В ifin точно так же. Делаешь скасовуючу - и тут же готова початкова. ЕСВ сдают без лицензии. В ifin это разрешают.carolina1 писав:я всі коректури роблю в фрізвіті там набаго простіше і доступніше ніж у сонаті, в сонаті дуже запутано, а в фрізвіті ви створюєте скасовуючу і програма створює дві 5 таблиці одну скасовуючу а другу початкову і без проблемДавидюк писав:Соната
Як виправити помилку в звіті з Єдиного внеску ?
-
- Гений
- Дякував (ла): 115 разів
- Подякували: 205 разів
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 27 разів
я зрозумів що ви у квітні подали есв по цій людині тільки не вказали дату звільнення ?Давидюк писав:Так в мене не має що скасовувати,в томі і річ,що додаткову не пропускає без скасовуючої.(Не подала звільнення за договором ЦПХ в квітні)
расскажите пожалуйста порядок исправления ошибки (не цифровой).
Что-то читала, что-то в ПФ расказали у меня все спуталось в голове. Поняла только что мне надо создать скасовуючу и початкову по одному работнику где ошибка. И возникло два вопроса
вопрос 1. Надо делать два отдельных отчета с разными титульными (перелік таблиц) или должно быть все в одном отчете титульный скасовуючий и 2 таблицы 6 скасовуюча/початкова
вопрос 2 если ошибка в апреле при создании отчета надо ставить период апрель или август, а где-то внутри указывать апрель.
Что-то читала, что-то в ПФ расказали у меня все спуталось в голове. Поняла только что мне надо создать скасовуючу и початкову по одному работнику где ошибка. И возникло два вопроса
вопрос 1. Надо делать два отдельных отчета с разными титульными (перелік таблиц) или должно быть все в одном отчете титульный скасовуючий и 2 таблицы 6 скасовуюча/початкова
вопрос 2 если ошибка в апреле при создании отчета надо ставить период апрель или август, а где-то внутри указывать апрель.
Здравствуйте! Зашла в Кабинет - не разобралась, как посмотреть есть ли недоимка по ЕСВ. Оплачиваю ЕСВ до 20-го числа текущего месяца за предидущий. В июле не было средств на счете - не уплатила за июнь налоги(ЕСВ, НДФЛ и воен.сбор)и зарплату (внешн. совмест. нп 0,5 ставки) не выплатила.
Директор(учредитель)- думаю, может сделать приказ о работе без оплаты на летний период,( пока нет оборотов) и в июльском отчете через код начислений 3 снять начисление за июнь.
Может так сделать? Ваше мнение?
Директор(учредитель)- думаю, может сделать приказ о работе без оплаты на летний период,( пока нет оборотов) и в июльском отчете через код начислений 3 снять начисление за июнь.
Может так сделать? Ваше мнение?
-
- Оракул
- Дякував (ла): 101 раз
- Подякували: 6 разів
Добрий день, Шановні бухгалтери! Не знаю чи в ту групу звертаюсь (багато груп скасовано). Підкажіть, працівниця з 1 квітня по 05 серпня в декретній відпустці. У липні вона принесла лист про продовження лікарняного до 18 серпня. У звіті з ЄСВ за липень в графі Категорія я ставлю код 42, в графі місяць - серпень, кількість днів перебув. в труд.відносинах - 31, к-сть кал.днів відпустки - 14 (05.08 - 14.08). Правильно?
Потрібна консультація! В квітневому звіті по ЄСВ не вказала "суму нарахованої заробітної плати/доходу у межах максимальної величини". Працівник вже звільнився. Чи правильно буде внести у звіт за липень такі дані по працівнику:код типу нарахувань - 2; кал. дні в трудових відносинах - не вказувать; загальну суму нарахованого доходу - не вказувать; суму нарахованої з/п в межах макс. величини - вказать; суму ЄСВ - не вказувать (була внесена в квітневий звіт)? Таку абракадабру можу подать лише в "ручному" заповненні - фрізвіт не приймає.
Всем привет). У меня вот такой вопросик
При начислении ЗП в программе сбой и по одному работнику не правильно определен ЕСВ. В банке все провели, т.е. переплатили 403,7 грн. Начали составлять отчет по ЕСВ увидели эту ошибку.
Мои действия: Отчет составить правильно, а в следующем месяце в платежке указать меньшую сумму?
Спаисбо)
При начислении ЗП в программе сбой и по одному работнику не правильно определен ЕСВ. В банке все провели, т.е. переплатили 403,7 грн. Начали составлять отчет по ЕСВ увидели эту ошибку.
Мои действия: Отчет составить правильно, а в следующем месяце в платежке указать меньшую сумму?
Спаисбо)
-
- Гений
- Дякував (ла): 186 разів
- Подякували: 80 разів
Можете, не задвоїть)Marina@ писав:Добрий день! Підскажіть, я здала дод.4 за липень місяць, тепер виявила помилку в таб.6( не вказала відпустку працівникові), чи можу я перездати звіт до граничного терміну, чи не задвоїть звіт?