1С 8.2 та перенос залишків по ОЗ

Продукти компанії 1С
ssslawik
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення ssslawik »

Доброго дня, підкажіть по такому питанню:
переношу залишки по основним засобам. є такі об'єкти, амортизація яких відноситься на 23 рахунок, але проблема в тому, що коли обираю створений в довіднику "способы отражения расходов по амортизации" новий об'єкт і вказую 23 рахунок, то в ньому не можна обрати статтю "налоговое назначение", і через це документ введення залишків не проводиться. підкажіть, що я роблю неправильно?
конфігурація - бухгалтерія 1.2.8.1

capitoshko
Гений
Гений
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 52 рази

Повідомлення capitoshko »

податкове призначення - це не стаття

ssslawik
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення ssslawik »

ну мені пише "Не заполнено налоговое назначение амортизации (Способ отражения: "Виробнича амортизація", строка № 1)" - і так по всім об'єктам, які мають відноситись на 23 рахунок
по іншим рахункам (91,92...) це призначення можна обрати ("госп.діяльність" наприклад)

УкрСофт
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 34 рази

Повідомлення УкрСофт »

ssslawik писав:ну мені пише "Не заполнено налоговое назначение амортизации (Способ отражения: "Виробнича амортизація", строка № 1)" - і так по всім об'єктам, які мають відноситись на 23 рахунок
по іншим рахункам (91,92...) це призначення можна обрати ("госп.діяльність" наприклад)
Сорри! #blush#
Прошу прощения, что-то я совсем замудрилась...
Добавте в способы отражения расходов по амортизации (сч.231) Обязательно аналитику Номенклатурная группа- в ней есть налоговое назначение и тогда д-ты по ОС проведутся.

Jannaya
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 9 разів

Повідомлення Jannaya »

УкрСофт писав:
ssslawik писав:ну мені пише "Не заполнено налоговое назначение амортизации (Способ отражения: "Виробнича амортизація", строка № 1)" - і так по всім об'єктам, які мають відноситись на 23 рахунок
Сорри! #blush#
Прошу прощения, что-то я совсем замудрилась...
Добавте в способы отражения расходов по амортизации (сч.231) Обязательно аналитику Номенклатурная группа- в ней есть налоговое назначение и тогда д-ты по ОС проведутся.
Добрый день. Прошу прощения если мой вопрос не корректен: Вид аналитики у меня выбраны "Номенклатурные группы", а в поле Аналитика какую же мне выбрать номенклатурную группу, если у меня их 15 штук, а основные средства используются при производстве всех видов работ. Занимаемся выполнением строительных работ и оказанием услуг по ремонту объектов строительства.

Благодарю.#smile3#

Відповісти

Повернутись до “Продукти компанії 1С”