Добрий день.помогите разобраться. в распоряжении о работе как правильно писать ,принимать работника(студента) на 05, ставки или на условиях неполного раб.дня, но тогда придется писать время от и до(но я тогда не уверена ,что часы будут совпадать.будет приходить,как сможет)
и обязательно ли заводить табель?в произвольной форме?
Оформлення співробітника!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 876 разів
- Подякували: 3172 рази
Лучше писать 0,5 оклада, чтобы не было конкретики.marin4_ik писав:Добрий день.помогите разобраться. в распоряжении о работе как правильно писать ,принимать работника(студента) на 05, ставки или на условиях неполного раб.дня, но тогда придется писать время от и до(но я тогда не уверена ,что часы будут совпадать.будет приходить,как сможет)
и обязательно ли заводить табель?в произвольной форме?
-
- Мастер
- Дякував (ла): 19 разів
- Подякували: 5 разів
Хелп Ми Плиз!
Туплю. Вчера отправила уведомление о приеме нового сотрудника. А сегодня заметила, что допустила ошибку в фамилии. Сотрудник сегодня приступил к работе. Мне теперь отправить такое же "скасовуюче" и следом отправить с правильной фамилией? Или только "скасовуюче"? Там же в скобках еще написано "уточнююче". А у меня по сути уточнение выходит, ведь сотрудник тот же. И правильно ли будет отправлять повторное с сегодня на сегодня? Совсем запуталась
Туплю. Вчера отправила уведомление о приеме нового сотрудника. А сегодня заметила, что допустила ошибку в фамилии. Сотрудник сегодня приступил к работе. Мне теперь отправить такое же "скасовуюче" и следом отправить с правильной фамилией? Или только "скасовуюче"? Там же в скобках еще написано "уточнююче". А у меня по сути уточнение выходит, ведь сотрудник тот же. И правильно ли будет отправлять повторное с сегодня на сегодня? Совсем запуталась
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 876 разів
- Подякували: 3172 рази
Да. Сначала скасуюче, потом правильное.Chika_Vadimovna писав:Хелп Ми Плиз!
-
- Ученик
- Дякував (ла): 3 рази
Доброго дня. Я початківець. Оформилась як підприємець 2 гр. з 1.11.17 в мене починається відлік роботи та звітності. Але зараз працюю сама, без найманого робітника. Скажіть будь-ласка мені ж не потрібно буде платити за працівника якщо його немає? Розумію що питання мабуть тупеньке, але воно мене хвилює.
А також ткніть мене носом де знайти алгоритм на які рахунки сплачувати податки, якщо я працюю у Тростянці, а зареєстрована (прописка) у іншому місці.
А також ткніть мене носом де знайти алгоритм на які рахунки сплачувати податки, якщо я працюю у Тростянці, а зареєстрована (прописка) у іншому місці.
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
1. Немає робітника - немає проблем (И.В. Сталін).ІринаЧасник писав:Доброго дня. Я початківець. Оформилась як підприємець 2 гр. з 1.11.17 в мене починається відлік роботи та звітності. Але зараз працюю сама, без найманого робітника. Скажіть будь-ласка мені ж не потрібно буде платити за працівника якщо його немає? Розумію що питання мабуть тупеньке, але воно мене хвилює.
2. Все (звітність, сплати) по місцю реєстрації (прописки).
-
- Ученик
А якщо сплачувати в електронному вигляді? Мене цікавлять рахунки... де їх знайти, в кого запитати. Наприклад Лебедин Сумської області.Popen писав:2. Все (звітність, сплати) по місцю реєстрації (прописки).
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 271 раз
- Подякували: 617 разів
Наприклад, на сайті Держказначейства.ІринаЧасник писав:А якщо сплачувати в електронному вигляді? Мене цікавлять рахунки... де їх знайти, в кого запитати. Наприклад Лебедин Сумської області.Popen писав:2. Все (звітність, сплати) по місцю реєстрації (прописки).
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
ІринаЧасник писав:А якщо сплачувати в електронному вигляді? Мене цікавлять рахунки... де їх знайти, в кого запитати. Наприклад Лебедин Сумської області.Popen писав:2. Все (звітність, сплати) по місцю реєстрації (прописки).
-
- Ученик