= АЛИМЕНТЫ = расчет, исполнительные листы, 4ДФ

Olchik0701
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 6 разів

Повідомлення Olchik0701 »

Добрый вечер! Подскажите, что делать в такой ситуации. На сотрудника получили исполнительный лист по алиментам, посчитали долг и удерживали 50% из зп (25% долг и 25% текущ.алименты). В итоге за ноябрь переплатили сумму долга на 460 грн. Как поступить в данной ситуации? Можно ли недоплатить эту сумму в следующем месяце или оставить так как есть?

Яночка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 592 рази
Подякували: 529 разів

Повідомлення Яночка »

Откорректируйте в следующем месяце

підрахуй
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 48 разів

Повідомлення підрахуй »

Всіх вітаю! Підкажіть, хто нараховує аліменти у 1 с 8, чому прога невірно їх нараховує? Треба утримувати з чистої з/п, а прога навпки - утримує з "брудних"...#wall# І ще питання, У 2018 році на дитину до 6 років мінімальний розмір аліментів становитиме 746 грн на місяць, на дитину від 6 років – 930 грн., себто не зважаючи на застарілий викон лист все одно утримуємо не менш за зазначені суми?

КамЛ
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 1296 разів

Повідомлення КамЛ »

підрахуй писав: Всіх вітаю! Підкажіть, хто нараховує аліменти у 1 с 8, чому прога невірно їх нараховує? Треба утримувати з чистої з/п, а прога навпки - утримує з "брудних"...#wall# І ще питання, У 2018 році на дитину до 6 років мінімальний розмір аліментів становитиме 746 грн на місяць, на дитину від 6 років – 930 грн., себто не зважаючи на застарілий викон лист все одно утримуємо не менш за зазначені суми?
По первому вопросу "почему так считает" - мне менял настройки программист, чтобы правильно велся расчет.
По второму вопросу - да, не меньше

serg1
УченикУченик

Повідомлення serg1 »

Посдкажите пожалуйста по расчету алиментов для ФОП.
Являюсь ФОП, 3 группа, единный налог, без НДС.
Если суд присудит 33% на двоих детей - каким образом исполнительная служба будет начислять ?

В книге доходов указаны фактические приходы(прибыль) с них будут браться 33% ?
Както применяется здесь ст195-2
---2. Заборгованість за аліментами платника аліментів, який не працював на час виникнення заборгованості або є фізичною особою - підприємцем і перебуває на спрощеній системі оподаткування, або є громадянином України, який одержує заробіток (дохід) у державі, з якою Україна не має договору про правову допомогу, визначається виходячи із середньої заробітної плати працівника для даної місцевості.
т.е алименты по средней ЗП по региону ?

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14223 рази
Подякували: 28051 раз

Повідомлення Яков »

Зображення

Діна 1977
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 440 разів
Подякували: 271 раз

Повідомлення Діна 1977 »

Добрий вечір. Перший раз зіткнулася з аліментами, працівник добровільно хоче виплачувати аліменти( суда не було) йому потрібно написати заяву як я зрозуміла перечитавши декілька сторінок теми. Прошу можливо в кого є зразок такої заяви, бо працівник не знає як її писати і я теж.

ar4ik
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 22126 разів
Подякували: 40708 разів

Повідомлення ar4ik »

Діна 1977 писав:Добрий вечір. Перший раз зіткнулася з аліментами, працівник добровільно хоче виплачувати аліменти( суда не було) йому потрібно написати заяву як я зрозуміла перечитавши декілька сторінок теми. Прошу можливо в кого є зразок такої заяви, бо працівник не знає як її писати і я теж.
А зачем Вам его добровольное желание? Хочет платить сам- пусть получает з/п и платит- хоть через почту, хоть на карточку жене #smile3# Это его личное и к Вам, как буху- не имеет никакого отношения. Просто столкнулась в ходе работы с несколькими "мадамами", страшно вспомнить#g_hospita Я бы на Вашем месте не брала на себя чужую головную боль, так как не факт, что не придётся потом по судам ходить и по допросам, плавали уже- одна трясла записью с телефона по всем структурам#g_hospita Поэтому- просто совет- будет исполнительный, тогда и платите, а до этого- не вмешивайтесь в это неблагодарное дело.

Діна 1977
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 440 разів
Подякували: 271 раз

Повідомлення Діна 1977 »

ar4ik писав:
Діна 1977 писав:Добрий вечір. Перший раз зіткнулася з аліментами, працівник добровільно хоче виплачувати аліменти( суда не було) йому потрібно написати заяву як я зрозуміла перечитавши декілька сторінок теми. Прошу можливо в кого є зразок такої заяви, бо працівник не знає як її писати і я теж.
А зачем Вам его добровольное желание? Хочет платить сам- пусть получает з/п и платит- хоть через почту, хоть на карточку жене #smile3# Это его личное и к Вам, как буху- не имеет никакого отношения. Просто столкнулась в ходе работы с несколькими "мадамами", страшно вспомнить#g_hospita Я бы на Вашем месте не брала на себя чужую головную боль, так как не факт, что не придётся потом по судам ходить и по допросам, плавали уже- одна трясла записью с телефона по всем структурам#g_hospita Поэтому- просто совет- будет исполнительный, тогда и платите, а до этого- не вмешивайтесь в это неблагодарное дело.
Дякую .

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

#help# Принимаем на работу сотрудника... С его слов знаем, что он алиментщик, но платил самостоятельно (+ нашли запись в Єдиному реєстрi боржників).
Что делать, куда податься: есть ли какие-то подводные камни сейчас и в перспективе ???
Или не обращать на алименты никакого внимания ???

Відповісти

Повернутись до “Аліменти”