мені здається що за грудень ще треба буд здавати і доплачувати виноградарство, уже за січень 2015р. буде акцизний. мене цікавить з чого і коли ми будемо його платити???Ан-ия писав:IRYNA11 писав:Виправте мене якщо я помиляюсь, це стосується тютюну, алкоголю ні???IRYNA11 писав:Доброго всім вечора, можливо хтось по трошки розбирав уже новорічні закони???
Ось що мене дуже зацікавило:
14.1.106. максимальні роздрібні ціни - ціни, встановлені на підакцизні товари (продукцію з урахуванням усіх видів податків (зборів). Акцизний податок з реалізованих суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів не включається до максимальної роздрібної ціни.
Максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію) встановлюються виробниками або імпортерами товарів (продукції) шляхом декларування таких цін у порядку, встановленому цим Кодексом. Продаж суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, на які встановлюються максимальні роздрібні ціни, не може здійснюватися за цінами вищими за максимальні роздрібні ціни збільшеними на суму акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизних товарів.
Можливо хто компетентний в цьому запитанні, допоможіть розібратись.
Я ФОП загальник, займаюсь роздрібною торгівлею підакцизом, за мінімальні продажні роздрібні ціни на алкоголь знаю (ідентифікатив), а ось за це вперше чую. Підкажіть кого це стосується і взагалі для чого це?????
Наперед дякую за відповідь!!!
меня тоже этот вопрос волнует.как я поняла , мы раньше платили хмелярство 1,5 % с продаж-теперь его отменили и вели этот акцизний.Только его устонавливает ваша налоговая по месту регистрации от 2-5 %.Выйду на роботу буду звонить и узнавать в налоговую.
а от замаксимальні ціни це напевне стосується тільки сигарет, я так думаю??? Бо за алкоголь я знаю тільки за мінімальні оптово - роздрібні ціни, можливо я помиляюся, виправте мене, буду дуже вдячна!!!!