Як виправити помилку в звіті з Єдиного внеску ?

Питання по ЄСВ
Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14223 рази
Подякували: 28051 раз

Повідомлення Яков »

Перенесено из удалённой темы:

23 августа 2016 г. 15:55:05
Pimulia писав:ребята как писать заяву?
23 августа 2016 г. 16:32:20
Тюша писав: какой отчет вы собираетесь скасувати?
Давным-давно я писала следующее:
у зв’язку з помилковим повторенням надсилання звітів, а саме «Реєстр отриманих та виданих податкових накладних»
за жовтень місяць 2010р. в електронному вигляді, просить вважати недійсними вищевказані звіти за реєстраційними номерами: 9004978310 від 11.11.2010р.та
9004978581 від 11.11.2010р.
23 августа 2016 г. 16:59:03
Pimulia писав:у меня додаток 4 за май месяц, оказывается в додатке 4 невозможно исправить данные в таблице, по этому приходится отменять отчет вообще
23 августа 2016 г. 17:05:04
Тюша писав:Я вчера отвезла аналогичное письмо на имя начальника ДПИ своего района: ТОВ ",,,,," просить Додаток 4 «Звіт про суми нарахованої заработної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого единого внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування до органів доходів та зборів» за 07.2016 р. від 02.08.2016 р. Реєст. № 9134210689 вважати дійсним, а Додаток 4 за 07.2016 р. від 01.08.2016 р. Реєст. №9133447311 вважати недійсним
23 августа 2016 г. 17:33:03
Pimulia писав:я так понимаю, мне сейчас нужно тогда подать отчет за май новый?
23 августа 2016 г. 17:34:02
Тюша писав:А что вам в пенсионном фонде сказали?
Мне кажется, что у вас есть возможность подать "скасущий" звит.
23 августа 2016 г. 17:36:09
Pimulia писав:в пф ничего толкового не сказали. а как подать скасуючий?
23 августа 2016 г. 17:37:51
Тюша писав:откройте бланк отчета и увидите, что можно "галочку" поставить.
А что значит, что вам ничего толкового не ответили. Ищите человека в фонде, который сможет вам ответить.
23 августа 2016 г. 17:40:57
Pimulia писав:в медке у меня не проставляется галочка на скасуючий, в пф парень сказал, что таблица не корректируется, там чисто техническая ошибка "рядок 5 не равняется суме рядков 5,1 и 5,2" а в рядке 5,2 стоит 0. В главном управлении сказали, чтобы я обращалась в налоговую, а там хамят и чуть ли не маток кроют и переводят стрелки на пф
23 августа 2016 г. 18:01:21
Тюша писав:Позвоните в Медок и там вам все расскажут как сделать "скасовуючу". Надо зайти в дод. 4, не открывая таблицы, нажать правой клавишей мышки на таблицу, которую вы хотите "убить" и "выпадет" меню, где предпоследним будет "Створити скасовуючу".
23 августа 2016 г. 18:36:07
Pimulia писав:в четверг позвоню еще раз в ПФ по поводу скасовуючего и в медок. спасибо!

Зображення

Бухгалтера
УченикУченик

Повідомлення Бухгалтера »

здравствуйте, у нас была начислена компенсация и показана после даты увольнения в 2011 году.как теперь ее правильно снять?? и в каком отчете показать??- в текущем просто с 3 кой или отдельно как-то?

Helga_R
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 76 разів
Подякували: 83 рази

Повідомлення Helga_R »

Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, якщо мені потрібно у звіті за 06/2016 по ЄСВ змінити дані в таблиці 6 по працівнику (не суми), я:
-створюю уточнюючий звіт (Арт звіт) за 06/16 скасовуюча титулка + додаток 6 скасовуючий з даними тільки на цього працівника,
-створюю уточнюючий звіт (Арт звіт) за 06/16 додаткова титулка + додаток 6 початковий з правильними даними на цього працівника.
Відправила.
Скасовуючий пакет пройшов, а у квитанції 1 до додаткового прийшла відповідь: Податковий док.звітності не відповідає формату, затвердженому ... . Звіт з зазначенням типу форми "додаткова" не повинен містити таблиць 1-4 ... Але ж у мене там лише додаток 6 і в титулці це вказано. В кабінеті платника взагалі пакет прийнято, але без додатку.

Що робити? Додзвонитися в ДПА не можу, сьогодні там збій сервера і не реєструє ПН у ЄДРПН.#wall# #wall# #wall#

Ksenia1717
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 30 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення Ksenia1717 »

Доброго дня, виявила помилку за липень. В мене 130 працівників. Чомусь біля деяких рядків (а саме біля тих, які копіювала для відпускних чи лікарняних) не поставила галочку "Наявність трудової книжки". Допоможіть виправити помилку

Helga_R
Оракул
Оракул

Повідомлення Helga_R »

Ksenia1717 писав:Доброго дня, виявила помилку за липень. В мене 130 працівників. Чомусь біля деяких рядків (а саме біля тих, які копіювала для відпускних чи лікарняних) не поставила галочку "Наявність трудової книжки". Допоможіть виправити помилку
У Вас прямо моя помилка, я виправляла, як написала вище, але щось заглючило. Може хтось стикався з цим, допоможіть.#blush#

Ksenia1717
ПрофиПрофи

Може потрібно не додаткову форму, а форма "Початкова"?

Helga_R
Оракул
Оракул

Повідомлення Helga_R »

Ksenia1717 писав:Може потрібно не додаткову форму, а форма "Початкова"?
Пробувала, не проходить.

Ksenia1717
ПрофиПрофи

Helga_R писав:
Пробувала, не проходить.

Така механічна помилка, а стільки проблем. Може хтось стикався, допоможіть

zoltan
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 900 разів
Подякували: 622 рази

Повідомлення zoltan »

Ksenia1717 писав:
Helga_R писав:
Пробувала, не проходить.

Така механічна помилка, а стільки проблем. Може хтось стикався, допоможіть
вам потрібно напевне скасовуюча, бо додаткова це 5 табл корегує

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14223 рази
Подякували: 28051 раз

Повідомлення Яков »

Helga_R писав:Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, якщо мені потрібно у звіті за 06/2016 по ЄСВ змінити дані в таблиці 6 по працівнику (не суми), я:
-створюю уточнюючий звіт (Арт звіт) за 06/16 скасовуюча титулка + додаток 6 скасовуючий з даними тільки на цього працівника,
-створюю уточнюючий звіт (Арт звіт) за 06/16 додаткова титулка + додаток 6 початковий з правильними даними на цього працівника.
Відправила.
Скасовуючий пакет пройшов, а у квитанції 1 до додаткового прийшла відповідь: Податковий док.звітності не відповідає формату, затвердженому ... . Звіт з зазначенням типу форми "додаткова" не повинен містити таблиць 1-4 ... Але ж у мене там лише додаток 6 і в титулці це вказано. В кабінеті платника взагалі пакет прийнято, але без додатку.

Що робити? Додзвонитися в ДПА не можу, сьогодні там збій сервера і не реєструє ПН у ЄДРПН.#wall# #wall# #wall#
Вы сделали неправильно.
Вам надо было создать один отчёт:
"скасовуюча" титулка + таблиця 6 "скасовуюча" з даними тільки на цього працівника + таблиця 6 "початкова" з даними тільки на цього працівника.
В случае выявления страхователем в Отчете по окончании отчетного периода ошибки в реквизитах (кроме сумм), касающейся страхователя или застрахованного лица, подаются отменяющие документы, то есть страхователь должен сформировать и подать отчет за предыдущий период, содержащий: перечень таблиц отчета, соответствующую таблицу с указанием типа формы "скасовуюча" со сведениями, которые были ошибочны, на одно или нескольких застрахованных лиц и соответствующую таблицу с указанием типа формы "початкова" с указанными правильными сведениями на одно или нескольких застрахованных лиц, при этом таблица 6 приложения 4 к данному Порядку должна содержать данные относительно каждого застрахованного лица отдельно.
Отчет, сформированный для исправления ошибок за предыдущие отчетные периоды, не должен содержать таблиц 1 - 4 приложения 4 к данному Порядку. При этом внесение изменений в суммы начисленной заработной платы или дохода и в связи с этим в начисленные суммы единого взноса за отчетный месяц при формировании и представлении отменяющих документов не допускается.
А Вы ошибочно создали два отдельных отчёта.
Теперь надо исправлять и ошибку, допущенную изначально, и ошибку, которую Вы допустили, неправильно исправляя предыдущую ошибку
Зображення

Закрито

Повернутись до “Єдиний соціальний внесок”