ТТН правила заповнення
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 153 рази
- Подякували: 81 раз
Доброго дня! Підкажіть будь ласка - доставляємо товар нашим покупцям власним транспортом, в договорах зазначено: доставка на склад Замовника за рахунок Постачальника; або доставка транспортом Постачальника. Окремо вартість перевезення не виділена. Чи правильно я розумію, що ТТН не потрібно виписувати?
- Analityk
- Просвещенный
- Подякували: 84 рази
- Контактна інформація:
Неправильно. Ваш договор говорит о том, что расходы по доставке груза несет поставщик. А ТТН обязательна для всех участников: вам, перевозчику (если не ваш автомобиль), покупателю. Каждому по экземпляру. ТТН важна не только при проверке ДПС , что подтверждает хозоперацию (детальнее здесь:jaddiha писав: ↑17 вересня 2024, 12:13Доброго дня! Підкажіть будь ласка - доставляємо товар нашим покупцям власним транспортом, в договорах зазначено: доставка на склад Замовника за рахунок Постачальника; або доставка транспортом Постачальника. Окремо вартість перевезення не виділена. Чи правильно я розумію, що ТТН не потрібно виписувати?
Колеги, доброго дня. Питання по ТТН. Отримала від вантажовідправника ТТН. Питання щодо деталізації заповнення розділу "Відомості про вантаж". В ТТН є посилання на видаткову накладну. Чи потрібно вимагати, щоб в ТТН найменування вантажу відповідала найменуванню в Видатковій накладній?. Наприклад, в Видатковій накладній прописано: "Стіл -20 штук, стільці - 20 штук", а в ТТН прописано все 1-ю строкою "Офісні меблі" - 40 штук. Дякую
-
- Гений
- Дякував (ла): 124 рази
- Подякували: 216 разів
Зазвичай податківці вимагають, щоб номенклатура співпадала з видатковою накладною.Helenfin писав: ↑09 січня 2025, 16:34Колеги, доброго дня. Питання по ТТН. Отримала від вантажовідправника ТТН. Питання щодо деталізації заповнення розділу "Відомості про вантаж". В ТТН є посилання на видаткову накладну. Чи потрібно вимагати, щоб в ТТН найменування вантажу відповідала найменуванню в Видатковій накладній?. Наприклад, в Видатковій накладній прописано: "Стіл -20 штук, стільці - 20 штук", а в ТТН прописано все 1-ю строкою "Офісні меблі" - 40 штук. Дякую
-
- Ученик
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна в ТТН змінювати порядок таблиць? Наприклад дані про параметри авто написати на другій сторінці, а не на першій? Читаю, що можна доповнювати свою форму потрібними даними, а про зміну порядку таблиць нічого не знайшла.
-
- Ученик
Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, як оформити ТТН при перепродажі товару, якщо товар доставляє мій постачальник моєму покупцю.
Вантажовідправник - я, перевізник - мій постачальник, вантажоодержувач - мій покупець - вірно я розумію?
Вантажовідправник - я, перевізник - мій постачальник, вантажоодержувач - мій покупець - вірно я розумію?