Вам на этот форум:
Табель обліку робочого часу
- Андрій61
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 900 разів
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.
- Яков
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 14228 разів
- Подякували: 28060 разів
Добрий день! Шестиденний робочий тиждень. Вихідний понеділок. За листопад норма робочого часу 172 год. У мене 174. Загалом в трудовому розпорядку розписано, що понеділок вихіжний. Неділя працюєм 5 год., решту днів по 7. Я ж не повинна доплачувати за дві години лишніх. Це не є підсумований тиждень (змін у мене не має, відповідно графіків змінності також) чи плаваючий. Для моєї фірми це нормальний робочий тиждень. Коли я не права, то прошу поправити мене.
- Analityk
- Просвещенный

- Подякували: 84 рази
- Контактна інформація:
На мой взгляд, здесь вначале необходимо определиться как работают ваши работники: на окладе или на тарифной ставке.GalinaLV писав: ↑09 грудня 2024, 13:40Добрий день! Шестиденний робочий тиждень. Вихідний понеділок. За листопад норма робочого часу 172 год. У мене 174. Загалом в трудовому розпорядку розписано, що понеділок вихіжний. Неділя працюєм 5 год., решту днів по 7. Я ж не повинна доплачувати за дві години лишніх. Це не є підсумований тиждень (змін у мене не має, відповідно графіків змінності також) чи плаваючий. Для моєї фірми це нормальний робочий тиждень. Коли я не права, то прошу поправити мене.
Оклад - начисляете оклад.
Тарифная ставка - согласно отработанных часов.
- Analityk
- Просвещенный

- Подякували: 84 рази
- Контактна інформація:
В таком случае Вас не должно интересовать кол-во отработанных часов.
Для Вас главное кол-во отработанных рабочих дней. Если работник отработал все рабочие дни согласно графика рабочего времени, получает свой оклад.
В этом случае - нет. не должныЯ ж не повинна доплачувати за дві години лишніх?
Доброго дня! якщо у фопа магазини в різних містах України. Я можу вести один загальний графік і табель чи обов'язково ділити по кожному магазину окремо?бо іноді працівники їздять працювати і в інші міста якщо є потреба
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1935 разів
- Подякували: 6636 разів
- Контактна інформація:
Не обов"язково, такої вимоги нема. Можна робити як зручно ФОПу в даному випадку.