Заробітна плата
Що буде якщо військовий збір не платили 3 місяці.?Я помилково кидала на рахунок податок з доходу найманих працівників,то получається що переплата там?А війс. збір не оплачений
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
по ВС будет недоимкаІрина1985 писав:Що буде якщо військовий збір не платили 3 місяці.?Я помилково кидала на рахунок податок з доходу найманих працівників,то получається що переплата там?А війс. збір не оплачений
і що тепер мені робити?Люлик писав:по ВС будет недоимкаІрина1985 писав:Що буде якщо військовий збір не платили 3 місяці.?Я помилково кидала на рахунок податок з доходу найманих працівників,то получається що переплата там?А війс. збір не оплачений
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 890 разів
перечислите всю сумму и тихо ждете, когда всплывет.Ірина1985 писав:і що тепер мені робити?Люлик писав:по ВС будет недоимкаІрина1985 писав:Що буде якщо військовий збір не платили 3 місяці.?Я помилково кидала на рахунок податок з доходу найманих працівників,то получається що переплата там?А війс. збір не оплачений
а в призначенні писати ці 3 місяці чи як?Однією сумую кидати чи окремо по місяцях?І що робити з тим рахунком переплатиnovichok писав:перечислите всю сумму и тихо ждете, когда всплывет.Ірина1985 писав:і що тепер мені робити?Люлик писав: по ВС будет недоимка
-
- Гений
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 10 разів
Переплату по НДФЛ не доплатите в следующем платеже (Если банк будет говорить что мало. разбейте на 2 сумы. хотя врядли)Ірина1985 писав:а в призначенні писати ці 3 місяці чи як?Однією сумую кидати чи окремо по місяцях?І що робити з тим рахунком переплатиnovichok писав:перечислите всю сумму и тихо ждете, когда всплывет.Ірина1985 писав:і що тепер мені робити?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 57 разів
- Подякували: 316 разів
Банк не контролирует сумму НДФЛ, но платежка должна быть обязательно, например, на 1 грн. ВС платите одним платежным поручением, можете указать там 3 мес., можете только последний месяц, значения не имеет.
-
- Гуру
- Дякував (ла): 41 раз
- Подякували: 10 разів
oscolok писав:Переплату по НДФЛ не доплатите в следующем платеже (Если банк будет говорить что мало. разбейте на 2 сумы. хотя врядли)Ірина1985 писав:а в призначенні писати ці 3 місяці чи як?Однією сумую кидати чи окремо по місяцях?І що робити з тим рахунком переплатиnovichok писав: перечислите всю сумму и тихо ждете, когда всплывет.
А неплатили начиная с июНя или июЛя? Ведь есть еще отчет... Просто сама в подобной ситуации (только похуже#blush# )
Добрый день! Подскажите, в июле месяце при начислени зп сделала ошибку, начислила больше на 5 рабочих дней, не учла, что работник был в отпуске 24 дня (вчера села проверять и всплыло). Как теперь поступить правильно, имею ли я права в сентябре зп уменьшить на это сумму переплаты???
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 682 рази
- Подякували: 1963 рази
конечно, налоги ж заплатили #hunter#Манька писав:Добрый день! Подскажите, в июле месяце при начислени зп сделала ошибку, начислила больше на 5 рабочих дней, не учла, что работник был в отпуске 24 дня (вчера села проверять и всплыло). Как теперь поступить правильно, имею ли я права в сентябре зп уменьшить на это сумму переплаты???