Unnak писав:Відправили звіт з невірними показниками, що робити,відправляти вірний ?
Звіт сформовано в фрізвіті, як всі нарахування змінити,все руками поправити?
І ще таке питання,які стр. повинні бути заповнені
4
4,1
чомусь формується і стр.4,11 /як її виправити?/
і чи потрібно прибирать клас проф.ризику в звіті?
Скажіть,які стр. взагалі повинні бути заповнені юр.особа з найманими прац.
Якщо за 01/2016, здайте ще один - вірний, він буде вважатися остаточним, бо буде прийнятий ОСТАННІМ.#dance#
zhenya писав:
Подскажите, как снять подписи с отчета. Делала в программе СОТА.
В Соте: "Наступни дии" - "Зминити звит"
(извините за корявость).
Кстати, у кого лицензия на Медок - проверьте Соту.
Я оплачивал Медок и автоматически лицензия распространяется и на Соту.
Теперь о "юзаньи" обеих программ. В Соте позволяет убрать авторасчёт и хоть и выделяет красным, но сохраняет, а после подписи не корректирует.
Но Медок! мать его так! В Медке не получается. Сохраняю, пописываю, открываю, а он втихаря заполняет строки 4, 4.1, 4.1.1!
Думаю, загружу и отправлю подписанный и проверенный отчёт из Соты, а из Медка его отправлю. Так он, нехорошее слово, взял и умудрился сделать мне свой дибильный авторасчёт и заполнил строки 4, и далее. А я не посмотрел. Не приняли! Пришлось отправлять из Соты.
Так что Сота пока лучше справляется с Додатками, чем Медок
Уже не надо так мучаться-вышло обновление и отчет делается легко.
Спасибо! я уже за январь отмучился с Додатками 4#smile3#
Яков писав:В Соте: "Наступни дии" - "Зминити звит"
(извините за корявость).
Кстати, у кого лицензия на Медок - проверьте Соту.
Я оплачивал Медок и автоматически лицензия распространяется и на Соту.
Теперь о "юзаньи" обеих программ. В Соте позволяет убрать авторасчёт и хоть и выделяет красным, но сохраняет, а после подписи не корректирует.
Но Медок! мать его так! В Медке не получается. Сохраняю, пописываю, открываю, а он втихаря заполняет строки 4, 4.1, 4.1.1!
Думаю, загружу и отправлю подписанный и проверенный отчёт из Соты, а из Медка его отправлю. Так он, нехорошее слово, взял и умудрился сделать мне свой дибильный авторасчёт и заполнил строки 4, и далее. А я не посмотрел. Не приняли! Пришлось отправлять из Соты.
Так что Сота пока лучше справляется с Додатками, чем Медок
Уже не надо так мучаться-вышло обновление и отчет делается легко.
Спасибо! я уже за январь отмучился с Додатками 4#smile3#
А я почитала-почитала и решила подождать обновления Медка. Решила в этом случае торопиться медленно.
eMelya писав:
ЗУ №2464 статья 8 п.5 Было: "Єдиний внесок для платників, зазначених у пункті 1 (крім абзацу сьомого) частини першої статті 4 цього Закону, встановлюється у відсотках до визначеної абзацом першим пункту 1 частини першої статті 7 цього Закону бази нарахування єдиного внеску (за винятком винагороди за цивільно-правовими договорами) відповідно до класів професійного ризику виробництва, до яких віднесено платників єдиного внеску, з урахуванням видів їх економічної діяльності"
Стало: "Єдиний внесок для платників, зазначених у статті 4 цього Закону, встановлюється у розмірі 22 відсотки до визначеної статтею 7 цього Закону бази нарахування єдиного внеску. У разі якщо база нарахування єдиного внеску не перевищує розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на місяць, за який отримано дохід, сума єдиного внеску розраховується як добуток розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на місяць, за який отримано дохід (прибуток), та ставки єдиного внеску".
Убрали "за винятком винагороди за цивільно-правовими договорами". Теперь если договор ГПХ заключён по основному месту работы, или это и есть основное место работы и сумма по договору меньше минзарплати, облагается 22% сумма минимальной зарплаты.
Irina777 писав:
SergNovik писав:
То есть, если я себе начислял з/п в размере 900 гривен (что есть 50% от размера з/п директора, согласно штатного расписания ООО), так как у себя в ООО я работаю по совместительству и являюсь единственным работником на фирме, то я, как и в прошлом году, ЕСВ 22% я оплачиваю из 900,00 грн, а не с минималки 1378,00 грн., правильно??! #blush# Где про это можно почитать подробнее?
Заранее - #thank2# !
ЗУ "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" Ст.8 п.5
"При нарахуванні заробітної плати (доходів) фізичним особам з джерел не за основним місцем роботи ставка єдиного внеску,
встановлена цією частиною, застосовується до визначеної бази нарахування незалежно від її розміру" http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/2464-17/page2
Т.е. совместителям начисляете ЕСВ на фактическую зарплату.
ТАК С КАКОЙ СУММЫ, ВСЕ ЖЕ, БРАТЬ ЕСВ???! #wall#
В консультационный центр Фискальной службы вообзе не дозвониться. постоянно все операторы заняты. #wall#
Кому цікаво, вийшов Лист від ПФУ №3647/05-02 ВІД 04.02.16 р. по заповненні звіту по ЄСВ
Заодно у мене питання. Декретниця у мене, у табл. 6 к-сть днів перебування у трудових відносинах у останній місяць лікарняного писати 31 (травень) чи 16 (як закінчується лікарняний по вагітності і пологах. Схиляюся до 16... вона ж у травні заяву може написати...
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
Natalenna писав:
Заодно у мене питання. Декретниця у мене, у табл. 6 к-сть днів перебування у трудових відносинах у останній місяць лікарняного писати 31 (травень) чи 16 (як закінчується лікарняний по вагітності і пологах. Схиляюся до 16... вона ж у травні заяву може написати...
а я с медка отправила отчет, все правильно (приняли), нооо заполнила класс риска (а в обновлении -- которое только сейчас поставила --указано что его заполнять необязательно), сижу думаю если не обязательно то не запрещено и ошибкой не является, сдавать повторный без класса риска или оставить как есть???
Камила писав:А 2 квитанцию уже получили , как быстро ? У меня автоматом заполнился класс риска , считаю , что он никому не помешает
в течении часа пришла вторая квитанция, сегодня с утра отправляла и у меня автоматом заполнило, я и не убирала (тоже так же считаю что этот класс риска никому не мешает -- и он всего лишь необязательный реквизит)