Здравствуйте Уважаемые бухгалтера, подскажите пожалуйста насчет отпуска!!!!
в законе написано
Щорічну відпустку на прохання працівника може бути поділено
на частини будь-якої тривалості за умови, що основна безперервна
її частина становитиме не менше 14 календарних днів.
А если у меня сотрудник просит сейчас отпуск 10 дней, летом я ему могу дать 14 дней?
Еще вопрос, сотрудник может всегда делить отпуск или ему надо чередовать и давать полный 24 дня????
спасибо!!!!
ЛЕТО-отпуск!
-
- Оракул
- Дякував (ла): 32 рази
- Подякували: 88 разів
На прохання працівника та за наявності згоди власника щорічну відпустку може бути поділено на частини. Це можливо за умови, що основна безперервна її частина становитиме не менше ніж 14 календарних днів, при цьому законодавством не зазначається, яка частина відпустки може бути використана першою. Періодичність ніде не вказана, можна кожний рік ділити.
-
- Ученик
Поетапно розписана ця формула в 49 номері спецвипуску газети "Все про бухгалтерський облік". Також там приведені найбільш типові ситуації з наданням відпустки, та їх розрахунки.etyal писав:А еще, если можно, подскажите формулу, как считать отпуск. Спасибочки.
Подскажите пожалуйста, что это за порядок №100 про обчислення середньої заробітної плати? Где его можно посмотреть. Никогда не начисляла отпускные и не знаю, что входит в базу начисления. Газеты "Бух.учет" нет.
Грубо: заработок за 12 предш. календ м-цев/355 дней * число календ. дней отпуска. Порядок 100 см. здесь на сайте.NIKA-555 писав:Подскажите пожалуйста, что это за порядок №100 про обчислення середньої заробітної плати? Где его можно посмотреть. Никогда не начисляла отпускные и не знаю, что входит в базу начисления. Газеты "Бух.учет" нет.