Заробітна плата

Ірина1985
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Ірина1985 »

Що буде якщо військовий збір не платили 3 місяці.?Я помилково кидала на рахунок податок з доходу найманих працівників,то получається що переплата там?А війс. збір не оплачений

Люлик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3428 разів
Подякували: 2781 раз

Повідомлення Люлик »

Ірина1985 писав:Що буде якщо військовий збір не платили 3 місяці.?Я помилково кидала на рахунок податок з доходу найманих працівників,то получається що переплата там?А війс. збір не оплачений
по ВС будет недоимка

Ірина1985
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Ірина1985 »

Люлик писав:
Ірина1985 писав:Що буде якщо військовий збір не платили 3 місяці.?Я помилково кидала на рахунок податок з доходу найманих працівників,то получається що переплата там?А війс. збір не оплачений
по ВС будет недоимка
і що тепер мені робити?

novichok
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 890 разів

Повідомлення novichok »

Ірина1985 писав:
Люлик писав:
по ВС будет недоимка
і що тепер мені робити?
перечислите всю сумму и тихо ждете, когда всплывет.

Ірина1985
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Ірина1985 »

novichok писав:
Ірина1985 писав:
Люлик писав: по ВС будет недоимка
і що тепер мені робити?
а в призначенні писати ці 3 місяці чи як?Однією сумую кидати чи окремо по місяцях?І що робити з тим рахунком переплати

oscolok
Гений
Гений
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення oscolok »

Ірина1985 писав:
novichok писав:
Ірина1985 писав:і що тепер мені робити?
а в призначенні писати ці 3 місяці чи як?Однією сумую кидати чи окремо по місяцях?І що робити з тим рахунком переплати
Переплату по НДФЛ не доплатите в следующем платеже (Если банк будет говорить что мало. разбейте на 2 сумы. хотя врядли)

RICH
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 57 разів
Подякували: 316 разів

Повідомлення RICH »

Банк не контролирует сумму НДФЛ, но платежка должна быть обязательно, например, на 1 грн. ВС платите одним платежным поручением, можете указать там 3 мес., можете только последний месяц, значения не имеет.

Yana-S
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 41 раз
Подякували: 10 разів

Повідомлення Yana-S »

oscolok писав:
Ірина1985 писав:
novichok писав: перечислите всю сумму и тихо ждете, когда всплывет.
Переплату по НДФЛ не доплатите в следующем платеже (Если банк будет говорить что мало. разбейте на 2 сумы. хотя врядли)

А неплатили начиная с июНя или июЛя? Ведь есть еще отчет... Просто сама в подобной ситуации (только похуже#blush# )

Манька
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 13 разів

Повідомлення Манька »

Добрый день! Подскажите, в июле месяце при начислени зп сделала ошибку, начислила больше на 5 рабочих дней, не учла, что работник был в отпуске 24 дня (вчера села проверять и всплыло). Как теперь поступить правильно, имею ли я права в сентябре зп уменьшить на это сумму переплаты???

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 682 рази
Подякували: 1963 рази

Повідомлення Маруся10 »

Манька писав:Добрый день! Подскажите, в июле месяце при начислени зп сделала ошибку, начислила больше на 5 рабочих дней, не учла, что работник был в отпуске 24 дня (вчера села проверять и всплыло). Как теперь поступить правильно, имею ли я права в сентябре зп уменьшить на это сумму переплаты???
конечно, налоги ж заплатили #hunter#

Відповісти

Повернутись до “Зарплата, індексація”