«Додаток 4 по Єдиному внеску для роботодавців»
- Тюша
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5235 разів
У меня так же.asv писав:якщо перша квитанція прийшла одна на весь пакет, а пишуть. що має бути на кожен додаток, а друга. що прийнято пакет і є реєстрац номер , то це нормально? ще за 12 липня
- Valentina
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2147 разів
- Подякували: 2217 разів
Попробуйте открыть таблицу № 1, и внизу увидите квит № 1 только на табл № 1, так же проделайте и с остальными таблицами.asv писав:якщо перша квитанція прийшла одна на весь пакет, а пишуть. що має бути на кожен додаток, а друга. що прийнято пакет і є реєстрац номер , то це нормально? ще за 12 липня
Просто в закрытом виде видна одна квит № 1 на файл "Перелік таблиць звіту".
Вот и весь фокус.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 134 рази
- Подякували: 45 разів
Раніше було так, але зараз цей звіт перенесли в іншу категорію і при його створенні є звітна, звітна нова і т.д., тут же питання в тому як воно ляже в базі а це вже залежить від людей і техніки, якщо така лажа з квитанціями то може і в інших питаннях таке також може бути.nhbajyjdf писав:Для Люлик. Отправьте ЭТОТ ЖЕ отчет еще раз и сразу получите квитанции.
и ничего не задвоится
Я не знаю що робити в мене 2 квит немає, в кабінеті платника висить щось але відкрити цей звіт я не можу.
Зато налогова прислала вітання з днем бухгалтера ))
- Valentina
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2147 разів
- Подякували: 2217 разів
Интересно, где Вы увидели в отчёте по ЕСВ Звитна, звитна нова и т.д? Есть початкова, есть скасовуюча и есть додаткова.vuwnevska писав:Раніше було так, але зараз цей звіт перенесли в іншу категорію і при його створенні є звітна, звітна нова і т.д., тут же питання в тому як воно ляже в базі а це вже залежить від людей і техніки, якщо така лажа з квитанціями то може і в інших питаннях таке також може бути.nhbajyjdf писав:Для Люлик. Отправьте ЭТОТ ЖЕ отчет еще раз и сразу получите квитанции.
и ничего не задвоится
Я не знаю що робити в мене 2 квит немає, в кабінеті платника висить щось але відкрити цей звіт я не можу.
Может быть я , не туда смотрю?
- Тюша
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5235 разів
Да, имеено так. Фокусники, блин.Valentina писав:Попробуйте открыть таблицу № 1, и внизу увидите квит № 1 только на табл № 1, так же проделайте и с остальными таблицами.asv писав:якщо перша квитанція прийшла одна на весь пакет, а пишуть. що має бути на кожен додаток, а друга. що прийнято пакет і є реєстрац номер , то це нормально? ще за 12 липня
Просто в закрытом виде видна одна квит № 1 на файл "Перелік таблиць звіту".
Вот и весь фокус.
-
- Знаток
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 6 разів
в Кабинете плательщика при создании отчета ЕСВ можно выбрать ЗВИТНИЙ ДОКУМЕНТ НОВИЙ ЗВИТНИЙ ДОКУМЕНТ и УТОЧНЮЮЧИЙ., в др программах по-моему этого нет...Valentina писав:Интересно, где Вы увидели в отчёте по ЕСВ Звитна, звитна нова и т.д? Есть початкова, есть скасовуюча и есть додаткова.vuwnevska писав:Раніше було так, але зараз цей звіт перенесли в іншу категорію і при його створенні є звітна, звітна нова і т.д., тут же питання в тому як воно ляже в базі а це вже залежить від людей і техніки, якщо така лажа з квитанціями то може і в інших питаннях таке також може бути.nhbajyjdf писав:Для Люлик. Отправьте ЭТОТ ЖЕ отчет еще раз и сразу получите квитанции.
и ничего не задвоится
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 741 раз
- Подякували: 1787 разів
На самом бланке отчете по ЕСВ Вы видели эти позиции?ashly2002 писав:в Кабинете плательщика при создании отчета ЕСВ можно выбрать ЗВИТНИЙ ДОКУМЕНТ НОВИЙ ЗВИТНИЙ ДОКУМЕНТ и УТОЧНЮЮЧИЙ., в др программах по-моему этого нет...Valentina писав:Интересно, где Вы увидели в отчёте по ЕСВ Звитна, звитна нова и т.д? Есть початкова, есть скасовуюча и есть додаткова.vuwnevska писав: Раніше було так, але зараз цей звіт перенесли в іншу категорію і при його створенні є звітна, звітна нова і т.д., тут же питання в тому як воно ляже в базі а це вже залежить від людей і техніки, якщо така лажа з квитанціями то може і в інших питаннях таке також може бути.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 134 рази
- Подякували: 45 разів
В самій формі все по старому а коли створюєте там є вибір звітна, зввітна нова, цей вибір зявився через перенесення звіту в іншу категорію.Valentina писав:Интересно, где Вы увидели в отчёте по ЕСВ Звитна, звитна нова и т.д? Есть початкова, есть скасовуюча и есть додаткова.vuwnevska писав:Раніше було так, але зараз цей звіт перенесли в іншу категорію і при його створенні є звітна, звітна нова і т.д., тут же питання в тому як воно ляже в базі а це вже залежить від людей і техніки, якщо така лажа з квитанціями то може і в інших питаннях таке також може бути.nhbajyjdf писав:Для Люлик. Отправьте ЭТОТ ЖЕ отчет еще раз и сразу получите квитанции.
и ничего не задвоится
-
- Гуру
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 25 разів
весьTina131285 писав:Подскажите, пожалуйста, моя коллега до 19.06. включительно была на б/л по беременности и родам, 21.06. приступила к работе (20.06. выходной). Что указать в графе "кол-во календ. дней в труд. отношениях":весь месяц - 30 дней, или ту часть, когда она официально работала?