужно заполнить? Я - СПД на ЕН с наемными работниками. И одно СПД на ЕН без наемных. Если можно вышлите бланки, чтобы я могла их распечатать и заполнить.
Мой адрес shinna@inbox.ru