когда больничные без проблем принимает с минусом, у меня также, можно поставить там где доначисление есв до минималки в связи с БЛ, категорию 29, ТИП 13 и все ок! Но здесь чистая ЗП доначисляется((svitlass писав:робилаShumO писав:добрый день, подскажите пжл как правильно отразить в отчете по есв ошибку за прошлый месяц? Ситуация такова: делаю доничисление зарплаты за октябрь условно 50 грн, и в сзвязи с этим снимаю доплату до есв 50 грн.
Если я в строке доначисления зарплаты Тип нарахування ставлю "2", а там где снимаю есв Тип "13", программа пропускает, НО в 1 таблице тогда если прибавить строку 2.5 и 4.4, эта сумма не идет с табл 6, сумма різниці між мінім та фактично нарах ЗП
в жовтні з кодом 13 - місяць нарахувань 09/2017 з мінусом (суму яку знімаю)
з кодом 29(в мене лікарняні) - 09/2017 з +
здано і прийнято
Як виправити помилку в звіті з Єдиного внеску ?
-
- Знаток
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 1 раз
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 1128 разів
особисто я не бачу різниці - пропустило 29, повинно і 1 пропустити. я б більше переживала за мінус з кодом 13когда больничные без проблем принимает с минусом, у меня также, можно поставить там где доначисление есв до минималки в связи с БЛ, категорию 29, ТИП 13 и все ок! Но здесь чистая ЗП доначисляется((
ви маєте час - пробуйте ,
дорахування : з 1, тип нарахувань 2, місяць попередній
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Напевне вам точно не підказали поки , бо трохи запутано ви поставили питання, а часу розбиратись у всіх нема...ShumO писав:когда больничные без проблем принимает с минусом, у меня также, можно поставить там где доначисление есв до минималки в связи с БЛ, категорию 29, ТИП 13 и все ок! Но здесь чистая ЗП доначисляется((
Коли я зайво донарахзувала зп до мінімалки - у місяці виправлення я показала сторно з кодом "3" і місяць за який виправляю...
Донараховану зп я б показала у поточному місяці всю разом...
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 43 рази
- Подякували: 32 рази
Добрый день! Надо исправить несумовую ошибку (кол-во кал.дней) за июнь 2014 года. Делаю 2 отчета: "скасовуючу" с неправ. записью (титульный лист + табл.6) и "початкову" с верной (титульный лист + табл.6). В шапке "Звіт за місяць" ставлю 06.2014. Все верно ли? Давно не делала исправлений....
- Яков
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 14223 рази
- Подякували: 28051 раз
Один пакет: титульный+початкова (с правильными)+скасовуюча (с неправильными). А эта ошибка не ведёт к исправлению данных в табл. 5? Если ведёт, то и её надо исправитьИр-бух писав:Добрый день! Надо исправить несумовую ошибку (кол-во кал.дней) за июнь 2014 года. Делаю 2 отчета: "скасовуючу" с неправ. записью (титульный лист + табл.6) и "початкову" с верной (титульный лист + табл.6). В шапке "Звіт за місяць" ставлю 06.2014. Все верно ли? Давно не делала исправлений....
Примеры создания в Медке в этой же теме на

-
- Мудрец
- Дякував (ла): 43 рази
- Подякували: 32 рази
Спасибо, Яков, большое. Нашла легендарную страницу №53- ваша подборка на все случаи жизни. СПАСИБО!!!Яков писав:Один пакет: титульный+початкова (с правильными)+скасовуюча (с неправильными)А эта ошибка не ведёт к исправлению данных в табл. 5? Если ведёт, то и её надо исправитьИр-бух писав:Добрый день! Надо исправить несумовую ошибку (кол-во кал.дней) за июнь 2014 года. Делаю 2 отчета: "скасовуючу" с неправ. записью (титульный лист + табл.6) и "початкову" с верной (титульный лист + табл.6). В шапке "Звіт за місяць" ставлю 06.2014. Все верно ли? Давно не делала исправлений....
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
Колеги. У жовтні ішов працівник у відпустку перехідну жовтень-листопад. При заповненні звіту з ЄСВ я забула, що 14.10 вихідний і при розбивці відпускних вказала неправильно суму. Тобто мало бути сума відпускних за 18 днів жовтня і 6 днів листопада, а я розбила суму відпускних як за 19 днів жовтн і 5 днів листопада.
Умовно це виглядає так:
Мало бути жовтень нараховано 2700 грн.
Листопад нараховано 900 грн
А я подала
Жовтень нараховано 2850 грн
Листопад нараховано 750 грн.
З усієї суми у жовтні був сплачений ЄСВ.
Питання:
1. Як виправити?
2. Чи виправляти взагалі?
3. Відповідальність (штрафні санкції)?
Умовно це виглядає так:
А я подала
Питання:
1. Як виправити?
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 55 разів
Я б нічого не вирпаляла. Так розумію, що це 24 календарні дні оплачуваної щорічної відпустки. Нарахуйте 23 календарної відпустки (16 жовтня зробіть вихідним і не треба продовжувати відпустку на 1 день у листопаді) - решту оформіть як разову місячну премію у жовтні.Natalenna писав:Колеги. У жовтні ішов працівник у відпустку перехідну жовтень-листопад. При заповненні звіту з ЄСВ я забула, що 14.10 вихідний і при розбивці відпускних вказала неправильно суму. Тобто мало бути сума відпускних за 18 днів жовтня і 6 днів листопада, а я розбила суму відпускних як за 19 днів жовтн і 5 днів листопада.
Умовно це виглядає так:
А я подала
Питання:
1. Як виправити?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 1128 разів
скасовуюча і новацветок писав:Подскажите.
Как исправить ошибку в отчете по ЕСВ за 2015 год?
Неправильно указан идентификационный код работника.
читайте стор.53 #smile3#