Дякую, я тоже так думаю.Оля-ля777 писав: ↑03 квітня 2023, 11:08Я роблю тільки звільнення - прийняття. Так радять ІФактор, Головбух наприклад.Tasa писав: ↑03 квітня 2023, 09:31Можливі обидва варіанти, вирішувати вам, головне врахувати всі нюанси обох...алазани писав: ↑03 квітня 2023, 09:11Доброго дня! Порадьте як краще поступити. Головний бухгалтер працює як за основним місцем роботи на одній фірмі, і на другій за сумісництвом. Звільнення з основного місяця роботи. За сумісництвом перевести потрібно на основне . Як краще поступити : звільнити і приймати по новому, чи можливо переводом (наказ видається, фізично одна і таж людина) юридично тоже вірно. Як правильно?
Хороша стаття
Главный бухгалтер-совместитель стал основным работником
-
алазани
- Мастер

- Дякував (ла): 63 рази
- Подякували: 10 разів
-
ren
- Высший разум

- Дякував (ла): 1151 раз
- Подякували: 446 разів
Добрий день!
Цікавить, які можуть бути негативні наслідки, якщо провести зміни в кадровому обліку без звільнення/прийняття? Хтось стикався? Зміни відбулися в квітні, тому розглядає варіант без звільнення.
Цікавить, які можуть бути негативні наслідки, якщо провести зміни в кадровому обліку без звільнення/прийняття? Хтось стикався? Зміни відбулися в квітні, тому розглядає варіант без звільнення.
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1935 разів
- Подякували: 6636 разів
- Контактна інформація:
Напевне, дивлячись які зміни
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1935 разів
- Подякували: 6636 разів
- Контактна інформація:
Не стикалась, слава богу, але такий варіант давно для себе відкинула навіть теоретично. Найкращий (вважаю найправильніший/найбезпечніший) варіант - звільнення з сумісництва-прийняття на основне місце
ЗІ а у вас ще й "заднім числом"... Повідомлення про прийняттЯ працівника ніяк не подаси минулим періодом...