УРА !!!!
Вийшло!!!!!
Біля оренди поставила (ЗВ.5) Утримання, експлуатація та ремонт осн. засобів, інших необ. активів і пішло))))
А прямих матеріальних в мене взагалі не мало бути - "засунула" їх в Себест. реализов. произв. запасов і все стало ОК, чого і всім бажаю!!!
Розподіл загальновиробничих витрат (91 рах) у 1С7.7.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 50 разів
- Подякували: 240 разів
Так Вы до этого не проверяли что у Вас там стоит? Интересно, у остальных тоже из-за этого не попадает...zapit писав:УРА !!!!
Вийшло!!!!!
Біля оренди поставила (ЗВ.5) Утримання, експлуатація та ремонт осн. засобів, інших необ. активів і пішло))))
А прямих матеріальних в мене взагалі не мало бути - "засунула" їх в Себест. реализов. произв. запасов і все стало ОК, чого і всім бажаю!!!
Кому нужен сервер или место на сервере с круглосуточным доступом и набором бухгалтерских программ (1С, Медок, Соната) - пишите в личку.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 94 рази
- Подякували: 3 рази
Я дивилась що там стоїть, звичайно.... там стояли статті, які не входять в кліточку Собівартість придбаних, виготовлених та реалізованих товарів (робіт, послуг), коли її розкрити. Зараз важко згадати, що я тоді там поставила....враження правильно все було, а не працювало.
Тепер цікавить питання: понаставляла біля видів витрат вид статті податкової декларації ".". Цей вид статті податкової декларації я ж сама і створила. Як тепер ці "крапочки " повидаляти???
Тепер цікавить питання: понаставляла біля видів витрат вид статті податкової декларації ".". Цей вид статті податкової декларації я ж сама і створила. Як тепер ці "крапочки " повидаляти???
-
- Высший разум
Если я Вас правильно понял, тогда войдите в сам элемент "Вид затрат", станьте в то поле, где Вы выбирали статью налоговой декларации и нажмите комбинацию клавишь Shift+F4 (в смысле обе одновременно)zapit писав:Я дивилась що там стоїть, звичайно.... там стояли статті, які не входять в кліточку Собівартість придбаних, виготовлених та реалізованих товарів (робіт, послуг), коли її розкрити. Зараз важко згадати, що я тоді там поставила....враження правильно все було, а не працювало.
Кому нужен сервер или место на сервере с круглосуточным доступом и набором бухгалтерских программ (1С, Медок, Соната) - пишите в личку.
-
- Высший разум
Прошу прощения, не правильно написал, Shift+F4zapit писав:Так зробила -зразу програма запитала, чи я дійсно хочу вийти з програми
-
- Высший разум
Наверное не в тот момент нажимаете. Открываете справочник "Виды затрат", щёлкаете мышкой два раза на какой-то строке - открывается элемент справочника. Один раз щёлкаете в поле, где указана статья нал. декларации... Затем левой рукой нажимаете и держите Shift, а правой в этот момент щелкаете F4. Поле со статьей декларации должно стать пустым.zapit писав:Ви знаєте, чомусь на таку комбінацію в мене програма взагалі не реагує, пробувала і з ліва Shift натискати, і з права - реакції нуль
-
- Оракул
- Дякував (ла): 94 рази
- Подякували: 3 рази
Доброго дня!!!
Допоможіть будь-ласка зробити так, щоб нормально заповнювалася Декларація з податку на прибуток підприємства.
Займаємосяч виробництвом.
Собівартість виготовленої та реалізованої з 901 рахунку переходить в графу Декларації під назвою "Собівартість придбаних (иготовлених) та реалізованих товарів (робіт, послуг), АЛЕ коли відкрити у Декларації цю графу, цифра з 901 рахунку стоїть в розшифровці Дебетовые обороты субконто "Себест. реализов. произв. запасов" (вид субконто: Виды затрат), а не у Дебетовые обороты субконто "Себест. реализов. продукции" (вид субконто: Виды затрат).
Допоможіть будь-ласка!!!!
Допоможіть будь-ласка зробити так, щоб нормально заповнювалася Декларація з податку на прибуток підприємства.
Займаємосяч виробництвом.
Собівартість виготовленої та реалізованої з 901 рахунку переходить в графу Декларації під назвою "Собівартість придбаних (иготовлених) та реалізованих товарів (робіт, послуг), АЛЕ коли відкрити у Декларації цю графу, цифра з 901 рахунку стоїть в розшифровці Дебетовые обороты субконто "Себест. реализов. произв. запасов" (вид субконто: Виды затрат), а не у Дебетовые обороты субконто "Себест. реализов. продукции" (вид субконто: Виды затрат).
Допоможіть будь-ласка!!!!