О совмещении должностей

Накази, штатний, табель, трудові книжки, довідки
Валюша с
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1530 разів
Подякували: 1615 разів

Повідомлення Валюша с »

Вот еще хорошая статья про простой (и про перевод там есть):
http://www.buhgalteria.com.ua/Hit.html?id=1987

margadon
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 600 разів
Подякували: 239 разів

Повідомлення margadon »

Сделала такой приказ:
Наказ №
Про суміщення професій (посад)

Доручити Иванову А.А. – газорізальнику, за його згодою, виконання додаткової роботи охоронника прилеглої терріторії приватного підприємства «Иван», за адресою : _____________________, в установленому законодацтвом порядку, у зв’язку з недостатньою фактичною його зайнятостю порівняно з чинними нормами трудових затрат за основною роботаю. Виконання додаткової роботи охоронника прилеглої терріторії здійснювати за незмінної тривалості робочого часу поряд з його основною роботою. Доплата за суміщення посади – не встановлюється.
З наказом ознайомлений ____________________________

Как думаете, пойдет? А зарплата согласно оклада газорезчика остается - 1300 грн., и в табеле буду ставить восьмерки...Все ...или нужно ему составить должностную инструкцию охранника?

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

margadon писав:Сделала такой приказ:
Наказ №

Доручити Иванову А.А. – газорізальнику, за його згодою, виконання додаткової роботи охоронника прилеглої терріторії приватного підприємства «Иван», за адресою : _____________________, в установленому законодацтвом порядку, у зв’язку з недостатньою фактичною його зайнятостю порівняно з чинними нормами трудових затрат за основною роботаю. Виконання додаткової роботи охоронника прилеглої терріторії здійснювати за незмінної тривалості робочого часу поряд з його основною роботою. Доплата за суміщення посади – не встановлюється.

Как думаете, пойдет? А зарплата согласно оклада газорезчика остается - 1300 грн., и в табеле буду ставить восьмерки...Все ...или нужно ему составить должностную инструкцию охранника?
Я бы конечно, так не заморачивалась...но неплохо...
Смущает меня згода и занятость (вернее её отсутствие)

margadon
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 600 разів
Подякували: 239 разів

Повідомлення margadon »

Лапа писав:
margadon писав:Сделала такой приказ:
Наказ №

Я бы конечно, так не заморачивалась...но неплохо...
Смущает меня згода и занятость (вернее её отсутствие)
так что, убрать "за його згодою" и "недостатньою фактичною його зайнятостю"- переделать?

jul_kap
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 1075 разів
Подякували: 270 разів

Повідомлення jul_kap »

Я бы внесла изменения в должностную инструкцию газорезчика, добавила бы туда обязанность охранять. И озакомить с изменениями его тпиа "ознакомлен, согласен, обязуюсь выпонять. "

3110
УченикУченик

Повідомлення 3110 »

Доброго дня! Ми дитяча юнацька спортивна школа (державний заклад) . Підскажіть, будь ласка, чи можна перевести тимчасово завгоспа (наразі працює на 0,5 ставки) на посаду сторожа на повну ставку (сторож на лікарняному) без виконання його безпосередніх обов'язків як завгоспа? Бо знаю, що за внутрішнім сумісництвом, наприклад 0,5 ставки сторожа завгоспу а інші 0,5-2-ому сторожу, прийняти так завгоспа не можна , бо згідно з наказом Мінпраці від 29.12.04 №336, завгоп-це посада, яка відноситься керівних працівників, а от стосовно переведення на іншу нижчеоплачувану посаду за згодою працівника: можна завгоспа чи ні, не знайшла нічого? Більше немає на кого покласти.

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14224 рази
Подякували: 28054 рази

Повідомлення Яков »

3110 писав:
10 жовтня 2024, 13:34
Доброго дня! Ми дитяча юнацька спортивна школа (державний заклад) . Підскажіть, будь ласка, чи можна перевести тимчасово завгоспа (наразі працює на 0,5 ставки) на посаду сторожа на повну ставку (сторож на лікарняному) без виконання його безпосередніх обов'язків як завгоспа? Бо знаю, що за внутрішнім сумісництвом, наприклад 0,5 ставки сторожа завгоспу а інші 0,5-2-ому сторожу, прийняти так завгоспа не можна , бо згідно з наказом Мінпраці від 29.12.04 №336, завгоп-це посада, яка відноситься керівних працівників, а от стосовно переведення на іншу нижчеоплачувану посаду за згодою працівника: можна завгоспа чи ні, не знайшла нічого? Більше немає на кого покласти.
Обирайте тему для обговоренння на форумі "для бюджету": https://buhgalter.com.ua/forum/viewforum.php?f=62
Зображення

Відповісти

Повернутись до “Відділ кадрів”