Лия писав:Девочки , а может кто-то кинуть пример заявления за згоду оброблення перс. даних для контрагентов физ. лиц. или на мыло или на попрошайку. kiryla@i.ua.
буду очень благодарна.
можливо такий варіант підійде#curtsey# : пункт договору з контрагентом (ФОП чи Юр. особою).
"Представники Сторін, уповноваженні на укладання цього Договору, погодились, що їх персональні дані, які стали відомі Сторонам в зв’язку з укладанням цього Договору включаються до баз персональних даних Сторін.
Підписуючи даний Договір уповноважені представники Сторін дають згоду (дозвіл) на обробку їх персональних даних, з метою підтвердження повноважень суб’єкта на укладання, зміну та розірвання Договору, забезпечення реалізації адміністративно-правових і податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку та статистики, а також для забезпечення реалізації інших передбачених законодавством відносин.
Представники сторін підписанням цього договору підтверджують, що вони повідомлені про свої права відповідно до ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних».
Smoll писав::-" Тогда тем кто в декабре отправлял ждать регистрации еще долго...
#g_haha# я в ноябре (16.11.2011) подавала..и никаких приветов-ответов до сих пор не видела
Я отправила 05.11.2011, на сайте проверяла по ЕДРПОУ "Не знайдено". Позвонила на гарячую линию, сказали, что значит, еще очередь к вашим заявкам не дошла. Ждите
Smoll писав::-" Тогда тем кто в декабре отправлял ждать регистрации еще долго...
#g_haha# я в ноябре (16.11.2011) подавала..и никаких приветов-ответов до сих пор не видела
Я подавала 29.11.11 дві заяви і 30.11.11 дві заяви: по одній пришла відмова ще до Нового року (в кінці грудня), по другій - в кінці січня, а по тих, що подавалися 30.11 - ще нічого! Робила по Інструкції з сайту, відправляла через демоверсію Беста, у відмові написали, що відсутні ЕЦП.
Скажіть, пліз, якщо представник нерезидента не має статусу юридичної особи, то чи потрібно подавати заяву на реєстрацію БПД?
Сдавала лично 30.11.2011 г. Вчера звонила,сказали,что обрабатывают заявления,которые поданы в середине ноября. Звонить сказали не раньше конца марта. Вот так.
Я отправила 05.11.2011, на сайте проверяла по ЕДРПОУ "Не знайдено". Позвонила на гарячую линию, сказали, что значит, еще очередь к вашим заявкам не дошла. Ждите
IrinkaSvetl писав:#g_haha# я в ноябре (16.11.2011) подавала..и никаких приветов-ответов до сих пор не видела