Вопросы по программе 1С:8 (Срочные)

Продукти компанії 1С
moneta80
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 15 разів

Повідомлення moneta80 »

ЗУП 8,2 после обновления программы не считает правильно индексацию, а у вас?? проверила по калькулятору не совпадает с ЗУП, все дело в пороге 103% я так думаю

yarli
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 88 разів
Подякували: 35 разів

Повідомлення yarli »

В сальдо на счетах 6441 и 6431 в конце года вылезли копейки. (если были частичные оплаты или отгрузки). Есть ли документ, которым их можно убрать, как это было в 7,7?? Или все делать вручную??

Buh_Muh
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення Buh_Muh »

moneta80 писав:ЗУП 8,2 после обновления программы не считает правильно индексацию, а у вас?? проверила по калькулятору не совпадает с ЗУП, все дело в пороге 103% я так думаю
А в мене в УТП взагалі не нараховується фіксована індексація за січень 2016. На 1.2.35.1 оновленні. Відгукніться, може хтось уже нараховував?

Buh_Muh
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Buh_Muh »

Buh_Muh писав:
moneta80 писав:ЗУП 8,2 после обновления программы не считает правильно индексацию, а у вас?? проверила по калькулятору не совпадает с ЗУП, все дело в пороге 103% я так думаю
А в мене в УТП взагалі не нараховується фіксована індексація за січень 2016. На 1.2.35.1 оновленні. Відгукніться, може хтось уже нараховував?
Все, вже сама розібралась#g_dance#

Alevvik
УченикУченик
Дякував (ла): 9 разів

Повідомлення Alevvik »

Подскажите, пожалуйста, по 28 счету некоторые суммы не попадают в ПО. 1С 8 BРUkr_1.2.34.3.
Что возможно сделать?

Buh_Muh
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Buh_Muh »

Alevvik писав:Подскажите, пожалуйста, по 28 счету некоторые суммы не попадают в ПО. 1С 8 BРUkr_1.2.34.3.
Что возможно сделать?
Перегляньте доповнення до опису (Сервіс-Доповнення до опису) до 33 релізу. На скільки я зрозуміла, то реквізит "Сума ПО" по 28 рах. не використовується і в проводках ця сума та інші невикористовувані податкові реквізити виділені сірим кольором і кутовими дужками <>. Щоб їх очистити необхідно запустити обробку "Очистка неиспользуемых реквизитов в проводках".

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

Buh_Muh писав:
Alevvik писав:Подскажите, пожалуйста, по 28 счету некоторые суммы не попадают в ПО. 1С 8 BРUkr_1.2.34.3.
Что возможно сделать?
Перегляньте доповнення до опису (Сервіс-Доповнення до опису) до 33 релізу. На скільки я зрозуміла, то реквізит "Сума ПО" по 28 рах. не використовується і в проводках ця сума та інші невикористовувані податкові реквізити виділені сірим кольором і кутовими дужками <>. Щоб їх очистити необхідно запустити обробку "Очистка неиспользуемых реквизитов в проводках".
уточню, Довідка-доповнення до опису, або сервіс-службові-очищення в проводках реквізитів що не використовуються

blize
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2057 разів
Подякували: 611 разів

Повідомлення blize »

Nadiy писав:
Buh_Muh писав:
Что возможно сделать?
уточню, Довідка-доповнення до опису, або сервіс-службові-очищення в проводках реквізитів що не використовуються
Nadiy, а подскажите, пожалуйста, что за собой повлечет эта очистка? Остатки поменяются? Проводки по документам?

moneta80
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 15 разів

Повідомлення moneta80 »

Buh_Muh писав:
Buh_Muh писав:
так у вас с калькулятором совпадает?

Buh_Muh
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Buh_Muh »

moneta80 писав:
Buh_Muh писав:
Buh_Muh писав: А в мене в УТП взагалі не нараховується фіксована індексація за січень 2016. На 1.2.35.1 оновленні. Відгукніться, може хтось уже нараховував?
так у вас с калькулятором совпадает?
По калькулятору індексація ще не нараховується (не перевищено поріг), тому нараховую фіксовану.

Відповісти

Повернутись до “Продукти компанії 1С”