Любослава писав:Я создала в Медке отчет.
В таблице 6 вручную убрала удержания, изменила начисления...
Таблица 6 светится красным цветом - помилкова.
Так и отправлять?
я тоже в медке вчера сделал и отправил
сразу пришла кв.1, сутки прошли - второй нет,
и я не один такой
похоже матчасть гни не готова
прошло два дня, кв.2 нет
кто то получал ? ?
Сегодня с утра была в налоговой, заодно зашла в кабинет по администрированию ЕСВ, спросила, почему же нет 2-ой квитанции, говорят "очень странно, должен ПФУ прислать, потому, что Вы все правильно сделали, сам отчет видим и 1-ю кв. тоже, но 2-ю должен прислать ПФУ, и что-то они там все думают" короче сами ничего не знают!
FyDD писав:
прошло два дня, кв.2 нет
кто то получал ? ?
та же история
оправила сегодня отчет в Медке,пришла квит.№1 "Неверный формат данных".
У кого такой же текст в квитанции?
Нет, у меня
Отримано: 02.02.2016 10:08:48
Установа: Державна Фіскальна служба
"Звіт "Додаток 4 Звіт про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соці" за період: Січень,2016 р. успішно прийнято для подальшого опрацювання.
За результатом приймання та обробки електронного звіту в Пенсійному фонді України буде сформовано другу квитанцію, що буде надіслана на електронну адресу, з якої було відправлено звіт (або посереднику)."
Нет, у меня
"Звіт "Додаток 4 Звіт про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соці" за період: Січень,2016 р. успішно прийнято для подальшого опрацювання.
За результатом приймання та обробки електронного звіту в Пенсійному фонді України буде сформовано другу квитанцію, що буде надіслана на електронну адресу, з якої було відправлено звіт (або посереднику)."
Но 2-ой как не было, так и нет!!!
Ой,а что же у меня не правильно!Вы вручную заполняли табл6?птичку снимали автомат.расчет?
у меня в квитан.№1 Невірний формат даних в полі "Номер облікової картки ЗО"???
vale_riya писав:
Нет, у меня
Но 2-ой как не было, так и нет!!!
Ой,а что же у меня не правильно!Вы вручную заполняли табл6?птичку снимали автомат.расчет?
везде где нашла поснимала автозаполнение, и все в ручную - в г...у я видела такое заполнение отчетов#angry# , просто ужас!
FyDD писав:если в декабре уволили всех сотрудников, отчеты подписывает учр-ль без оплаты - надо ли сдавать ЕСВ ?
читал вроде нет, но не могу сейчас найти,
Подскажите, где искать
наказ №435
11. Якщо юридичні особи або ФО - підприємці не використовують працю фізичних осіб на умовах трудового договору (контракту) або на інших умовах, передбачених законодавством, Звіт за найманих працівників до фіскальних органів ними не подається.
FyDD писав:если в декабре уволили всех сотрудников, отчеты подписывает учр-ль без оплаты - надо ли сдавать ЕСВ ?
читал вроде нет, но не могу сейчас найти,
Подскажите, где искать
наказ №435
11. Якщо юридичні особи або ФО - підприємці не використовують працю фізичних осіб на умовах трудового договору (контракту) або на інших умовах, передбачених законодавством, Звіт за найманих працівників до фіскальних органів ними не подається.
извините, глупый вопрос (диру знакомые наговорили что надо )
если все же отправить пустышку - ее примут ?
кто нибудь сдавал ?
я сдаю пустышку, только таблица 1 и перечень, принимают но с зауваженнями, что нужно таблицу 6, т.к. есть таблица 1, возможно эти отчеты считаются непринятыми, но в квитанции № 2 это прямо не указано:
Результат обробки: автоматична обробка електронного документу/звіту виконана вдало (перелік попереджень за наявності). Дані завантажено до Реєстру застрахованих осіб.
Попередження Заповніть податковий номер або серію та номер паспорта головного бухгалтера, за наявності такої посади
Попередження Заповніть середньооблікову чисельність штатних працівників облікового складу за звітний період в таблиці 1
Попередження Не заповнено кількість застрахованих осіб за звітний період в таблиці 1.
Попередження Заповніть таблицю 6, так як заповнено таблицю 1