«Додаток 4 по Єдиному внеску для роботодавців»

Питання по ЄСВ
Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Доброго вечора! Ситуація така. Переводила працівника із сумісництва на основне місце праці без припинення трудових відносин. Через звільнення/зарахування не могла іти, бо це директор і реєстратор відмовився вносити зміни до держреєстру, оскільки основне місце праці та сумісництво не передбачають будь-яких обмежень у повноваженнях керівника. Все би нічого, але вилізла така неприємна штука, як його загальних дохід становить менше 1600 грн.
Звіт я заповнила. Керувалася ось цим листом ПФУ https://buhgalter911.com/normativnaya-b ... 24623.html
Подзвонила у районний пенсійний, вони підтвердили правильність такого заповнення. А от про донарахування у листі нема. У ПФУ мені сказали, що я не повинна донараховувати, але у зв'язку з тим, що у мене нема припинення трудових відносин і я хочу перестрахуватися, то можу донарахувати. Ціна питання у донарахуванні 100 грн. ЄСВ.
Хотіла би почути думки колег щодо заповнення звіту.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

marinesko
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 741 раз
Подякували: 1787 разів

Повідомлення marinesko »

Natalenna писав:Доброго вечора! Ситуація така. Переводила працівника із сумісництва на основне місце праці без припинення трудових відносин. Через звільнення/зарахування не могла іти, бо це директор і реєстратор відмовився вносити зміни до держреєстру, оскільки основне місце праці та сумісництво не передбачають будь-яких обмежень у повноваженнях керівника. Все би нічого, але вилізла така неприємна штука, як його загальних дохід становить менше 1600 грн.
Звіт я заповнила. Керувалася ось цим листом ПФУ https://buhgalter911.com/normativnaya-b ... 24623.html
Подзвонила у районний пенсійний, вони підтвердили правильність такого заповнення. А от про донарахування у листі нема. У ПФУ мені сказали, що я не повинна донараховувати, але у зв'язку з тим, що у мене нема припинення трудових відносин і я хочу перестрахуватися, то можу донарахувати. Ціна питання у донарахуванні 100 грн. ЄСВ.
Хотіла би почути думки колег щодо заповнення звіту.
считаю что нужно доначислить до минимальной ЗП, потому что директор весь месяц состоял в трудовых отношениях.

Работа
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 95 разів
Подякували: 11 разів

Повідомлення Работа »

Доброе утро. Вчера сдала отчет по ЕСВ, сегодня пришла 2-я квитанция о принятии, но с предупреждением об ошибках, в таблице 1 не указала ср. кол-во штатных сотрудников. Сейчас формирую "новый" отчет, но в нем нет Новой звитной. Мне просто отправить новый отчет и все?

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14223 рази
Подякували: 28051 раз

Повідомлення Яков »

Работа писав:Доброе утро. Вчера сдала отчет по ЕСВ, сегодня пришла 2-я квитанция о принятии, но с предупреждением об ошибках, в таблице 1 не указала ср. кол-во штатных сотрудников. Сейчас формирую "новый" отчет, но в нем нет Новой звитной. Мне просто отправить новый отчет и все?
Если делаете, например, в Медке, то - да: время ещё есть
Зображення

Работа
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 95 разів

Повідомлення Работа »

Спасибо

cemafor
Гений
Гений
Дякував (ла): 152 рази
Подякували: 10 разів

Повідомлення cemafor »

подскажите, пж, на предприятии работает инвалид на пол ставки, з/та 4000/2=2000 грн, за январь есв ему начисляем 2000*8,41%, или 3200*8,41%?
спасибо

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

cemafor писав:подскажите, пж, на предприятии работает инвалид на пол ставки, з/та 4000/2=2000 грн, за январь есв ему начисляем 2000*8,41%, или 3200*8,41%?
спасибо
по інвалідах і сумісниках донарахування єсв із кодом 13 нема.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Барбариска
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 40 разів
Подякували: 37 разів

Повідомлення Барбариска »

Підскажіть, будь ласка, суміснику обовязково ставити "неповний робочий день"? А якщо я кілька місяців не ставила. А ставила тільки "без трудової книжки". Чим це мені загрожує?

Olia123
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 159 разів

Повідомлення Olia123 »

Заплуталась. Працівниця перервала відустку по догляду за дитиною і вийшла на роботу 3 грудня. Мені в таблиці 5 ставити дату закінчення 3 грудня чи 2? Дякую.

marinesko
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 741 раз
Подякували: 1787 разів

Повідомлення marinesko »

Olia123 писав:Заплуталась. Працівниця перервала відустку по догляду за дитиною і вийшла на роботу 3 грудня. Мені в таблиці 5 ставити дату закінчення 3 грудня чи 2? Дякую.
2.

Закрито

Повернутись до “Єдиний соціальний внесок”