«Додаток 4 по Єдиному внеску для роботодавців»

Питання по ЄСВ
Ирина Валентинка
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 20 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Ирина Валентинка »

Доброе утро!
Подскажите, пожалуйста, я начислила сотруднику отпуск в июне 30 дней, основного и оплачиваемого отпуска,вышло чуть меньше минималки, 1380 грн....
Надо ли мне до минималки доначислить или можно в отчете эту сумму показать......
Буду очень благодарна за ответ.....

Вик@
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 451 раз
Подякували: 264 рази

Повідомлення Вик@ »

Ирина Валентинка писав:Доброе утро!
Подскажите, пожалуйста, я начислила сотруднику отпуск в июне 30 дней, основного и оплачиваемого отпуска,вышло чуть меньше минималки, 1380 грн....
Надо ли мне до минималки доначислить или можно в отчете эту сумму показать......
Буду очень благодарна за ответ.....
надо доначислять

Ирина Валентинка
ПрофиПрофи

и еще вопрос...если в квитанции №2 написано: Пакет Принято,значит отчет принят!!!!?

Ирина Валентинка
ПрофиПрофи

Вик@, подскажите, где можно про доначисления почитать....
и как доначислить до отпуска с кодом 10 или з/пл поставить с кодом "1" 70 грн в таблице 6?

Вик@
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 451 раз
Подякували: 264 рази

Повідомлення Вик@ »

Ирина Валентинка писав:Вик@, подскажите, где можно про доначисления почитать....
и как доначислить до отпуска с кодом 10 или з/пл поставить с кодом "1" 70 грн в таблице 6?
доначислять нужно с кодом 13

мюсля
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1025 разів
Подякували: 1019 разів

Повідомлення мюсля »

Симпа писав:
vav98 писав:Квитанция 1 пришла еще 11.07. 2016. Квит.2 нет до сих пор. Как быть?
И какая шифровка отчета ф4 ( J3000410, но там почему-то нет кода ПФ или E0400101, как в мае)?
Не знаю как и реагировать, по одному предприятию пришла кв.2, только там где написано виявлені помилки:Дані завантажені до Реєстру застрахованих осіб , а по др.пред-тию еще нет, хотя отправляла в тот же день, но пару часами позже.#g_dance# #g_crazy# #curtsey#
Наверно, подарок ко Дню Бухгалтера......
фух... я думала только у меня выявылы помылкы:
Пакет прийнято.
Виявлені помилки:
Результат обробки: автоматична обробка електронного документу/звіту виконана вдало (перелік попереджень за наявності). Дані завантажено до Реєстру застрахованих осіб.
Державна фіскальна служба України
На отчет повторно отправленный кв.2 просто
Перевірку в ДФС виконано.
Державна фіскальна служба України и есть реестр. номер, сегодня пришла кв.2 по отчету в первый раз отправленному с таким-же реест. номером, но с помылкой #g_cray2#
будем надеяться, что мои отчеты не задвоятся

voko
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 323 рази

Повідомлення voko »

Покращення за покращенням. Просто не встигаю виходити зі ступора:
Виявлені помилки:
Результат обробки: автоматична обробка електронного документу/звіту виконана вдало (перелік попереджень за наявності). Дані завантажено до Реєстру застрахованих осіб.
У чому саме вони виявили помилку? Як її виправити? А, може, й далі продовжувати навчання на курсах нецензурної лайки?

Бухгалтер-трудоголік
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 64 рази
Подякували: 25 разів

Повідомлення Бухгалтер-трудоголік »

voko писав:Покращення за покращенням. Просто не встигаю виходити зі ступора:
Виявлені помилки:
У чому саме вони виявили помилку? Як її виправити? А, може, й далі продовжувати навчання на курсах нецензурної лайки?
Такий самий текст повідомлення, така ж дурниця... Та ще й у розгорнутому вигляді в квитанції 2 граничний термін подання звіту вказано 01 червня 2016р. Дурдом "Веселка"...

Гоша
Гений
Гений
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 208 разів

Повідомлення Гоша »

voko писав:Покращення за покращенням. Просто не встигаю виходити зі ступора:
Виявлені помилки:
Я думаю, это такая форма квитанции. В строке "Виявлені помилки" ничего не пишут, типа прочерк. А "результати обробки" то є "вдало та завантажено".

Ирина Валентинка
ПрофиПрофи

у меня в квитанции № 2, такой же текст, пакет принято.....
выявлено помилку....

Закрито

Повернутись до “Єдиний соціальний внесок”