Вам на этот форум:
Табель обліку робочого часу
- Яков
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 14223 рази
- Подякували: 28051 раз
Добрий день! Шестиденний робочий тиждень. Вихідний понеділок. За листопад норма робочого часу 172 год. У мене 174. Загалом в трудовому розпорядку розписано, що понеділок вихіжний. Неділя працюєм 5 год., решту днів по 7. Я ж не повинна доплачувати за дві години лишніх. Це не є підсумований тиждень (змін у мене не має, відповідно графіків змінності також) чи плаваючий. Для моєї фірми це нормальний робочий тиждень. Коли я не права, то прошу поправити мене.
- Analityk
- Просвещенный
- Подякували: 84 рази
- Контактна інформація:
На мой взгляд, здесь вначале необходимо определиться как работают ваши работники: на окладе или на тарифной ставке.GalinaLV писав: ↑09 грудня 2024, 15:40Добрий день! Шестиденний робочий тиждень. Вихідний понеділок. За листопад норма робочого часу 172 год. У мене 174. Загалом в трудовому розпорядку розписано, що понеділок вихіжний. Неділя працюєм 5 год., решту днів по 7. Я ж не повинна доплачувати за дві години лишніх. Це не є підсумований тиждень (змін у мене не має, відповідно графіків змінності також) чи плаваючий. Для моєї фірми це нормальний робочий тиждень. Коли я не права, то прошу поправити мене.
Оклад - начисляете оклад.
Тарифная ставка - согласно отработанных часов.
- Analityk
- Просвещенный
- Подякували: 84 рази
- Контактна інформація:
В таком случае Вас не должно интересовать кол-во отработанных часов.
Для Вас главное кол-во отработанных рабочих дней. Если работник отработал все рабочие дни согласно графика рабочего времени, получает свой оклад.
В этом случае - нет. не должныЯ ж не повинна доплачувати за дві години лишніх?
Доброго дня! якщо у фопа магазини в різних містах України. Я можу вести один загальний графік і табель чи обов'язково ділити по кожному магазину окремо?бо іноді працівники їздять працювати і в інші міста якщо є потреба
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Не обов"язково, такої вимоги нема. Можна робити як зручно ФОПу в даному випадку.