в следующую зар.плату перекроетсяmarinna_90 писав:По 661 завис излишек. а по счетам налогов ничего не висит.Маруся10 писав:было и такое, меньше в следующем месяце перечислили, платежи правильно заплатили?marinna_90 писав:Подскажите, как вернуть излишне выплаченную на карточку зп?
Заробітна плата
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 682 рази
- Подякували: 1964 рази
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 724 рази
- Подякували: 44 рази
то есть я эту сумму начисляю, а налоги на нее уже не плачу и выплату не делаю? (1 с 8.2)Маруся10 писав:в следующую зар.плату перекроетсяmarinna_90 писав:По 661 завис излишек. а по счетам налогов ничего не висит.Маруся10 писав: было и такое, меньше в следующем месяце перечислили, платежи правильно заплатили?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 682 рази
- Подякували: 1964 рази
если заплачено то да, только отнимете с общей суммы переплатуmarinna_90 писав:то есть я эту сумму начисляю, а налоги на нее уже не плачу и выплату не делаю? (1 с 8.2)Маруся10 писав:в следующую зар.плату перекроетсяmarinna_90 писав: По 661 завис излишек. а по счетам налогов ничего не висит.
Товарищи очень нужно разобраться,может ли человек остаться в штате ,но без выплаты зароботной платы?В моем случае в ОСМД председатель есть по учредительным документам,но будет работать управляющая фирма.И если так можно,то как с отчетами по есв и прочее..?
Доброго дня !Підкажіть у мене звільняється співробітник з 05.10.2015 ,нарахувала з/п за 2 робочі дні,та компесацію за невикористану відпустку,сума вийшла 250 грн.Чи нараховується налог на доходи з такої суми. Не впевнена в своїх знаннях ,бо все так стрімко міняєтьс!Ще підкажіть соціальна пільга залишилась ,чи змінилась в звязку з підвивищенням мінімальної з/п.Може хто знає який штраф за недоплату єдиного податку, була у відпустці налоги заплатила 15 вересня,а тут подарунок від держави 20 підняли мінімалку!! Дякую!
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 85 разів
НСЛ не измениласьlootta писав:Доброго дня !Підкажіть у мене звільняється співробітник з 05.10.2015 ,нарахувала з/п за 2 робочі дні,та компесацію за невикористану відпустку,сума вийшла 250 грн.Чи нараховується налог на доходи з такої суми. Не впевнена в своїх знаннях ,бо все так стрімко міняєтьс!Ще підкажіть соціальна пільга залишилась ,чи змінилась в звязку з підвивищенням мінімальної з/п.Може хто знає який штраф за недоплату єдиного податку, була у відпустці налоги заплатила 15 вересня,а тут подарунок від держави 20 підняли мінімалку!! Дякую!
Налоги все как зп
А вы уже зп за сентябрь выплатили?
-
- Мастер
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 22 рази
1.Єдиний за вересень доплачувати не потрібно. Єдиний розраховуємо від мін. з/п на початок року.lootta писав:Доброго дня !Підкажіть у мене звільняється співробітник з 05.10.2015 ,нарахувала з/п за 2 робочі дні,та компесацію за невикористану відпустку,сума вийшла 250 грн.Чи нараховується налог на доходи з такої суми. Не впевнена в своїх знаннях ,бо все так стрімко міняєтьс!Ще підкажіть соціальна пільга залишилась ,чи змінилась в звязку з підвивищенням мінімальної з/п.Може хто знає який штраф за недоплату єдиного податку, була у відпустці налоги заплатила 15 вересня,а тут подарунок від держави 20 підняли мінімалку!! Дякую!
1.Пільгу розраховуєтся на 1 січня і щалишаєтсья незміною протягом року
2. НСЛ до такої з/п застосувати можна. ПДФО=(з/п-3,6есв-Пільга )*0,15
3. Якщо вашим працвникам,що працюють на мінімалку з/п у вересені не підвищили і з/п вже виплатили, потрібно буде зробити перерахунок і донарахувати у жовтні
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 1256 разів
Если у работника была льгота по НДФЛ, то из начисленной 250 зарплаты НДФЛ не будет. Если льготы нет, то считаем как и всегда 250-3,6% и на 15%lootta писав:Доброго дня !Підкажіть у мене звільняється співробітник з 05.10.2015 ,нарахувала з/п за 2 робочі дні,та компесацію за невикористану відпустку,сума вийшла 250 грн.Чи нараховується налог на доходи з такої суми. Не впевнена в своїх знаннях ,бо все так стрімко міняєтьс!Ще підкажіть соціальна пільга залишилась ,чи змінилась в звязку з підвивищенням мінімальної з/п.Може хто знає який штраф за недоплату єдиного податку, була у відпустці налоги заплатила 15 вересня,а тут подарунок від держави 20 підняли мінімалку!! Дякую!