Ведення книги обліку заробітної плати
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1728 разів
Колеги, хто як робить я працюю в 1С7.7 заробітну плату нараховую в програмі, хоча як на мене вона взагалі не досконала, підкладаю табелі, і розрахунки по кожній людині, які роблю вручну, потім роздруковую розрахунково-платіжну відомість і все це діло чемно підшиваю, але кроме того ще вручну пишу книгу обліку заробітної плати, при перевірці мені казали, що це подвійна робота, а взагалі як правильно.Дякую.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1215 разів
- Подякували: 1826 разів
я вам хочу сказать - ОНИ ВАМ ПРАВДУ сказали - зачем усложняете себе работу!!!!! не нужна эта книга - максимум в экселе перепроверяю и всёLLM писав:Колеги, хто як робить я працюю в 1С7.7 заробітну плату нараховую в програмі, хоча як на мене вона взагалі не досконала, підкладаю табелі, і розрахунки по кожній людині, які роблю вручну, потім роздруковую розрахунково-платіжну відомість і все це діло чемно підшиваю, але кроме того ще вручну пишу книгу обліку заробітної плати, при перевірці мені казали, що це подвійна робота, а взагалі як правильно.Дякую.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 14 разів
- Подякували: 36 разів
Зарплата в 1С может не устраивать тех ,кто ее честно начисляет с доплата, переработками, премиями, совмещениями и прочими выплатами и перепроверять ее в экселе, по крайней мере, странно. Распечатать из нее можно что угодно и как угодно. А подшивать все гамузом, тем более, нельзя, потому что табеля, заявления, справки и т.д. хранятся три года, а расчетно-платежные ведомости - 75 лет, поэтому хранить их нужно аккуратно и при закрытии фирмы сдавать в архив. Про архив - это из области фантастики, все живут одним днем ,а контроль за этим не установлен.
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 разів
Я в зарплатную папочку подлажываю и приказы по кадрам. и табель и расчет больгичного,отпускного. в случае проверки по з\плате все видно и приказы все тащить не надо Все фонды прверяли сказали норма