«Додаток 4 по Єдиному внеску для роботодавців»

Питання по ЄСВ
asv
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 663 рази
Подякували: 80 разів

Повідомлення asv »

якщо перша квитанція прийшла одна на весь пакет, а пишуть. що має бути на кожен додаток, а друга. що прийнято пакет і є реєстрац номер , то це нормально? ще за 12 липня

Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

asv писав:якщо перша квитанція прийшла одна на весь пакет, а пишуть. що має бути на кожен додаток, а друга. що прийнято пакет і є реєстрац номер , то це нормально? ще за 12 липня
У меня так же.

Valentina
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2147 разів
Подякували: 2217 разів

Повідомлення Valentina »

asv писав:якщо перша квитанція прийшла одна на весь пакет, а пишуть. що має бути на кожен додаток, а друга. що прийнято пакет і є реєстрац номер , то це нормально? ще за 12 липня
Попробуйте открыть таблицу № 1, и внизу увидите квит № 1 только на табл № 1, так же проделайте и с остальными таблицами.
Просто в закрытом виде видна одна квит № 1 на файл "Перелік таблиць звіту".
Вот и весь фокус.

vuwnevska
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 134 рази
Подякували: 45 разів

Повідомлення vuwnevska »

nhbajyjdf писав:Для Люлик. Отправьте ЭТОТ ЖЕ отчет еще раз и сразу получите квитанции.
и ничего не задвоится
Раніше було так, але зараз цей звіт перенесли в іншу категорію і при його створенні є звітна, звітна нова і т.д., тут же питання в тому як воно ляже в базі а це вже залежить від людей і техніки, якщо така лажа з квитанціями то може і в інших питаннях таке також може бути.

Я не знаю що робити в мене 2 квит немає, в кабінеті платника висить щось але відкрити цей звіт я не можу.
Зато налогова прислала вітання з днем бухгалтера ))

Valentina
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2147 разів
Подякували: 2217 разів

Повідомлення Valentina »

vuwnevska писав:
nhbajyjdf писав:Для Люлик. Отправьте ЭТОТ ЖЕ отчет еще раз и сразу получите квитанции.
и ничего не задвоится
Раніше було так, але зараз цей звіт перенесли в іншу категорію і при його створенні є звітна, звітна нова і т.д., тут же питання в тому як воно ляже в базі а це вже залежить від людей і техніки, якщо така лажа з квитанціями то може і в інших питаннях таке також може бути.

Я не знаю що робити в мене 2 квит немає, в кабінеті платника висить щось але відкрити цей звіт я не можу.
Интересно, где Вы увидели в отчёте по ЕСВ Звитна, звитна нова и т.д? Есть початкова, есть скасовуюча и есть додаткова.
Может быть я , не туда смотрю?

Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

Valentina писав:
Попробуйте открыть таблицу № 1, и внизу увидите квит № 1 только на табл № 1, так же проделайте и с остальными таблицами.
Просто в закрытом виде видна одна квит № 1 на файл "Перелік таблиць звіту".
Вот и весь фокус.
Да, имеено так. Фокусники, блин.

ashly2002
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 6 разів

Повідомлення ashly2002 »

Valentina писав:
vuwnevska писав:
и ничего не задвоится

Интересно, где Вы увидели в отчёте по ЕСВ Звитна, звитна нова и т.д? Есть початкова, есть скасовуюча и есть додаткова.
в Кабинете плательщика при создании отчета ЕСВ можно выбрать ЗВИТНИЙ ДОКУМЕНТ НОВИЙ ЗВИТНИЙ ДОКУМЕНТ и УТОЧНЮЮЧИЙ., в др программах по-моему этого нет...

marinesko
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 741 раз
Подякували: 1787 разів

Повідомлення marinesko »

ashly2002 писав:
Valentina писав:
vuwnevska писав: Раніше було так, але зараз цей звіт перенесли в іншу категорію і при його створенні є звітна, звітна нова і т.д., тут же питання в тому як воно ляже в базі а це вже залежить від людей і техніки, якщо така лажа з квитанціями то може і в інших питаннях таке також може бути.

в Кабинете плательщика при создании отчета ЕСВ можно выбрать ЗВИТНИЙ ДОКУМЕНТ НОВИЙ ЗВИТНИЙ ДОКУМЕНТ и УТОЧНЮЮЧИЙ., в др программах по-моему этого нет...
На самом бланке отчете по ЕСВ Вы видели эти позиции?

vuwnevska
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 134 рази
Подякували: 45 разів

Повідомлення vuwnevska »

Valentina писав:
vuwnevska писав:
и ничего не задвоится

В самій формі все по старому а коли створюєте там є вибір звітна, зввітна нова, цей вибір зявився через перенесення звіту в іншу категорію.

Наталія Віннікова
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 25 разів

Повідомлення Наталія Віннікова »

Tina131285 писав:Подскажите, пожалуйста, моя коллега до 19.06. включительно была на б/л по беременности и родам, 21.06. приступила к работе (20.06. выходной). Что указать в графе "кол-во календ. дней в труд. отношениях":весь месяц - 30 дней, или ту часть, когда она официально работала?
весь

Закрито

Повернутись до “Єдиний соціальний внесок”