Отчет по ЕСВ (часть-2)

Питання по ЄСВ
ghjfj
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення ghjfj »

Отправляла в отпуск в августе, в отчёте за август и показала отпускные. Уволила сотрудника в ноябре. Сейчас делаю отчёт за ноябрь
Просто стал вопрос в 11 строке ставить 8 месяц или 11 (я так понимаю правильно будет 11 ведь я в ноябре делаю сторно, только код "10" ставлю)

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

ghjfj писав:Отправляла в отпуск в августе, в отчёте за август и показала отпускные. Уволила сотрудника в ноябре. Сейчас делаю отчёт за ноябрь
угу, відпускні за серпень...
а не краще в звіті не виділяти, а показати згорнуто з/п
я б так зробила, щоб не світитися лишній раз

Енни
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 444 рази
Подякували: 44 рази

Повідомлення Енни »

А еще подскажите в табл.5. столбец 12 (дата створення нового роб.місця (штатної одиниці...) тоже показываем с 10.11.15 а в табл.1 к-ть створених роб.мисць- ставим 2 так?
это парикмахеская раньше работало 2чел.сейчас еще 2добавили.

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

Енни писав:А еще подскажите в табл.15. столбец 12 (дата створення нового роб.місця (штатної одиниці...) тоже показываем с 10.11.15 а в табл.1 к-ть створених роб.мисць- ставим 2 так?
табл.5?
ви створили 2 нових роб мысця
прийняли 1 чи 2 ?
в табл 1 показуэте відповідно 1 чи 2
в табл 5 кол 12 дату прийому на роботу нового працівника
в табл 6 кол 25 ставите 1 на нового працівника -в табл 6 2 роки робите відмітку про нове роб місце даного працівника, звичайно ,я кщо він буде працювати

Енни
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Енни »

svitlass писав:
Енни писав:А еще подскажите в табл.15. столбец 12 (дата створення нового роб.місця (штатної одиниці...) тоже показываем с 10.11.15 а в табл.1 к-ть створених роб.мисць- ставим 2 так?
табл.5?
ви створили 2 нових роб мысця
прийняли 1 чи 2 ?
в табл 1 показуэте відповідно 1 чи 2
в табл 5 кол 12 дату прийому на роботу нового працівника
в табл 6 кол 25 ставите 1 на нового працівника -в табл 6 2 роки робите відмітку про нове роб місце даного працівника, звичайно ,я кщо він буде працювати
спасибо вам.
и скажите как наказуємо если раньше в табл.5 не показывали в кол.12 (нове роб.мысце)ничего и соответственно в табл.1 и 6.
стоит ли сейчас подавать скасовуючу и початкову.

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

Енни писав:
спасибо вам.
и скажите как наказуємо если раньше в табл.5 не показывали в кол.12 (нове роб.мысце)ничего и соответственно в табл.1 и 6.
я б не уточнювала
по суті нове роб місце - це для тих хто притендує на пільги з ЄСВ
я не памятаю точно, там за виконання певних умов (типу відпрацював рік і з/п = 2 мін??) то будуть повертати ЄСВ на їхню з/п.... - приблизно
ми не притендуємо, але є такі правила, що показувати нове роб місце, от і показуємо. за штрафи не в курсі. я думаю, що немає

Енни
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Енни »

svitlass писав:
Енни писав:
спасибо вам.
я б не уточнювала
по суті нове роб місце - це для тих хто притендує на пільги з ЄСВ
я не памятаю точно, там за виконання певних умов (типу відпрацював рік і з/п = 2 мін??) то будуть повертати ЄСВ на їхню з/п.... - приблизно
ми не притендуємо, але є такі правила, що показувати нове роб місце, от і показуємо. за штрафи не в курсі. я думаю, що немає
хотіла почути ще чиюсь думку.теж так думаю.минулі періоди на рахунок робочого місця уточнювати не буду. #thank2#
спасибі.

ghjfj
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення ghjfj »

Отправляла в отпуск в августе, в отчёте за август и показала отпускные. Уволила сотрудника в ноябре. Сейчас делаю отчёт за ноябрь

угу, відпускні за серпень...
а не краще в звіті не виділяти, а показати згорнуто з/п
я б так зробила, щоб не світитися лишній раз

Я раньше и не выделяла, а это задумалась) Проверок никогда не было, проконсультироваться тоже нет с кем

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

ghjfj писав: Я раньше и не выделяла, а это задумалась) Проверок никогда не было, проконсультироваться тоже нет с кем
в мене теж часто виникають неординарні ситуації
конкретних роз'яснень по заповненні ЄСВ часто немає, спілкуюся з пенс фондом. от і їхня порада - в ДФС районних інспектор по ЄСВ один-два, роблять камеральні перевірки. от і світити якусь таку ситуацію собі дорожче. Ну і звичайно, думаю сама , щоб не порушувати законодавство і не занижувати податки
удачі!

olgaVB
Гений
Гений
Дякував (ла): 103 рази
Подякували: 32 рази

Повідомлення olgaVB »

подскажите пожалуйста, работник был на одной должности. с 01.12 повысили. в отчете по ЕСВ надо как-то это показывать? если да, то где и что заполнять?

Закрито

Повернутись до “Єдиний соціальний внесок”