Подскажите пожалуйста, хотим принять на работу пенсионера. Никаких особенностей? принимаем как обычного работника? только пенсионер уведомляет пенсионный фонд что работает?
як звичайного, у нього більша кількість неоплачуваної відпустки - 30днів по пам"яті.
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.
Подскажите пожалуйста, хотим принять на работу пенсионера. Никаких особенностей? принимаем как обычного работника? только пенсионер уведомляет пенсионный фонд что работает?
як звичайного, у нього більша кількість неоплачуваної відпустки - 30днів по пам"яті.
Здравствуйте. Работаю учителем в общеобразовательной школе. Мне неправильно установили тарифный разряд, вместо 11 поставили 10-й. Получила официальный ответ от Министерства образования, что мой тарифный разряд - 11. Полтора года получала зарплату по 10. Имею ли я право требовать пересчитать мне зарплату и вернуть деньги? И если да, как это сделать? Подать в суд или это может сделать директор школы?
Здравствуйте. Работаю учителем в общеобразовательной школе. Мне неправильно установили тарифный разряд, вместо 11 поставили 10-й. Получила официальный ответ от Министерства образования, что мой тарифный разряд - 11. Полтора года получала зарплату по 10. Имею ли я право требовать пересчитать мне зарплату и вернуть деньги? И если да, как это сделать? Подать в суд или это может сделать директор школы?
Вам лучше задать свой вопрос в чат для бюджетников или на их форуме
Добрий день. Чи можу я виплатити заробітну плату робітника на картковий рахунок її чоловіка згідно її заяви. Відкривати рахунок власний відмовляється, а каси немає на підприємстві
Добрий день. Чи можу я виплатити заробітну плату робітника на картковий рахунок її чоловіка згідно її заяви. Відкривати рахунок власний відмовляється, а каси немає на підприємстві
Ст.24 Закону 108/95вр .
« …За особистою письмовою згодою працівника виплата заробітної плати може здійснюватися через установи банків, поштовими переказами на ВКАЗАНИЙ ними рахунок (адресу) з обов'язковою оплатою цих послуг за рахунок роботодавця.»
Нюансів не знаю, в мене всі шурують в банк
це технічно не можливо: отримувач повинен бути робітник підприємства. Вона повинна дотримуватись правил підприємства.
подзвоніть ще в банк, може таке й допускається.
А щодо статті Закону про виплату з/плати, так там же ж не написано ОСОБИСТИЙ рахунок. А що не заборонено, те можна
І так, не в обсужденіє, а в рассуждение. Туговато якось у Вас на підприємстві з авторитетом бухгалтера… вчіться виробляти командний, безапеляційний тон!