1- й отчет отправила 19, пришла только 1 -я квитанция. Вчера отправила повторно отчет и по нему пришла 2-я квитанция:
Пакет не прийнято.{09]
Виявлені помилки:
Код помилки 09
Дата початку завантаження файлу: 21.07.2016 01:35:18
Файл:
Дата реєстрації звіту в Реєстрі застрахованих осіб: 21.07.2016 01:35:18
Номер реєстрації звіту в Реєстрі застрахованих осіб: 736333
Місяць: 06 Рік: 2016
ЄДРПОУ/РНОККПП:
Результат обробки: відомості зі звітності страхувальника не внесено до Реєстру застрахованих осіб. Виправте помилки та надішліть повторно електронний документ.
Попередження Таблиця 6 тип форми "початкова" рядок 220. не зазначено по батькові застрахованої особи в полі "По батькові". Вкажіть, будь-ласка, по батькові застрахованої особи
Попередження Таблиця 6 тип форми "початкова" рядок 850. _ не зазначено по батькові застрахованої особи в полі "По батькові". Вкажіть, будь-ласка, по батькові застрахованої особи
Попередження Таблиця 6 тип форми "початкова" рядок 851. _ не зазначено по батькові застрахованої особи в полі "По батькові". Вкажіть, будь-ласка, по батькові застрахованої особи
Помилка Увага! Звіт заборонено завантажувати, оскільки в підсистемі ЄСВ є чинний звіт без помилок поданий до закінчення граничного строку подачі звітів. Згідно правил формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску страхувальник має право повторно сформувати та подати звіт до закінчення терміну подання цього звіту. Чинним вважається останній електронний або паперовий звіт поданий страхувальником до закінчення терміну подання звітності
Державна фіскальна служба України
Дозвонится не реально.Подскажите пожалуйста телефон отдела персонификации Шевченковского района г Киева.
Заранее спасибо
«Додаток 4 по Єдиному внеску для роботодавців»
Дозвонилась в ПФ, сказали отчет принят, все хорошо! Ура!!!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2057 разів
- Подякували: 611 разів
Отчет отнесла в налоговую на флешке и на бумаге 15 июля. Отчета в ПФ сегодня нет! В отделе приема отчетности ГФС мой отчет видят, в базу загружен нормально. В налоговой посылают в ПФ, в ПФ посылают в налоговую))) Класс! Ничего делать не буду, пошли в сад! Посмотрим, наваяют штраф или нет.
Anna02 писав:1- й отчет отправила 19, пришла только 1 -я квитанция. Вчера отправила повторно отчет и по нему пришла 2-я квитанция:
Пакет не прийнято.{09]
Виявлені помилки:
Код помилки 09
Дата початку завантаження файлу: 21.07.2016 01:35:18
Файл:
Дата реєстрації звіту в Реєстрі застрахованих осіб: 21.07.2016 01:35:18
Номер реєстрації звіту в Реєстрі застрахованих осіб: 736333
Місяць: 06 Рік: 2016
ЄДРПОУ/РНОККПП:
Результат обробки: відомості зі звітності страхувальника не внесено до Реєстру застрахованих осіб. Виправте помилки та надішліть повторно електронний документ.
Попередження Таблиця 6 тип форми "початкова" рядок 220. не зазначено по батькові застрахованої особи в полі "По батькові". Вкажіть, будь-ласка, по батькові застрахованої особи
Попередження Таблиця 6 тип форми "початкова" рядок 850. _ не зазначено по батькові застрахованої особи в полі "По батькові". Вкажіть, будь-ласка, по батькові застрахованої особи
Попередження Таблиця 6 тип форми "початкова" рядок 851. _ не зазначено по батькові застрахованої особи в полі "По батькові". Вкажіть, будь-ласка, по батькові застрахованої особи
Помилка Увага! Звіт заборонено завантажувати, оскільки в підсистемі ЄСВ є чинний звіт без помилок поданий до закінчення граничного строку подачі звітів. Згідно правил формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску страхувальник має право повторно сформувати та подати звіт до закінчення терміну подання цього звіту. Чинним вважається останній електронний або паперовий звіт поданий страхувальником до закінчення терміну подання звітності
Державна фіскальна служба України
Дозвонится не реально.Подскажите пожалуйста телефон отдела персонификации Шевченковского района г Киева.
Заранее спасибо
489 92 51, 464 73 57, 413 86 60 Звонила долго, но дозвонилась по первому телефону.
-
- Гуру
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 25 разів
вообще не понимаю, чего вы паритесь, вам на бумажке штампик поставили? Поставили. Все, вы свои обязательства выполнили, дальше пусть ПФУ с ДФС сами разбираються, кто, что и куда заносилblize писав:Отчет отнесла в налоговую на флешке и на бумаге 15 июля. Отчета в ПФ сегодня нет! В отделе приема отчетности ГФС говорят, мой отчет в базу загружен. В налоговой посылают в ПФ, в ПФ посылают в налоговую))) Класс! Ничего делать не буду, пошли в сад! Посмотрим, наваяют штраф или нет.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2057 разів
- Подякували: 611 разів
Как показывает практика, штампик ничего не дает. У меня уже был прецедент(Наталія Віннікова писав:вообще не понимаю, чего вы паритесь, вам на бумажке штампик поставили? Поставили. Все, вы свои обязательства выполнили, дальше пусть ПФУ с ДФС сами разбираються, кто, что и куда заносилblize писав:Отчет отнесла в налоговую на флешке и на бумаге 15 июля. Отчета в ПФ сегодня нет! В отделе приема отчетности ГФС говорят, мой отчет в базу загружен. В налоговой посылают в ПФ, в ПФ посылают в налоговую))) Класс! Ничего делать не буду, пошли в сад! Посмотрим, наваяют штраф или нет.
Но в данном конкретном случае из принципа делать ничего не буду.
-
- Знаток
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Только, что дозвонилась по 413-86-60 - отчет принят #yahoo# . О судьбе 2-й квитанции ничего незнают(((Flory писав:
489 92 51, 464 73 57, 413 86 60 Звонила долго, но дозвонилась по первому телефону.
Как они достали
-
- Гуру
- Дякував (ла): 48 разів
- Подякували: 5 разів
Подскажите, пожалуйста, как зарегистрироваться в ел. кабинете. Ключи сгенирировала. Просит сертификаты-я их подтягиваю, но кабинет при регистрации их не видит...#g_cray2#marinesko писав:Доброе утро!
в электронном кабинете уже есть начисления вчерашним числом.