«Додаток 4 по Єдиному внеску для роботодавців»

Питання по ЄСВ
IrinD
Гений
Гений
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 95 разів

Повідомлення IrinD »

Пожалуйста поделитесь статьей из журнала "Бухгалтер 911" №29/2016. Статья называется "Заполняем строки 4.1,4.2 НДС-декларации". Извините, что не в тему, просто сейчас это самый популярный форум. Заранее благодарна. Электронка irina.dudka@ukr.net

I...
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 51 раз
Подякували: 39 разів

Повідомлення I... »

julia.shundiak1992 писав:Ура пришла квитанция №2)))
Когда вы отправляли отчет?

KrysyaSto
УченикУченик
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення KrysyaSto »

Добрий день. Допоможіть, будь ласка, розібратися по заповненні Дод4. Проблема з заповненням таб.5. Суть: В травні створено ТОВ. Тоді ж призначено директора через протокол зборів. З червня ТОв почало свою діяльність і директору, відповідно, нараховано з/пл. Ось тепер звітуюся по з/пл. Але як заповнити Дату прийняття на роботу? В ПФУ сказали що потрібно було подати пустий звіт за травень і там лише подати інформацію по прийнятті директора. В ДПА як дзвонила, то казали звіту не потрібно, бо не було нарахування. Зараз в червневому звіті ніяк не вийде написати дату прийняття 23 травня. Я ніяк не можу знайти правильну відповідь. Розумію що має звіт по ЄСВ потім мені йти з 1ДФ, але як?

julia.shundiak1992
Гений
Гений
Дякував (ла): 98 разів
Подякували: 63 рази

Повідомлення julia.shundiak1992 »

I... писав:
julia.shundiak1992 писав:Ура пришла квитанция №2)))
Когда вы отправляли отчет?
01.07

marinesko
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 741 раз
Подякували: 1787 разів

Повідомлення marinesko »

KrysyaSto писав:Добрий день. Допоможіть, будь ласка, розібратися по заповненні Дод4. Проблема з заповненням таб.5. Суть: В травні створено ТОВ. Тоді ж призначено директора через протокол зборів. З червня ТОв почало свою діяльність і директору, відповідно, нараховано з/пл. Ось тепер звітуюся по з/пл. Але як заповнити Дату прийняття на роботу? В ПФУ сказали що потрібно було подати пустий звіт за травень і там лише подати інформацію по прийнятті директора. В ДПА як дзвонила, то казали звіту не потрібно, бо не було нарахування. Зараз в червневому звіті ніяк не вийде написати дату прийняття 23 травня. Я ніяк не можу знайти правильну відповідь. Розумію що має звіт по ЄСВ потім мені йти з 1ДФ, але як?
Повідомлення про прийняття на роботу отправляли?

KrysyaSto
УченикУченик

Повідомлення KrysyaSto »

marinesko писав:
KrysyaSto писав:Добрий день. Допоможіть, будь ласка, розібратися по заповненні Дод4. Проблема з заповненням таб.5. Суть: В травні створено ТОВ. Тоді ж призначено директора через протокол зборів. З червня ТОв почало свою діяльність і директору, відповідно, нараховано з/пл. Ось тепер звітуюся по з/пл. Але як заповнити Дату прийняття на роботу? В ПФУ сказали що потрібно було подати пустий звіт за травень і там лише подати інформацію по прийнятті директора. В ДПА як дзвонила, то казали звіту не потрібно, бо не було нарахування. Зараз в червневому звіті ніяк не вийде написати дату прийняття 23 травня. Я ніяк не можу знайти правильну відповідь. Розумію що має звіт по ЄСВ потім мені йти з 1ДФ, але як?
На скільки я розумію, то ні. Намагаюся зараз це вияснити - засновники скористалися послугами людей, що відкривають тов. Засновники на руках не мають копію повідомлення про прийняття з відміткою дпа

marinesko
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 741 раз
Подякували: 1787 разів

Повідомлення marinesko »

KrysyaSto писав:
marinesko писав:
На скільки я розумію, то ні. Намагаюся зараз це вияснити - засновники скористалися послугами людей, що відкривають тов. Засновники на руках не мають копію повідомлення про прийняття з відміткою дпа
(При условии что директор является учредителем)
Если не подавали повидомлення, то , как вариант, за июнь заключить договор на оказание услуг. А принять на работу текущей датой.
Сперва должно быть повидомлення, а потом уже подавать отчет с таблицей 5.

KrysyaSto
УченикУченик

Повідомлення KrysyaSto »

marinesko писав:
KrysyaSto писав:
marinesko писав: Повідомлення про прийняття на роботу отправляли?
Если не подавали повидомлення, то , как вариант, за июнь заключить договор на оказание услуг. А принять на работу текущей датой.
Так, директор є засновником.
Якщо можна, то поясніть мені-чайнику, будь ласка, докладніше як можна заключити договір на надання послуг заднім числом. Це звичаний цив-правовий договір? А як бути з зарплатними податками що я платила за червень? Які тоді я маю податки правильно заплатити? Тоді звіту по ЄСВ взагалі за червень не здавати? Відкрила Витяг про держ.реєстрацію, а там взагалі пише, що засновник є директором з 06 травня#wall#

Velo4ka
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 31 раз
Подякували: 129 разів

Повідомлення Velo4ka »

marinesko писав:
KrysyaSto писав:
marinesko писав: Повідомлення про прийняття на роботу отправляли?
....аналогичная ситуация, показала что принят 01 числом в табл. 5, до этого уведомление не подавалось. Отчет принялся (сразу уточню отчет за май). На сколько правильно решайте сами, но других вариантов в тот момент было немного.

I...
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 51 раз
Подякували: 39 разів

Повідомлення I... »

blize писав:
Natalenna писав:У мене ЄСВ по одній фірмі навіть у кабінеті не видно.
Тоже самое, ни в кабинете нет, ни второй квитанции нет, ни инспектор не видит....(((((( Судьба отчетика покрыта мраком с 15 июля...#g_cray2#
У меня в кабинетике отчет с номером уже есть, а квитанции нет. Сдавала 15 июля. Ждем квитанцию...#search# #search# #search#

Закрито

Повернутись до “Єдиний соціальний внесок”