«Додаток 4 по Єдиному внеску для роботодавців»
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 169 разів
- Подякували: 97 разів
полностью согласнаГоша писав:Я думаю, это такая форма квитанции. В строке "Виявлені помилки" ничего не пишут, типа прочерк. А "результати обробки" то є "вдало та завантажено".voko писав:Покращення за покращенням. Просто не встигаю виходити зі ступора:
У чому саме вони виявили помилку? Як її виправити? А, може, й далі продовжувати навчання на курсах нецензурної лайки?Виявлені помилки:
Результат обробки: автоматична обробка електронного документу/звіту виконана вдало (перелік попереджень за наявності). Дані завантажено до Реєстру застрахованих осіб.
Державна фіскальна служба України
-
- Мастер
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 2 рази
Многие пишут, что получили квит.№2, но я отправила еще 11 числа отчет через Сонату, 2-ой квитанции нет
Вчера отправила отчет ЕСВ: квит.1 пришла сразу, квит.2 нет пока. Дозвонилась на 0800501007 (напрямок "0"), сказали ждите, квит.2 должны прийти.
До этого зашла в електронний кабінет платника - нашла свой отчет, котророму присвоен номер. Поинтересовалась у консультанта: что это за номер? ответила: это номер квит.1, о сохранении отчета.
До этого зашла в електронний кабінет платника - нашла свой отчет, котророму присвоен номер. Поинтересовалась у консультанта: что это за номер? ответила: это номер квит.1, о сохранении отчета.