помогите мне пожалуйста если у меня по штату 6 человек , где 2 человека были в отпуске в августе , в табл.6 у меня указано 8 строк т.е з/плата и отпускные.
Так вот в 1 С у меня отчет заполняет так:
середньооблікову кількість штатних рацівників заповнює - 8
штатна численість - 8
кількість застрахованих осіб у звітному періоді яким нараховані виплати - 6
у тому числі чоловіків - 3
жінок - 3
Це правильно?
«Додаток 4 по Єдиному внеску для роботодавців»
- Irina777
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1778 разів
- Подякували: 1096 разів
иск писав:помогите мне пожалуйста если у меня по штату 6 человек , где 2 человека были в отпуске в августе , в табл.6 у меня указано 8 строк т.е з/плата и отпускные.
штатна численість - 8
жінок - 3
Це правильно?
1С заполняет не верно.
Середньооблікова -6
Штатна -6
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 585 разів
- Подякували: 77 разів
Если я вас правильно поняла необходимо показать:Irina777 писав:иск писав:помогите мне пожалуйста если у меня по штату 6 человек , где 2 человека были в отпуске в августе , в табл.6 у меня указано 8 строк т.е з/плата и отпускные.
штатна численість - 8
жінок - 3
Це правильно?
1С заполняет не верно.
Середньооблікова -6
Штатна -6
середньооблікову 6
штатну 6
кількість застрахованих осіб 6
у тому числі чол 3
жін 3
Правильно?
- Irina777
- Светоч Мысли
Да.иск писав: Если я вас правильно поняла необходимо показать:
середньооблікову 6
штатну 6
у тому числі чол 3
жін 3
Правильно?
-
- Светоч Мысли
но я так и показала в отчете но при сохранении мне программа выдает ошибкуIrina777 писав:Да.иск писав: Если я вас правильно поняла необходимо показать:
середньооблікову 6
штатну 6
у тому числі чол 3
жін 3
Правильно?
Допустима помилка. Не заповнено середньооблікову чисельність штатних працівників облікового складу за звітний період в таблиці 1 за умови наявності у колонці «Ознака наявності трудової книжки» таблиці 6 відмітки «1». Заповніть середньооблікову чисельність штатних працівників облікового складу за звітний період в таблиці 1
Так я и засомневалась что ставить там где середньооблікова кількість 6 чи 8
или не обращать на эту помилку
- Irina777
- Светоч Мысли
Что касается программы - подсказать не могу, вопросы к программистам. Очень часто по отзывам форумчан программы допускают ошибки...иск писав:но я так и показала в отчете но при сохранении мне программа выдает ошибкуIrina777 писав:Да.иск писав: Если я вас правильно поняла необходимо показать:
середньооблікову 6
штатну 6
у тому числі чол 3
жін 3
Правильно?
Допустима помилка. Не заповнено середньооблікову чисельність штатних працівників облікового складу за звітний період в таблиці 1 за умови наявності у колонці «Ознака наявності трудової книжки» таблиці 6 відмітки «1». Заповніть середньооблікову чисельність штатних працівників облікового складу за звітний період в таблиці 1
Так я и засомневалась что ставить там где середньооблікова кількість 6 чи 8
или не обращать на эту помилку
А лучше изучать первоисточники: Инструкция по статистике количества работников №286
-
- Мастер
- Дякував (ла): 33 рази
- Подякували: 2 рази
Доброго дня! Допоможіть будь ласка...1.08 робітник потрапив в аварію і з цього часу перебуває на лікарняному. коли я подавала відомість на сплату податків гол. бухгалтеру забула забрати в нього нараховану з-п. і виходить що він не працював а податки заплачено. тепер у вересні ми будемо виплачувати йому лікарняні ті що маєм на руках за серпень. як правильно вирівняти єсв . в звіті я покажу що він перебував на лікарняному весь м-ць і нарахувань на єсв нема.
- Яков
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 14223 рази
- Подякували: 28051 раз
В табл. 6 за август с категорией 1 покажите по нему "нули" по зарплате и ЕСВ. В Додатке 4 за следующий(е) месяц(ы), когда уже будет больничный, например, в отчёте за сентябрь, укажите в табл. 6 больничный.ОІВ писав:Доброго дня! Допоможіть будь ласка...1.08 робітник потрапив в аварію і з цього часу перебуває на лікарняному. коли я подавала відомість на сплату податків гол. бухгалтеру забула забрати в нього нараховану з-п. і виходить що він не працював а податки заплачено. тепер у вересні ми будемо виплачувати йому лікарняні ті що маєм на руках за серпень. як правильно вирівняти єсв . в звіті я покажу що він перебував на лікарняному весь м-ць і нарахувань на єсв нема.
Если уже сдали Додаток 4 за август, сдайте снова, но уже с исправленными значениями в табл. 6.
Переплату по ЕСВ, НДФЛ и ВС учтёте при начислениях и перечислениях за сентябрь 2016

-
- Светоч Мысли
вчера отправила отчет сегодня пришла квитанция что отчет не принят код11 невірний підпис , хотя все нормально с подписями, подскажите как сейчас правильно повторно отправить создать новый звитный или просто скопировать отчет будет стан - звитный, а порядковый номер 2? у меня программа Арт звит плюс
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 85 разів
Пишу еще и сюда. Бухгалтера пожалуйста помогите, надо СРОЧНО! Если сотрудница вышла с отпуска по уходу за ребенком до 3-х лет, ей надо доначислять ЕСВ до минималки ?иск писав:вчера отправила отчет сегодня пришла квитанция что отчет не принят код11 невірний підпис , хотя все нормально с подписями, подскажите как сейчас правильно повторно отправить создать новый звитный или просто скопировать отчет будет стан - звитный, а порядковый номер 2? у меня программа Арт звит плюс