Если оплатите до 20-го то вскроется только при проверкеЭлленка писав:Добрый день всем!
Подскажите, если я зарплату и отпускные выплатила в декабре, перечислив сразу налоги.
Сейчас заполняю отчет за декабрь и вижу, что есть начисление до минзарплаты. ПОлучается, что я должна доплатить ЕСВ за декабрь, будет ли штраф, если доход уже выплачен?...
Или если до 20 оплачу, то все в порядке?
Штраф и пеня по ЕСВ
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 428 разів
- Контактна інформація:
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 52 рази
Добрый день. Такая ситуация- у ФОП в ноябре работал человек по договору подряда, налоги заплатили в сроки, все в порядке., НО обнаружили только сейчас, что не сдали отчет за ноябрь. Как быть? Что там со штрафами, если его сейчас сдать?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 741 раз
- Подякували: 1787 разів
здесь посмотритеЛеля Александровна писав:Добрый день. Такая ситуация- у ФОП в ноябре работал человек по договору подряда, налоги заплатили в сроки, все в порядке., НО обнаружили только сейчас, что не сдали отчет за ноябрь. Как быть? Что там со штрафами, если его сейчас сдать?
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 37 разів
Чи можна штраф і пеню наразувати самостійно і оплатити без рішення інспектора (ЄСВ за 4 квартал 2015р. оплатили невчасно) ? Оплата штраф+пеня на той рахунок що ЄСВ ? Хоча з 08 лютого мали дати нові рахунки! У кого була така ситуація відгукніться !!!!!Дякую
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Я більше без повідомлення-рішення податкової нічого не плачу сама... Не бачу сенсу. По ЄСВ рахунки старі поки що, але їх змінювали у вересні...Колумбиана писав:Чи можна штраф і пеню наразувати самостійно і оплатити без рішення інспектора (ЄСВ за 4 квартал 2015р. оплатили невчасно) ? Оплата штраф+пеня на той рахунок що ЄСВ ? Хоча з 08 лютого мали дати нові рахунки! У кого була така ситуація відгукніться !!!!!Дякую
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 428 разів
- Контактна інформація:
Счета вы сами уточняйте, сейчас у кого как. А заплатить можете, потом автоматом с переплаты снимут.Колумбиана писав:Чи можна штраф і пеню наразувати самостійно і оплатити без рішення інспектора (ЄСВ за 4 квартал 2015р. оплатили невчасно) ? Оплата штраф+пеня на той рахунок що ЄСВ ? Хоча з 08 лютого мали дати нові рахунки! У кого була така ситуація відгукніться !!!!!Дякую
-
- Мудрец
Тобто штраф і пеня по ЄСВ проплачуються на той же рахунок , що і сам податок ? Правильно я зрозуміла ?Дякую.
-
- Мудрец
Але я так розумію що після оплати без рішення штраф я закрию, а от пеню тежале тільки на сьогоднішній день і після рішення виписаного все одно дорахують пеню!!!!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 890 разів
Пеня считается на недоимку, а если Вы заплатили сверху и закрыли все, то что Вам считать( приблизительно сами посчитайте и закройте)Колумбиана писав:Але я так розумію що після оплати без рішення штраф я закрию, а от пеню тежале тільки на сьогоднішній день і після рішення виписаного все одно дорахують пеню!!!!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 473 рази
- Подякували: 970 разів
До 30 дней ни штраф ни пеня не начисляютсяКолумбиана писав:Чи можна штраф і пеню наразувати самостійно і оплатити без рішення інспектора (ЄСВ за 4 квартал 2015р. оплатили невчасно) ? Оплата штраф+пеня на той рахунок що ЄСВ ? Хоча з 08 лютого мали дати нові рахунки! У кого була така ситуація відгукніться !!!!!Дякую