Форумчане, подскажите как быть в такой ситуации(сталкиваюсь в первые):
в отчете за январь т.г. ошибочно поставили увольнение одному человеку (он был в отпуске за свой счет-10 дней). Как исправить-подать скасовуючу (можно ли там убрать дату увольнения?), доначислить за остальные отработанные дни, заплатить налоги с пеней? Подскажите, пожалуйста.
VMA писав:Форумчане, подскажите как быть в такой ситуации(сталкиваюсь в первые):
в отчете за январь т.г. ошибочно поставили увольнение одному человеку (он был в отпуске за свой счет-10 дней). Как исправить-подать скасовуючу (можно ли там убрать дату увольнения?), доначислить за остальные отработанные дни, заплатить налоги с пеней? Подскажите, пожалуйста.
1. Подать скасовуючи табл 5 и 6: повторить строки
2. Подать початкову с правильными сироками
3. ярлык - один на всё...
В жовтні декретчиця принесла додаткове лікарняне з 1 січня по 14 січня 2016р.В жовтні я його виплатила ,все закрилась. коли була розбивка по місяцях я дораховувала до мінімальної з/пл. З 15 січня вона написала по уходу до 3 років.Я заповнила 5 таб. Я в січні мала дораховувати якусь суму? Звіти за час відпустки до 3 років здаються чи ні?
жовтні декретчиця принесла додаткове лікарняне з 1 січня по 14 січня 2016р.В жовтні я його виплатила ,все закрилась. коли була розбивка по місяцях я дораховувала до мінімальної з/пл. З 15 січня вона написала по уходу до 3 років.Я заповнила 5 таб. Я в січні мала дораховувати якусь суму? Звіти за час відпустки до 3 років здаються чи ні?
Kas писав: жовтні декретчиця принесла додаткове лікарняне з 1 січня по 14 січня 2016р.В жовтні я його виплатила ,все закрилась. коли була розбивка по місяцях я дораховувала до мінімальної з/пл. З 15 січня вона написала по уходу до 3 років.Я заповнила 5 таб. Я в січні мала дораховувати якусь суму? Звіти за час відпустки до 3 років здаються чи ні?
Пока сотрудница в декрете - в отчете ее показывать не нужно. Покажете уже ее выход на работу/окончание декрета.