Спасибо Вам большое)Елена_П писав:Исправление ошибки персониф.данных в отчете ЕСВnatason писав:Доброго дня! Допоможіть будь ласка порадою: попереднім бухгалтером була допущена помилка в інн співробітника, з невірним інн подавався звіт близько 2-х років. Той період, котрий ще здавався в пенсійний я виправила, лишився невідкоригований період, в которому звіти вже здавалися до податкової. В пенсійному сказали, щоби не звертати зайвої уваги, що можна рік одним звітом відкоригувати, поточним звітом! Я не можу уявити як то зробити? Можливо хтось вже пробував так робити????
Исправление суммовых ошибок в отчете ЕСВ
Як виправити помилку в звіті з Єдиного внеску ?
-
natason
- Гуру

- Дякував (ла): 36 разів
- Подякували: 11 разів
-
Buhg88
- Мудрец

- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 12 разів
Подскажите пожалуйста. Как исправить отчет за февраль. Я не отразила по работнику вторую строчку по 13 типу доначисление до минимальной. Могу ли я в текущем месяце в таблице 6 добавить строку за февраль с типом начисл.13 и сумой доначисления есв ? ну и соотвественно табл 1 добавить в строку 2,5 ?
-
montuk
- Профи
- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 3 рази
если я правильно поняла, то неверную строчку показывать полностью ,не только инн но и дни, и зп, и отчисления?Елена_П писав:Исправление ошибки персониф.данных в отчете ЕСВnatason писав:Доброго дня! Допоможіть будь ласка порадою: попереднім бухгалтером була допущена помилка в інн співробітника, з невірним інн подавався звіт близько 2-х років. Той період, котрий ще здавався в пенсійний я виправила, лишився невідкоригований період, в которому звіти вже здавалися до податкової. В пенсійному сказали, щоби не звертати зайвої уваги, що можна рік одним звітом відкоригувати, поточним звітом! Я не можу уявити як то зробити? Можливо хтось вже пробував так робити????
-
marinesko
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 741 раз
- Подякували: 1787 разів
да, полностью продублировать все данныеmontuk писав:если я правильно поняла, то неверную строчку показывать полностью ,не только инн но и дни, и зп, и отчисления?Елена_П писав:Исправление ошибки персониф.данных в отчете ЕСВnatason писав:Доброго дня! Допоможіть будь ласка порадою: попереднім бухгалтером була допущена помилка в інн співробітника, з невірним інн подавався звіт близько 2-х років. Той період, котрий ще здавався в пенсійний я виправила, лишився невідкоригований період, в которому звіти вже здавалися до податкової. В пенсійному сказали, щоби не звертати зайвої уваги, що можна рік одним звітом відкоригувати, поточним звітом! Я не можу уявити як то зробити? Можливо хтось вже пробував так робити????
- Елена_П
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 800 разів
- Подякували: 3799 разів
исправлять надо вот примерыНаташа_75 писав:ПідскажітьЮ що робити. В мене люди роблять не повний робочий день, і тільки зараз замітила що в таблиці 6 я цього не вказала (майже рік) що робити?
-
ju
- Мудрец

- Дякував (ла): 47 разів
- Подякували: 8 разів
Подскажите, пожалуйста, мне тоже, а если в строчке в том периоде месяц год и количество дней не указывались, мне в скасовуючей и правильной строке их нужно указывать?marinesko писав:да, полностью продублировать все данныеmontuk писав:если я правильно поняла, то неверную строчку показывать полностью ,не только инн но и дни, и зп, и отчисления?Елена_П писав: Исправление ошибки персониф.данных в отчете ЕСВ
-
Наташа_75
- Высший разум

- Дякував (ла): 73 рази
- Подякували: 80 разів
Елена_П писав:исправлять надо вот примерыНаташа_75 писав:ПідскажітьЮ що робити. В мене люди роблять не повний робочий день, і тільки зараз замітила що в таблиці 6 я цього не вказала (майже рік) що робити?
В мене просто десь 100 людей, і уточнювати за 2 роки.. я в шоці... а що буде якщо не уточнювати? Чим це грозить?