А для чого воно їм в пенсійний показали, 1ДФ показали, так при прийнятті ми повинні повідомити ф.5-ПН, при звільненні - ні.marinna_90 писав:А как они тогда узнают, что я уволила людей?
Или если по собственному, то и не интересует их ничего?
Увольнение сотрудника. Какие отчеты сдавать и куда?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1728 разів
- Ин
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 5117 разів
- Подякували: 17317 разів
В звіті по ЄСВ табл.5 графа 11- причина звільнення.marinna_90 писав:А как они тогда узнают, что я уволила людей?
Или если по собственному, то и не интересует их ничего?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 724 рази
- Подякували: 44 рази
спасибо)
Усе равно говорят заполнить и сдать)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1728 разів
Що заповнить і здать, напишіть, мені вже цікавоmarinna_90 писав:спасибо)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1458 разів
- Подякували: 1168 разів
Сдается в ЦЗ:marinna_90 писав:спасибо)
4-ПН (план)
Відповідно до п.5 ст.20 Закону України "Про зайнятість населення" при вивільненні працівників, у зв'язку зі змінами в організації виробництва і праці, у тому числі ліквідацією, реорганізацією або перепрофілюванням, скорочення чисельності або штату працівників, підприємства, установи, організації, їх структурні підрозділи та філії, незалежно від форми власності та господарювання, а також фізичні особи, у тому числі підприємці, повинні не пізніше ніж за два місяці до вивільнення працівників інформувати про це в письмовій формі, вказуючи підстави і строки вивільнення, найменування професій, спеціальностей, кваліфікації, розмір оплати праці, центри зайнятості за місцем їх реєстрації як платника страхових внесків.
4-ПН (факт)
Відповідно до Закону України "Про зайнятість населення" ( 803-12 ) при вивільненні працівників, у зв'язку зі змінами в організації виробництва і праці, у тому числі ліквідацією, реорганізацією або перепрофілюванням, підприємства, установи, організації, їх структурні підрозділи та філії, незалежно від форм власності, повинні у десятиденний строк після вивільнення інформувати про це центри зайнятості за місцем їх реєстрації як платника страхових внесків.
Если по собственному желанию - не нужно!!!!!!!!!
-
- Светоч Мысли
4-ПН, больше ж про увольнение и нет ничего..LyudMila76 писав:Що заповнить і здать, напишіть, мені вже цікавоmarinna_90 писав:спасибо)
- Ин
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 5117 разів
- Подякували: 17317 разів
Можливо Ви заключали трудовий договір через фонд зайнятості, то потрібно робити зняття цього договору в фонді зайнятості.marinna_90 писав:4-ПН, больше ж про увольнение и нет ничего..LyudMila76 писав:Що заповнить і здать, напишіть, мені вже цікавоmarinna_90 писав:спасибо)
-
- Светоч Мысли
Каким образом (чтоб я ореентировалась в ФЗ что говорить)?
-
- Гений
- Дякував (ла): 29 разів
- Подякували: 25 разів
Подскажите, пожалуйста, какие выплаты делаются работнику при увольнении его по сокращению штатов?
За 2 месяца - приказ под роспись (ознакомление), эти 2 м-ца человек работает, получает з/пл. А потом? Какое-то вых. пособие? НУ, и компенсацию за неиспользованный отпуск?
За 2 месяца - приказ под роспись (ознакомление), эти 2 м-ца человек работает, получает з/пл. А потом? Какое-то вых. пособие? НУ, и компенсацию за неиспользованный отпуск?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3704 рази
- Подякували: 2325 разів