У меня 1С:Підприємство 8.2 (8.2.16.362), конф. 1.2.12.2.
Хочу воспользоваться обработкой "Формирование налоговых накладных" и ничего не получается.
Устанавливаю период, выбираю вид -расчеты, делаю отбор по Контрагентам, даю команду : "заполнить", перехожу на закладку "Данные" - всё заполнено, нажимаю "Сформировать" и... ничего.. получаю уведомление "накладные не сформировались". Перепробовала все варианты#wall#
Почему ??? Что делаю не так? Кто-то пользуется этой функцией? У Вас получается?
Формирование налоговых накладных в 1С 8.2
-
- Ученик
- Дякував (ла): 1 раз
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
я формую ПН так:
розношу по певну дату усі докумерти, розхідні і банк, тобто те, по чому може формувтаися ПН. формую рахунок 6432 за один день, який потрібно. По кредиту видно ПЗ, на які не сформовано ПН. Якщо це по кредиту 64 - то була первинною оплата, якщо по 702 - первинним було відвантаження ( при умові правильного рознесення і виставлення усіх параметрів). Тоді йду на журнал Банк, вибираю доручення, по яких виникло ПЗ, права клавіша миші - ввести на основании - налоговая накладная. Вискакує таблиця, у нижній таблиці вибираю добавить тоді на три крапочки і випидпє перелік документів. Вибираю платежное поручение исходящее і заполнить. Питає чи сформировать, так і заповнюється ПН. . Аналогічно по ВН. тоді формую 6432 ще раз. Якщо ПН сформовані вірно - кредиту по 6432 не буде.
Можливо є інший варіант, якась групова обробка, у мене ПН не величезна кількість, то я волію по одній, зате кожну побачу і пощупаю.
розношу по певну дату усі докумерти, розхідні і банк, тобто те, по чому може формувтаися ПН. формую рахунок 6432 за один день, який потрібно. По кредиту видно ПЗ, на які не сформовано ПН. Якщо це по кредиту 64 - то була первинною оплата, якщо по 702 - первинним було відвантаження ( при умові правильного рознесення і виставлення усіх параметрів). Тоді йду на журнал Банк, вибираю доручення, по яких виникло ПЗ, права клавіша миші - ввести на основании - налоговая накладная. Вискакує таблиця, у нижній таблиці вибираю добавить тоді на три крапочки і випидпє перелік документів. Вибираю платежное поручение исходящее і заполнить. Питає чи сформировать, так і заповнюється ПН. . Аналогічно по ВН. тоді формую 6432 ще раз. Якщо ПН сформовані вірно - кредиту по 6432 не буде.
Можливо є інший варіант, якась групова обробка, у мене ПН не величезна кількість, то я волію по одній, зате кожну побачу і пощупаю.
-
- Ученик
- Дякував (ла): 1 раз
оляля
Дякую, але в мене їх близько 600 шт. Терміни підтискають...
Є в 1С 8.2. форма обробки документів "Формування податкових накладних" і в мене вона чомусь не працює. А мала би. В інших працює.
Тому думаю, що якась "крапка" не поставлена в установках, чи ще десь. Але де?
В 1С 8.2 працюємо не так давно та хотілося б використовувати на всі 100% і не формувати додаткові допоміжні таблиці з формулами в Екселі.
Невже ніхто не користується "Формуванням податкових накладних"???
Є в 1С 8.2. форма обробки документів "Формування податкових накладних" і в мене вона чомусь не працює. А мала би. В інших працює.
В 1С 8.2 працюємо не так давно та хотілося б використовувати на всі 100% і не формувати додаткові допоміжні таблиці з формулами в Екселі.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
пробывала, но тоже не получилось. Заполняю пока как Оляsfera_2000 писав:оляля
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
просто як ввріант, вдома 1с немаю превірити не можу.запускаэре обробку,в верхній частині контрагенти на які не виписно пн.в нижній -рлбіть як я описала.контрагент -до нього документ на основі якого виписуэмо пн.так заповнюэте ітоді сформировать. чому так думаю:я привязуюсь до клнкретного документу, тому в мене і формуэться одна пн. спробуйте. відпишіться будь ласка,цікаво,а може і в мене кількіст збільшится, а я вже буду готова#g_haha#