Трудовой договор
я тоже так думала , но вот сейчас принимаем одного человека , и у него будет тр.договор , а у остальных нет ..... как то .... странно , в общем решила сделать , людей у меня не много , но вот теперь еще думаю а что с коллективным договором ? обязательно или не надо ?
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2121 раз
- Подякували: 10412 разів
Почитайте КЗоТ. Кажется, у юриков возможен труддоговор в устной форме.Вена писав:Я когда-то спрашивала у своих юриков надо ли договор т.к.у нас только приказы, ответ был достаточно приказов
Поделитесь, пожалуйста, коллективным договором для службы охраны (суммированный учет раб.времени)#thank2#
- Ребекка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
я не увольняла, а сделала как в статье:tyss писав: Перевели работника с совместителя на основного- договор надо новый заключать?
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1935 разів
- Подякували: 6636 разів
- Контактна інформація:
А я чула інші думки, сама не стикалася. ось одна із найсвіжіших статейРебекка писав:я не увольняла, а сделала как в статье:tyss писав: Перевели работника с совместителя на основного- договор надо новый заключать?
- Ребекка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
В цій статті стосовно нашої теми:
"У зв’язку зі звільненням з основної роботи працівник-сумісник переходить на тому ж самому підприємстві на основне місце роботи за тією самою посадою. Чи треба в цій ситуації повідомляти орган ДФС?
Діючим законодавством питання оформлення таких переведень недостатньо врегульоване. Тому в даному випадку зручніше оформити зміну статусу працівника (із сумісника на основного працівника) шляхом розірвання з ним трудового договору, за яким він працює сумісником, і укладення з наступного дня нового трудового договору для роботи за основним місцем. Оскільки укладається новий трудовий договір, треба повідомити орган ДФС."
В мене була ситуація, що я взнала через місяць, що працівник звільнився з основного місця роботи, тому оформила просто наказ на переведення на підставі заяви без повідомлення і компенсації за невикористану відпустку.
"У зв’язку зі звільненням з основної роботи працівник-сумісник переходить на тому ж самому підприємстві на основне місце роботи за тією самою посадою. Чи треба в цій ситуації повідомляти орган ДФС?
Діючим законодавством питання оформлення таких переведень недостатньо врегульоване. Тому в даному випадку зручніше оформити зміну статусу працівника (із сумісника на основного працівника) шляхом розірвання з ним трудового договору, за яким він працює сумісником, і укладення з наступного дня нового трудового договору для роботи за основним місцем. Оскільки укладається новий трудовий договір, треба повідомити орган ДФС."
В мене була ситуація, що я взнала через місяць, що працівник звільнився з основного місця роботи, тому оформила просто наказ на переведення на підставі заяви без повідомлення і компенсації за невикористану відпустку.
-
tyss
- Оракул

- Дякував (ла): 107 разів
- Подякували: 21 раз
Я оформила переводом, но к трудовому договору надо же внести изменения.Tasa писав:А я чула інші думки, сама не стикалася. ось одна із найсвіжіших статейРебекка писав:я не увольняла, а сделала как в статье:tyss писав: Перевели работника с совместителя на основного- договор надо новый заключать?
-
Вита 12
- Оракул

- Дякував (ла): 530 разів
- Подякували: 44 рази
Новая фирма, новый директор. Есть протокол на директора. С какого момента будет считаться, что трудовой договор оформлен? Какие в этом случае делают приказы, чтоб уведомление подать в срок за подписью того же директора за день до его трудоустройства?