Грядуть нові реформи

Обговорюємо законопроекти та інші новини
Люлик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3428 разів
Подякували: 2781 раз

Повідомлення Люлик »

Natalenna писав: Хах, мої теж реорганізують. І як то мене зачепить? Мені здається, що просто перекинуть п-ва і все.
думаю, что зацепить и изменением р/с....

Елена_П
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 800 разів
Подякували: 3799 разів

Повідомлення Елена_П »

Хех) А у нас так вообще все налоговые города в одну объединили и переименовали! Чудаки...

novichok
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 890 разів

Повідомлення novichok »

ArinaArina писав:
Popen писав:
-Latka- писав: Меня больше интересует где все эти уволенные инспектора работать будут?
А меня более интересует то, что по Харькову реорганизовали две ГНИ (имею к ним отношение)... Например, наш Московский р-н - кажется, самый большой городской р-н в Украине. Население ~500тыс. И Московкую, блин, и реорганизуют!#wall#
А созданная Східна Вас не удивляет? = нынешние Основянская+Индустриальная. Там и так по 2 района объединено, а теперь 4 района в одной налоговой.
Одна надежда: может у них теперь работы на душу населения больше станет, некогда будет ерундой заниматься типа идиотские запросы строчить.
А меня задели все реорганизации и вопрос: с какого числа они именно объединятся, на какие счета ( в связи с изменением название и кодов соответственно?) платить, отчеты по концу года предприниматели? Может и рано кипешуем, но утром встал и вопрос: а как там наш законодатель? С той ноги встал или промахнулся?#g_cray2#

Елена_П
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Елена_П »

novichok писав:
ArinaArina писав:
Popen писав: А меня более интересует то, что по Харькову реорганизовали две ГНИ (имею к ним отношение)... Например, наш Московский р-н - кажется, самый большой городской р-н в Украине. Население ~500тыс. И Московкую, блин, и реорганизуют!#wall#
А созданная Східна Вас не удивляет? = нынешние Основянская+Индустриальная. Там и так по 2 района объединено, а теперь 4 района в одной налоговой.
Одна надежда: может у них теперь работы на душу населения больше станет, некогда будет ерундой заниматься типа идиотские запросы строчить.
А меня задели все реорганизации и вопрос: с какого числа они именно объединятся, на какие счета ( в связи с изменением название и кодов соответственно?) платить, отчеты по концу года предприниматели? Может и рано кипешуем, но утром встал и вопрос: а как там наш законодатель? С той ноги встал или промахнулся?#g_cray2#
У них не ноги, у них щупальца(((

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Люлик писав:
Natalenna писав: Хах, мої теж реорганізують. І як то мене зачепить? Мені здається, що просто перекинуть п-ва і все.
думаю, что зацепить и изменением р/с....
хіба то перший раз???
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

fin_o
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 796 разів
Подякували: 699 разів

Повідомлення fin_o »

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ яка КОЛІЗІЯ ВИЙШЛА.

Внесли зміни в ПКУ

Податковий кодекс України
N 2755-VI, 02.12.2010, Кодекс України, Верховна Рада України

14.1.138. основні засоби - матеріальні активи, у тому числі запаси корисних копалин наданих у користування ділянок надр (крім вартості землі, незавершених капітальних інвестицій, автомобільних доріг загального користування, бібліотечних і архівних фондів, матеріальних активів, вартість яких не перевищує 6000 гривень, невиробничих основних засобів і нематеріальних активів), що призначаються платником податку для використання у господарській діяльності платника податку, вартість яких перевищує 6000 гривень і поступово зменшується у зв'язку з фізичним або моральним зносом та очікуваний строк корисного використання (експлуатації) яких з дати введення в експлуатацію становить понад один рік (або операційний цикл, якщо він довший за рік);

( Підпункт 14.1.138 пункту 14.1 статті 14 із змінами, внесеними згідно із Законом № 655-VIII від 17.07.2015 )

А амортизацію по ОС групи 4 залишили 2500 ???????

Податковий кодекс України
N 2755-VI, 02.12.2010, Кодекс України, Верховна Рада України

138.3.3. Мінімально допустимі строки амортизації основних засобів та інших необоротних активів:

група 4 - машини та обладнання
З них:
електронно-обчислювальні машини, інші машини для автоматичного оброблення інформації, пов’язані з ними засоби зчитування або друку інформації, пов’язані з ними комп’ютерні програми (крім програм, витрати на придбання яких визнаються роялті, та/або програм, які визнаються нематеріальним активом), інші інформаційні системи, комутатори, маршрутизатори, модулі, модеми, джерела безперебійного живлення та засоби їх підключення до телекомунікаційних мереж, телефони (в тому числі стільникові), мікрофони і рації, вартість яких перевищує 2500 гривень

Елена_П
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Елена_П »

Обнародован проект закона об эл. администрировании акцизного налога http://www.interbuh.com.ua/ru/documents/onenews/81715

MilaA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1752 рази
Подякували: 2670 разів

Повідомлення MilaA »

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14223 рази
Подякували: 28051 раз

Повідомлення Яков »