Не точно! ЕСВ на его заработок НЕ НАЧИСЛЯЕТСЯ :
Заробітна плата
- Андрій61
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 900 разів
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.
- Ребекка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
Здравствуйте. Работаю учителем в общеобразовательной школе. Мне неправильно установили тарифный разряд, вместо 11 поставили 10-й. Получила официальный ответ от Министерства образования, что мой тарифный разряд - 11. Полтора года получала зарплату по 10. Имею ли я право требовать пересчитать мне зарплату и вернуть деньги? И если да, как это сделать? Подать в суд или это может сделать директор школы?
- Яков
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 14231 раз
- Подякували: 28060 разів
Вам лучше задать свой вопрос в для бюджетников или наEva123077 писав: ↑27 липня 2021, 06:18Здравствуйте. Работаю учителем в общеобразовательной школе. Мне неправильно установили тарифный разряд, вместо 11 поставили 10-й. Получила официальный ответ от Министерства образования, что мой тарифный разряд - 11. Полтора года получала зарплату по 10. Имею ли я право требовать пересчитать мне зарплату и вернуть деньги? И если да, как это сделать? Подать в суд или это может сделать директор школы?

-
Nelli-Nelli
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 398 разів
- Подякували: 906 разів
Ст.24 Закону 108/95вр .
« …За особистою письмовою згодою працівника виплата заробітної плати може здійснюватися через установи банків, поштовими переказами на ВКАЗАНИЙ ними рахунок (адресу) з обов'язковою оплатою цих послуг за рахунок роботодавця.»
Нюансів не знаю, в мене всі шурують в банк
- Ребекка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
це технічно не можливо: отримувач повинен бути робітник підприємства. Вона повинна дотримуватись правил підприємства.
подзвоніть ще в банк, може таке й допускається.
-
Nelli-Nelli
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 398 разів
- Подякували: 906 разів
Так заГугліть, на uteka гарна стаття є, але вона платна у мене повного доступу нема.
А щодо статті Закону про виплату з/плати, так там же ж не написано ОСОБИСТИЙ рахунок. А що не заборонено, те можна
І так, не в обсужденіє, а в рассуждение. Туговато якось у Вас на підприємстві з авторитетом бухгалтера… вчіться виробляти командний, безапеляційний тон!