Кет111 писав:Добое утро. Помогите. Может у кого то возникала такая проблема. Регистрирую НН через Демо Медок-онлайн. Приходит квит№1, что Прийнято, но в странном виде, не номера , не даты документа, не регистр. номера. Может я что-то не настроила. Вот моя квитанция.
Підписи: електронна печатка 39292197 Державна фіскальна служба України. ОТРИМАНО
Імя файлу: 26510037515378J1201007100000000210120152651.XML
Текст:
Підприємство:
Документ: J1201007Податкова накладна № від
Файл:
Документ доставлено до центрального рівня Державної податкової служби України
20012015 в
16:51:55
ДОКУМЕНТ ПРИЙНЯТО.
Відправник: Єдине вікно подання електронної звітності 'ДФС України', версія 2.2.5.19
Такое раньше было и в лицензионном Медке. Потом поправили и печатает как надо. И номер, и дату, и название контрагента.
Медок лицензионный. Со вчерашнего дня стал получать налоговые накладные, которые выписывает Эпицентр ДРУГОМУ, т.е. не моему предприятию. Как такое может быть и куда обращаться в медок (дозвониться туда не возможно) или куда-то еще? Этот ЕРНН это чей сервер? Кто его обслуживает?
Весна писав:подскажите пожалуйста есть ли в медке лицензии возможность сдать следующие отчеты в статистику:
1- підприємство коротка
1П-НПП (річна) Звіт про виробництво промислової продукції
1-ІКТ Використання інформаційно-комунікаційних технологій на підприємствах
ІНН Обстеження інноваційної діяльності підприємства за період 2012-2014 рр.
Подскажите, пожалуйста, не могу зарегистрироваться в медок онлайн. При входе в систему по ссылке http://medoc-ua.com.ua/User/Login появляется окно
Сертифікати не виявлені
tick Встановіть флешку або компакт-диск з сертіфікатами
tick Налаштуйте криптопровайдер на носій з сертифікатами та ключами.
Для цього натисніть правою клавішею миші по піктограмі криптопровайдера
та оберіть опцію "Каталог з сертифікатами...".
У вікні оберіть потрібну папку.
"Посібник користувача" з детальною інструкцією можна скачати за посиланням
tick Після встановлення оновіть сторінку
tick