Як виправити помилку в звіті з Єдиного внеску ?
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 58 разів
Если на момент исправления ошибки работник продолжает работать на вашем предприятии, то в данном случае достаточно в таблице 6 формы № Д4 за текущий месяц указать данные о застрахованном лице с правильным "отчеством", и эта информация будет считаться актуальной.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 398 разів
- Подякували: 906 разів
Доброго дня. Виявила помилку у табл.6 звіту ЄСВ за попередні періоди - не вказала по зовнішнбому суміснику неповний робочий час (оплата праці менше мінімальної і доплат ЄСВ не проводилось). Розібралась, що в цьому разі необхідно подати тільки таблицю 6 і титульний лист скасовуючу, а потім початкову.
На основі зданого звіту як скасовучу створити - розібралась, а от з початковою - не допетраю як створити. Просто створити новий звіт за минулий період?
І ще ніяк не розберусь зі штрафами. Я- таки попала?#rrul#
На основі зданого звіту як скасовучу створити - розібралась, а от з початковою - не допетраю як створити. Просто створити новий звіт за минулий період?
- Яков
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 14223 рази
- Подякували: 28051 раз
В этой теме стр. 53:Nelli-Nelli писав:Доброго дня. Виявила помилку у табл.6 звіту ЄСВ за попередні періоди - не вказала по зовнішнбому суміснику неповний робочий час (оплата праці менше мінімальної і доплат ЄСВ не проводилось). Розібралась, що в цьому разі необхідно подати тільки таблицю 6 і титульний лист скасовуючу, а потім початкову.

-
- Светоч Мысли
І чи не підскаже хто, чому в мене у скасовуючій виникає помилка "Підсумок по гр.17, 18, 21 .... не відповідає підсумку у формі Початкова - перепровірялась не один раз. всі цифри правильні по працівникові, який виправляється.
- marina11
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
А Ви за посиланням Якова "сходили"?Nelli-Nelli писав:І чи не підскаже хто, чому в мене у скасовуючій виникає помилка "Підсумок по гр.17, 18, 21 .... не відповідає підсумку у формі Початкова - перепровірялась не один раз. всі цифри правильні по працівникові, який виправляється.
Тому і пише, що Ви маєте створити пакет звіту, який складається з ярлика+початкової+скасовуючої на одного працівника одночасно. А у Вас скасовуюча є а початкової немає, або вона порожня.
-
- Светоч Мысли
Дякую, всім. все сформувалось корректно і початкова і скасовуюча. тепер ще одне питаня залишилось. На титульному аркуші у мене стоїть Хскасовуюча, так і повинно бути?marina11 писав:А Ви за посиланням Якова "сходили"?Nelli-Nelli писав:І чи не підскаже хто, чому в мене у скасовуючій виникає помилка "Підсумок по гр.17, 18, 21 .... не відповідає підсумку у формі Початкова - перепровірялась не один раз. всі цифри правильні по працівникові, який виправляється.
Тому і пише, що Ви маєте створити пакет звіту, який складається з ярлика+початкової+скасовуючої на одного працівника одночасно. А у Вас скасовуюча є а початкової немає, або вона порожня.
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Відправити ще раз весь правильний звіт з додатками - правильним буде вважатися останній поданий до граничного терміну подачі.Женёк писав:Добрый день. Подскажите,пожалуйста,отправила отчет за апрель,а таблицу 5 забыла заполнить,как мне поступить, полный пакет таблиц опять отправить или только 5табл.додатково? Спасибо за ответ.
ЗІ вам же Яков написав це )))
- marina11
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
На ярлику? У моєму стоїть Х навпроти "Скасовуюча". Звіт ПФ прийняв.Nelli-Nelli писав:Дякую, всім. все сформувалось корректно і початкова і скасовуюча. тепер ще одне питаня залишилось. На титульному аркуші у мене стоїть Хскасовуюча, так і повинно бути?marina11 писав:А Ви за посиланням Якова "сходили"?Nelli-Nelli писав:І чи не підскаже хто, чому в мене у скасовуючій виникає помилка "Підсумок по гр.17, 18, 21 .... не відповідає підсумку у формі Початкова - перепровірялась не один раз. всі цифри правильні по працівникові, який виправляється.
-
- Светоч Мысли
Доброго дня. виправляю свої минулорічні помилки у звітах з єсв. Але при відправці в програмі ел.звітності вийшло попередження-Ви дійсно бажаєте відправити звіт за минулий період? - може, десь дату потрібно поміняти вручну? Чи так і має бути?