Табель рабочего времени в 1с Бухгалтерия 8.
Существует ли в 1с 8 Бухгалтерия возможность вести табель рабочего времени?
- Ребекка
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
есть только бланк, я распечатываю и заполняю вручную. может в 1с.Зарплата и есть, а у меня 1с.Предприятие без расширенной зарплаты, больничные вручную, отпускные тоже.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1103 рази
- Подякували: 2360 разів
А я заполняю вручную в самой программе, а потом распечатываю... Там есть кнопочка "только просмотр". Надо её отжать и можно работать в бланке, как в Word...
Видел обработку на инфостартеgorakh писав:Существует ли в 1с 8 Бухгалтерия возможность вести табель рабочего времени?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
що таке УТП? #blush#оляля писав:в УТП точно є, гарно заповнюється
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
я из в 1с бухгалтерия для украины сохраняю в екселе и там редактирую. А вот на предыдущей работе в зарплате и кадры печатался табель отлично, со всеми отпусками и больничними
Доброго дня усім!!!! Програма 1С 8.2 УТП, з цього місяця є внутрішній сумісник , роблю табель за першу половину місяця в табелі дня роботи проставляє а коли хочу роздрукувати сам бланк там працівник є лише один раз по основному місцю роботи а сумісництво не показується, що можна зробити в цьому випадку????
Коли роблю нарахування зарплати то стрічка по суміснику є а от зарплату розраховувала вручну і внески всі, в документі зарплата до виплати все стає нормально!
Працівник на пів.ставки на одній посаді і на півставки на іншій
Коли роблю нарахування зарплати то стрічка по суміснику є а от зарплату розраховувала вручну і внески всі, в документі зарплата до виплати все стає нормально!
#help#ландыш писав:Доброго дня усім!!!! Програма 1С 8.2 УТП, з цього місяця є внутрішній сумісник , роблю табель за першу половину місяця в табелі дня роботи проставляє а коли хочу роздрукувати сам бланк там працівник є лише один раз по основному місцю роботи а сумісництво не показується, що можна зробити в цьому випадку????