Оформлення співробітника!

Накази, штатний, табель, трудові книжки, довідки
marin4_ik
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 83 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення marin4_ik »

Добрий день.помогите разобраться. в распоряжении о работе как правильно писать ,принимать работника(студента) на 05, ставки или на условиях неполного раб.дня, но тогда придется писать время от и до(но я тогда не уверена ,что часы будут совпадать.будет приходить,как сможет)
и обязательно ли заводить табель?в произвольной форме?

shinna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 876 разів
Подякували: 3172 рази

Повідомлення shinna »

marin4_ik писав:Добрий день.помогите разобраться. в распоряжении о работе как правильно писать ,принимать работника(студента) на 05, ставки или на условиях неполного раб.дня, но тогда придется писать время от и до(но я тогда не уверена ,что часы будут совпадать.будет приходить,как сможет)
и обязательно ли заводить табель?в произвольной форме?
Лучше писать 0,5 оклада, чтобы не было конкретики.

Chika_Vadimovna
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 19 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Chika_Vadimovna »

Хелп Ми Плиз!
Туплю. Вчера отправила уведомление о приеме нового сотрудника. А сегодня заметила, что допустила ошибку в фамилии. Сотрудник сегодня приступил к работе. Мне теперь отправить такое же "скасовуюче" и следом отправить с правильной фамилией? Или только "скасовуюче"? Там же в скобках еще написано "уточнююче". А у меня по сути уточнение выходит, ведь сотрудник тот же. И правильно ли будет отправлять повторное с сегодня на сегодня? Совсем запуталась

shinna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 876 разів
Подякували: 3172 рази

Повідомлення shinna »

Chika_Vadimovna писав:Хелп Ми Плиз!
Туплю. Вчера отправила уведомление о приеме нового сотрудника. А сегодня заметила, что допустила ошибку в фамилии. Сотрудник сегодня приступил к работе. Мне теперь отправить такое же "скасовуюче" и следом отправить с правильной фамилией? Или только "скасовуюче"? Там же в скобках еще написано "уточнююче". А у меня по сути уточнение выходит, ведь сотрудник тот же. И правильно ли будет отправлять повторное с сегодня на сегодня? Совсем запуталась
Да. Сначала скасуюче, потом правильное.

ІринаЧасник
УченикУченик
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення ІринаЧасник »

Доброго дня. Я початківець. Оформилась як підприємець 2 гр. з 1.11.17 в мене починається відлік роботи та звітності. Але зараз працюю сама, без найманого робітника. Скажіть будь-ласка мені ж не потрібно буде платити за працівника якщо його немає? Розумію що питання мабуть тупеньке, але воно мене хвилює.

А також ткніть мене носом де знайти алгоритм на які рахунки сплачувати податки, якщо я працюю у Тростянці, а зареєстрована (прописка) у іншому місці.

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

ІринаЧасник писав:Доброго дня. Я початківець. Оформилась як підприємець 2 гр. з 1.11.17 в мене починається відлік роботи та звітності. Але зараз працюю сама, без найманого робітника. Скажіть будь-ласка мені ж не потрібно буде платити за працівника якщо його немає? Розумію що питання мабуть тупеньке, але воно мене хвилює.

А також ткніть мене носом де знайти алгоритм на які рахунки сплачувати податки, якщо я працюю у Тростянці, а зареєстрована (прописка) у іншому місці.
1. Немає робітника - немає проблем (И.В. Сталін).
2. Все (звітність, сплати) по місцю реєстрації (прописки).

ІринаЧасник
УченикУченик

Popen писав:2. Все (звітність, сплати) по місцю реєстрації (прописки).
А якщо сплачувати в електронному вигляді? Мене цікавлять рахунки... де їх знайти, в кого запитати. Наприклад Лебедин Сумської області.

mbamber
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 271 раз
Подякували: 617 разів

Повідомлення mbamber »

ІринаЧасник писав:
А якщо сплачувати в електронному вигляді? Мене цікавлять рахунки... де їх знайти, в кого запитати. Наприклад Лебедин Сумської області.
Наприклад, на сайті Держказначейства.

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

ІринаЧасник писав:
http://sumy.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki/

ІринаЧасник
УченикУченик

Дуже дякую усім!#smile3#

Відповісти

Повернутись до “Відділ кадрів”