Що вирішили? Така сама ситуація.
Первичка
- 
				Анжелика1403
- Просвещенный 
- Дякував (ла): 68 разів
- Подякували: 7 разів
Добрий день! В мене мабуть смішне питання, але підкажіть будь ласка. 
Якщо у ФОП є найманий працівник (продавець), саме продавець відвантажує товар ТОВ, у видатковій накладній, яку формує продавець, у полі "Від постачальник" має бути ПІБ і посада продавця, чи самого ФОПа?

Якщо у ФОП є найманий працівник (продавець), саме продавець відвантажує товар ТОВ, у видатковій накладній, яку формує продавець, у полі "Від постачальник" має бути ПІБ і посада продавця, чи самого ФОПа?
має бути ПІБ і посада продавцяАнжелика1403 писав: ↑05 березня 2024, 10:06Добрий день! В мене мабуть смішне питання, але підкажіть будь ласка.
Питання такого  плану  аби  не  мати проблем з податковою . Є юридична адреса ФОП, а виробництво здійснюється за 10 км і відповідно інша адреса. Як буде правильно зазначити в первинних документах, договорах і т.п.  адресу рестрації (юридичну) чи фактичне місце роботи ? - тут знаходиться і офіс і виробниче приміщення.  Як зрозумів з пояснень в Інтернеті то маємо зазначати фактичну і який може бути штраф. ДЯКУЮ  ЗА  ВІДПОВІДІ .

- Tasa
- Акула НКУ 
- Дякував (ла): 1935 разів
- Подякували: 6628 разів
- Контактна інформація:
Тут добре і доволі просто поясненняІВАН1960 писав: ↑21 листопада 2024, 12:30Питання такого плану аби не мати проблем з податковою . Є юридична адреса ФОП, а виробництво здійснюється за 10 км і відповідно інша адреса. Як буде правильно зазначити в первинних документах, договорах і т.п. адресу рестрації (юридичну) чи фактичне місце роботи ? - тут знаходиться і офіс і виробниче приміщення. Як зрозумів з пояснень в Інтернеті то маємо зазначати фактичну і який може бути штраф. ДЯКУЮ ЗА ВІДПОВІДІ .
ЗІ: В первинці взагалі зазначення адреси зазвичай нє є обов"язковим реквізитом...
В договорах - адреса реєстраціі
20-ОПП мали подавати на адресу виробництва...
- 
				Маруся10
- Светоч Мысли 
- Дякував (ла): 682 рази
- Подякували: 1965 разів
добрый день, подскажите, в организации сменился новый директор в 2021 году, сегодня мне звонят и прося подписать допсоглашение 2019 годом, так как у них проверка, я говорю, что не могу подписать старым директором, но могу подписать новым + приказ о назначении+ печать так? подскажите, спасибо

- 
				Оля-ля777
- Гений 
- Дякував (ла): 125 разів
- Подякували: 217 разів
Я так понимаю, им нужно именно 2019 годом подписать? Так как может подписать новый директор, если он вступил в должность в 2021? Может проще нарисовать подпись старого директора? Смотря какая цена вопроса...Маруся10 писав: ↑29 жовтня 2025, 14:03добрый день, подскажите, в организации сменился новый директор в 2021 году, сегодня мне звонят и прося подписать допсоглашение 2019 годом, так как у них проверка, я говорю, что не могу подписать старым директором, но могу подписать новым + приказ о назначении+ печать так? подскажите, спасибо
- 
				Маруся10
- Светоч Мысли 
- Дякував (ла): 682 рази
- Подякували: 1965 разів
никак, а вдруг чисто проверка, делаем ли мы такое, я не рискую на счет этогоОля-ля777 писав: ↑Вчора, 23:36Я так понимаю, им нужно именно 2019 годом подписать? Так как может подписать новый директор, если он вступил в должность в 2021? Может проще нарисовать подпись старого директора? Смотря какая цена вопроса...Маруся10 писав: ↑29 жовтня 2025, 14:03добрый день, подскажите, в организации сменился новый директор в 2021 году, сегодня мне звонят и прося подписать допсоглашение 2019 годом, так как у них проверка, я говорю, что не могу подписать старым директором, но могу подписать новым + приказ о назначении+ печать так? подскажите, спасибо