#curtsey#Катрина писав:спасибо, получила !#clamping#Аря писав:я вам отправила. там образцы заявокКатрина писав:Девчонки, кому не трудно - и мне сбросьте письмо : kul-ek@ukr.net
Заранее благодарна !
База персональных данных
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 429 разів
- Подякували: 2568 разів
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 442 рази
- Подякували: 77 разів
Вы это имеете ввиду? честно говоря, мне из этой фразы ничего не ясно.... в какой программе Вы делали заявки?? в какой подписывали? чтот такое "их сертификат"???basic64 писав:вы в той же программе где составляли заявки находите подать заяву и туда вносите файлы с сертификатами и их сертификатом. А их сертификат берёте в программе по которой работаете
Извините, может я туплю... но поясните плиз,. как именно Вы отправляли?
и каков результат ?свидоцтво дали?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 442 рази
- Подякували: 77 разів
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 1 раз
Вы сделали заявки на их сайте и там же есть (подати заяви), заходите туда и вставляете свои сертификаты, их сертификат есть у вас в програме через которую вы отправляете отчёты. Если непонятно дайте телефон я перезвоню.
-
- Гений
- Дякував (ла): 47 разів
- Подякували: 5 разів
А как исправить недопустимые символыbasic64 писав:Вы сделали заявки на их сайте и там же есть (подати заяви), заходите туда и вставляете свои сертификаты, их сертификат есть у вас в програме через которую вы отправляете отчёты. Если непонятно дайте телефон я перезвоню.
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 1 раз
Обробка персональних даних здійснюється з метою забезпечення реалізації трудових відносин на підприємстві, які регулюються законодавством про працю України (ст..4 КЗпП) , Статутом, Податковим кодексом України, Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» Категорії персональних даних, які обробляються: паспортні дані; особисті відомості (вік, стать); місце проживання за державною реєстрацією; освіта; професія, спеціальність, кваліфікація; дані, що підтверджують право працівника на пільги, встановлені законодавством про працю; електронні ідентифікаційні дані (адрес, телефон)
Згода суб'єкта персональних даних на обробку його персональних даних. 1-згода суб'єкта персональних даних на обробку його персональних даних надана у формі документу на електроному носії; 2-відповідно до правовідносин, які виникли до набрання чиності Законом України "Про захист персональних даних" на основі вільного волевиявлення фізичної особи (трудовий договір)
Попробуйте отсюда взять скопировать. Должно получиться
Згода суб'єкта персональних даних на обробку його персональних даних. 1-згода суб'єкта персональних даних на обробку його персональних даних надана у формі документу на електроному носії; 2-відповідно до правовідносин, які виникли до набрання чиності Законом України "Про захист персональних даних" на основі вільного волевиявлення фізичної особи (трудовий договір)
Попробуйте отсюда взять скопировать. Должно получиться
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 429 разів
- Подякували: 2568 разів
а подпись какими ключами - из УСЦ или отдельно покупать надо?basic64 писав:Вы сделали заявки на их сайте и там же есть (подати заяви), заходите туда и вставляете свои сертификаты, их сертификат есть у вас в програме через которую вы отправляете отчёты. Если непонятно дайте телефон я перезвоню.