ТТН правила заповнення

Вид, реквізити, оформлення, зберігання первинних документів
Лелешка
Гений
Гений
Дякував (ла): 125 разів
Подякували: 50 разів

Повідомлення Лелешка »

scs писав:Скажіть буть-ласка у ТТН Замовник(платник) хто має бути Вантажовідправник(вантажоодержувач) чи експедитор?
Тот кто оплачивает транспорт#smile3#

scs
Гений
Гений
Дякував (ла): 131 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення scs »

просто така ситуація склалась ми експедитори: клієнти оплачують-нам(еспедитору)- ми(експедитори) перевізнику.
Отримала ТТН і у строці "Замовник (платник)"-Найменування підприємства або П.І.Б. фізособи замовника автотранспорту.Клієнт написав себе...так правильно?

Лелешка
Гений
Гений

Повідомлення Лелешка »

scs писав:просто така ситуація склалась ми експедитори: клієнти оплачують-нам(еспедитору)- ми(експедитори) перевізнику.
Отримала ТТН і у строці "Замовник (платник)"-Найменування підприємства або П.І.Б. фізособи замовника автотранспорту.Клієнт написав себе...так правильно?
да

scs
Гений
Гений

Повідомлення scs »

а детальніше можете пояснити?
перевізнику платить же експедитор ,а не клієнт! я думала має бути у цій строці експедитор...чи я чогось не розумію..

Asia Svetlova
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 833 рази
Подякували: 695 разів

Повідомлення Asia Svetlova »

scs писав:а детальніше можете пояснити?
перевізнику платить же експедитор ,а не клієнт! я думала має бути у цій строці експедитор...чи я чогось не розумію..
Я замечала, что при заполнении ТТН многие путают заказчика транспорта с заказчиком перевозимого товара. Возможно это как раз ваш вариант. Если перевозчику платите вы, договор с перевозчиком у вас, то и в ТТН как заказчик должны быть указаны вы, а те, кто заказал доставку вам как экспедитору указываются как грузополучатель
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р

Лелешка
Гений
Гений

Повідомлення Лелешка »

scs писав:а детальніше можете пояснити?
так...если я правильно понимаю, то если товар едет от клиента, который вам оплатил, то он же заказчик, а куда оплачиваете вы-автопредприятие что везет этот товар. Или я неправильно вас поняла?

scs
Гений
Гений

Повідомлення scs »

[/quote]Я замечала, что при заполнении ТТН многие путают заказчика транспорта с заказчиком перевозимого товара.[/quote]

ось що я маю на увазі

Лелешка
ну все правильно...

scs
Гений
Гений

Повідомлення scs »

мені тут підсказали,що я можу у договорі з перевізником вказати пункт,що ми діємо на основі договору від імені клієнта...як вам такий варіант?

Лелешка
Гений
Гений

Повідомлення Лелешка »

scs писав:мені тут підсказали,що я можу у договорі з перевізником вказати пункт,що ми діємо на основі договору від імені клієнта...як вам такий варіант?
Ну если будет такой договор то я думаю да. А клиенту вашему то как?больше всего же ему нужна ТТн и его покупателю.

scs
Гений
Гений

Повідомлення scs »

Лелешка писав:
scs писав:мені тут підсказали,що я можу у договорі з перевізником вказати пункт,що ми діємо на основі договору від імені клієнта...як вам такий варіант?
Ну если будет такой договор то я думаю да. А клиенту вашему то как?больше всего же ему нужна ТТн и его покупателю.

так нам також важлива вона...це підтверджуючий документ для нас,спокійно до витрат собі відношу тоді..

Відповісти

Повернутись до “Первинні документи”