Я только сегодня исправляла(в отчете за сентябрь не указала дату увольнения). Благодаря подсказкам форумчан. Делаю в Медке - сначала отчет за октябрь,потом на основании сданного отчета за сентябрь - нажать правой кнопкой мишки на таблицу там есть "створити додаткову."Делаете титульный лист и табл.5 додаткова
тобто, в вас взагалі не мало бути людини в табл.5?
именно !
з ЗІР
Згідно з абзацом першим п. 4 розд. V до Порядку N 435 якщо в таблиці 5 "Відомості про трудові відносини осіб" додатка 4 до Порядку N 435 страхувальник не зазначив будь-якої дії щодо застрахованої особи з тих, що передбачені п. 8 розд. IV Порядку N 435 (укладення або розірвання трудового договору із застрахованою особою, яка працевлаштована на нове робоче місце; надання особі відпустки по догляду за дитиною від трирічного віку до досягнення нею шестирічного віку тощо), він подає Звіт за попередній період, який містить: титульний аркуш (перелік таблиць Звіту) з позначкою "додаткова" та таблицю 5 зі статусом "додаткова", яка містить дані на цю застраховану особу. Звіт з позначкою "додаткова" не повинен містити таблиць 1 - 4 додатка 4 до цього Порядку.
Аналогічно подається таблиця 7 "Наявність підстав для обліку стажу окремим категоріям осіб відповідно до законодавства" додатка 4 до Порядку N 435 (абзац другий п. 4 розд. V Порядку N 435). Якщо потрібно повністю скасувати відомості, зазначені в таблицях 5 та 7 додатка 4 до Порядку N 435, подаються тільки скасовуючі документи щодо виявлених недостовірних відомостей про застраховану особу (абзац третій п. 2 розд. V Порядку N 435).
У разі якщо страхувальник подає за один і той самий звітний період таблиці зі статусами "скасовуюча" та "додаткова", вони подаються з окремими титульними аркушами (як два окремих Звіти) (п. 6 розд V Порядку N 435).
Александр240791 писав:Добрый день. Подскажите, пожалуйста, как правильно... Человек с 01.09 в отпуске по 24.09. выплатили отпускные 27.08. В какой отчет по ЕСВ должны попасть данные отпускные..в август или сентябрь? Буду очень благодарен..
У меня такая же ситуация, показывала в августе.
Я бы показала в сентябре....#sigh#
В данном случае возможны 2 варианта:
1. Вся сумма отпускных начисляется в том месяце, в котором работник уходит в отпуск.
2. Отпускные начисляются в месяце, на который приходится отпуск.
Выбранный вариант начисления влияет на порядок отражения в отчете ЕСВ.
Я бы выбрала 2-й вариант, т.е. начисление отпускных - в сентябре и отражение в сентябрьском отчете.
svitlass
Сделал я по Вашим рекомендациям и вот что выскочило
Первая квитанция гласит:
Звіт "Додаток 4 Звіт про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соці" за період: Липень,2015 р.
Невідповідний формат даних в полі "номер облікової картки ЗО".
Заповніть коректно електронний документ/звіт і надішліть повторно до центру обробки електронних звітів Державної фіскальної служби України.
Делал всё так, как и оговаривалось: початкову оставил пустой (просто пустая таблица), а в скасовуючей вбил человека с датой прибытия.
Если удаляешь "початкову", то и весь отчет автоматически удаляется.....
Max_818 писав:svitlass
Первая квитанция гласит:
Звіт "Додаток 4 Звіт про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соці" за період: Липень,2015 р.
Заповніть коректно електронний документ/звіт і надішліть повторно до центру обробки електронних звітів Державної фіскальної служби України.
Делал всё так, как и оговаривалось: початкову оставил пустой (просто пустая таблица), а в скасовуючей вбил человека с датой прибытия.
початкова видаляється окремо, згідно вашого знімку скасовуюча не заповнена(нема галочки), спробуйте ще раз
Max_818 писав:svitlass
Первая квитанция гласит:
початкова видаляється окремо, згідно вашого знімку скасовуюча не заповнена(нема галочки), спробуйте ще раз
зробила в се6е.
на основі поданої табл 5 створила скасовуючу. автом створилася початкова і скасовуюча.
в скасовуючу вручну внесла необхідний запис.
початкову видалила без проблем
Титулка має табл 5 стор 1 запис 1
пройшло всі перевірки, підпис , залишилось тільки відправити
пробуйте