у меня тоже получилось! может я попадала в какие нибудь регламентные работы или типа тогоРебекка писав: треба не в першому рядочку писати, а в другому. В мене вийшло
спасибо всем!#curtsey#
у меня тоже получилось! может я попадала в какие нибудь регламентные работы или типа тогоРебекка писав: треба не в першому рядочку писати, а в другому. В мене вийшло
если есть на него доверенность и смотря что в ней указаноNATA888 писав:Підкажіть хто вкурсі.
Чи має право директор філії підписувати договори від імені Товариства?
в довіреності вказано що має право вести переговори, та підписувати цивільно-правові договори, укладати контракти на суму 500тис. від імені ТОВЛюлик писав:если есть на него доверенность и смотря что в ней указаноNATA888 писав:Підкажіть хто вкурсі.
Дивина. Якщо в них різні ЄДРПОУ, то договір треба заключати з філією, а не головним підприємством, ви ж фактично повині виписувати акти на платника, плюс ПДВ. Або такі умови мають бути вказані в договорі. Я навіть не впевнена, що додаткова угода тут варіант.NATA888 писав:в довіреності вказано що має право вести переговори, та підписувати цивільно-правові договори, укладати контракти на суму 500тис. від імені ТОВЛюлик писав:если есть на него доверенность и смотря что в ней указаноNATA888 писав:Підкажіть хто вкурсі.
Мене ось що збиває з панталику:
У нас є Договір про надання послуг з п-ством "А" в особі Іванова, а оплачує нам їхня філія. Я попросила додаток до договору де буде вказано що філія буде проводити оплату, мені надали договір про зарахування зустрічних вимог в якому п-ство А в особі не Іванова, а Петрова (директора філії) #rrul#
тюк1975 писав:Всем доброго вечера!!!!!!! Нужна помощь по ПЕРВИЧКЕ!!!!!!!!!!!! Подробно пишите на почту tuk1975@ukr.net, можно на форум(почта) или по телефону,если номер будет нужен,пишите скину . Немного о себе - 2 группа.единый налог.
Повернутись до “Первинні документи”