ЄСВ 22%: отчётность в 2016г. с наёмными работниками
-
- Гений
- Дякував (ла): 121 раз
- Подякували: 95 разів
И еще такой вопрос. Мы никогда не применяли понижающий коэффициент, поэтому в таблице 1 ставили Х в клеточке "НІ". Я от большого ума попробовала и в январе этот крестик поставить. Программа выругалась, что в 16 году коэффициент не применяется. Я правильно поняла, что теперь там ничего заполнять не нужно?
- Тюша
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5235 разів
Ну конечно же ничего ставить не надо.IrinD писав:И еще такой вопрос. Мы никогда не применяли понижающий коэффициент, поэтому в таблице 1 ставили Х в клеточке "НІ". Я от большого ума попробовала и в январе этот крестик поставить. Программа выругалась, что в 16 году коэффициент не применяется. Я правильно поняла, что теперь там ничего заполнять не нужно?
-
- Оракул
- Дякував (ла): 63 рази
- Подякували: 3 рази
Здравствуйте, первый раз не выплатили вовремя зп за январь до 7-го, заплатили 10-го. Как быть с отчетом, показать все, как начисленное и выплаченное или все-таки показывать задолженность?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 413 разів
- Подякували: 346 разів
это не задолженность, задолженность это если Вы в январе не выплатили за декабрьНезнайомка писав:Здравствуйте, первый раз не выплатили вовремя зп за январь до 7-го, заплатили 10-го. Как быть с отчетом, показать все, как начисленное и выплаченное или все-таки показывать задолженность?
-
- Оракул
Так я имела в виду зп за январь не выплатили до 7-го февраля.@Лиса писав:это не задолженность, задолженность это если Вы в январе не выплатили за декабрьНезнайомка писав:Здравствуйте, первый раз не выплатили вовремя зп за январь до 7-го, заплатили 10-го. Как быть с отчетом, показать все, как начисленное и выплаченное или все-таки показывать задолженность?
-
- Оракул
Дякую за відповідь. Тобто, нараховано і виплачено зп і податки будуть не співпадати? Це може викликати якусь надмірну увагу до підприємства? Перевірку, тощо...asv писав:ви січневу показуєте вже за лютий
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
так, будуть не співпадати, ви показуєте суму, яка виплачена у звітному періоді, тобто сюди увійде з/п за грудень(якщо була виплачена після 01.01)Незнайомка писав:Дякую за відповідь. Тобто, нараховано і виплачено зп і податки будуть не співпадати? Це може викликати якусь надмірну увагу до підприємства? Перевірку, тощо...asv писав:ви січневу показуєте вже за лютий
і аванс за січень
-
- Оракул
Я суми, які виплачую до 7-го числа показую місяць в місяць - це помилка? Тобто, зп за грудень виплачена 3-го січня, я в січневій її не показую, так мені порадили.Nadiy писав:так, будуть не співпадати, ви показуєте суму, яка виплачена у звітному періоді, тобто сюди увійде з/п за грудень(якщо була виплачена після 01.01)Незнайомка писав:Дякую за відповідь. Тобто, нараховано і виплачено зп і податки будуть не співпадати? Це може викликати якусь надмірну увагу до підприємства? Перевірку, тощо...asv писав:ви січневу показуєте вже за лютий
і аванс за січень
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
Звітним періодом є календарний місяць.Незнайомка писав:Я суми, які виплачую до 7-го числа показую місяць в місяць - це помилка? Тобто, зп за грудень виплачена 3-го січня, я в січневій її не показую, так мені порадили.Nadiy писав:так, будуть не співпадати, ви показуєте суму, яка виплачена у звітному періоді, тобто сюди увійде з/п за грудень(якщо була виплачена після 01.01)Незнайомка писав: Дякую за відповідь. Тобто, нараховано і виплачено зп і податки будуть не співпадати? Це може викликати якусь надмірну увагу до підприємства? Перевірку, тощо...
і аванс за січень
Враховуючи викладене вище, у рядку «Виплачено заробітної плати усього ____ грн., у т. ч. у натуральній формі ____ грн.,» додатка до таблиці 1 звіту щодо сум нарахованого ЄВ зазначається сума заробітної плати, виплаченої у звітному місяці, тобто за вирахуванням військового збору, ЄВ, страхових внесків та сум податку на доходи фізичних осіб, обчисленого із застосуванням податкової соціальної пільги за її наявності.